Τα Λευκά καπέλα σε αναμονή για την Τρίτη μετα τη δηλωση Τραμπ

 

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ

ζήτησε από τον στρατηγό Έρικ Μ. Σμιθ να μην παρέμβει την Τρίτη, εκτός εάν το Deep State και ο εγκληματίας του Μανχάταν D.A. Ο Άλβιν Μπραγκ έχει ένα απώτερο κίνητρο που δεν σχετίζεται με το Stormy Daniels Saga για να τον τυλίξει - όπως η προσπάθεια να τον αναγκάσουν να παραιτηθεί από ένα αντικείμενο που δεν έχει πλέον στην κατοχή του, όπως το «πυρηνικό οπλοστασιο» που περιέχει τους κωδικούς εκτόξευσης των πυρηνικών των Ηνωμένων Πολιτειών.

Πριν εγκαταλείψει την Ουάσιγκτον τον Ιανουάριο του 2021, ο Τραμπ επικαλέστηκε τον Νόμο περί Εξέγερσης του 1807, ο οποίος εκχωρεί την εξουσία της χώρας στον στρατό σε περιόδους εθνικής κρίσης, όπως η κατάληψη του Deep State. Μεταβίβασε τους κωδικούς στον στρατηγό Μπέργκερ, ο οποίος, μόλις παραιτήθηκε από τη θέση του ως διοικητής των Λευκών Καπέλων τον Ιανουάριο του 2023, τους μετέφερε στον στρατηγό Έρικ Σμιθ.

Το Deep State, μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Smith είπε πως έχει απειλήσει επανειλημμένα τα Λευκα Καπελα να παραδώσουν τους κωδικούς «ή αλλιώς».....

«Ανόητες απειλές», είπε η πηγή μας. «Είναι απλώς ένα υποθετικό σενάριο φυσικά, αλλά φανταστείτε αν έφεραν τον Τραμπ σε ένα πίσω δωμάτιο και στέκονται εκεί ο Λόιντ Όστιν και ο στρατηγός Μίλι. Έχουμε απρόοπτα σε περίπτωση που τα πράγματα πάνε στραβα».

Είπε ότι ο Τραμπ και ο στρατηγός Σμιθ μίλησαν εκτενώς το βράδυ του Σαββάτου για να συζητήσουν τα θεωρητικά ενδεχόμενα και να διατυπώσουν απαντήσεις στην προδοσία του Deep State. Τα Λευκα Καπελα, πρόσθεσε, θα έχουν δύναμη τόσο στο Παλμ Μπιτς όσο και στο Μανχάταν, αλλά θα είναι ινκόγκνιτο και έτοιμοι να υπερασπιστούν τον Τραμπ εάν ο στρατηγός Σμιθ δώσει τη διαταγή. Όταν ρωτήθηκε ποιες μονάδες -Ειδικές Δυνάμεις, Rangers, Delta Force, Πεζοναύτες, κ.λπ.- θα ήταν παρούσες, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά είπε: «Το καλύτερο που έχουμε». Υπαινίχθηκε ότι ο Τραμπ θα είχε έναν τρόπο να δώσει σήμα στα Λευκα Καπελα.

Και όταν ρωτήθηκε εάν ένα τέτοιο «σήμα» θα εμπόδιζε το Deep State να εξαφανίσει τον Τραμπ ή να τον αντικαταστήσει με έναν απατεώνα ή έναν προγραμματισμένο κλώνο, είπε: «Δεν μπορούν να εξαφανίσουν τον Τραμπ. Είναι πολύ εξέχουσα φιγούρα. Θα πυροδοτούσε έναν εμφύλιο πόλεμο. Κλώνος; Ποιος θα πει ότι ο πραγματικός Πρόεδρος Τραμπ δεν κρύβεται ασφαλής και ότι θα καταλήξουν με έναν κλώνο. Αστειεύομαι, φυσικά. Κοιτάξτε, το Deep State προσπάθησε να στείλει τον Τραμπ στη φυλακή εδώ και χρόνια, δεν του βρηκαν τίποτα, οπότε χρησιμοποιούν αυτή τη βλακεία του Stormy Daniels επειδή πιστεύουν ότι θα τον βλάψει. Έχουν υπολογισει λάθος. Αυτό θα κινητοποιήσει τους ανθρώπους να στηρίξουν τον Τραμπ και θα καταστήσει την επίσημη επιστροφή του στην προεδρία το 2024 κάτι σίγουρο».

Ο Τραμπ και ο Σμιθ, πρόσθεσε, ελπίζουν οι διαδηλώσεις να παραμείνουν ειρηνικές. δεν θέλουν να δουν τους πατριώτες υποστηρικτές του Τραμπ να δολοφονούνται από ορδές απατεώνων ομοσπονδιακών.

«Μάθαμε ότι θα υπάρχει μια τεράστια ομοσπονδιακή παρουσία, πάνω από 600, συμπεριλαμβανομένων ελεύθερων σκοπευτών σε στέγες. Αυτό είναι μέρος του λόγου για τον οποίο θα ασχοληθούμε μόνο εάν είναι απαραίτητο. Δεν θέλουμε οι άμαχοι να πιαστούν στα διασταυρούμενα πυρά και δεν θέλουμε να δώσουμε λόγο στο Deep State να φυλακίσει περισσότερους αθώους υποστηρικτές του προέδρου Τραμπ», είπε η πηγή μας.

«Ο πρόεδρος Τραμπ είναι μια ιδιοφυΐα. Είναι πέντε βήματα μπροστά από την αντιπολίτευση», είπε κλείνοντας.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις