Ρουμάνος στρατηγός ισχυρίζεται ότι τα υπερόπλα HAARP εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται στον γεωπόλεμο


 Ο Ρουμάνος στρατηγός είπε ότι το HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) δεν τερματίστηκε ποτέ, αλλά συνεχώς βελτιωνόταν και αναβαθμιζόταν με τα χρόνια.

Ο ειδικός γεωμηχανικής, στρατηγός Emil Streinu, μίλησε για τους κινδύνους του HAARP με σερβικά μέσα ενημέρωσης. Το αποκάλεσε «όπλο της αποκάλυψης» και είπε στον δημοσιογράφο Dragan Vujčić ότι θα μπορούσε ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί για οικονομικό πόλεμο, κλιματική αλλαγή και έλεγχο του πληθυσμού. Ωστόσο, το HAARP έχει ευεργετικές ρίζες ως επιστημονική έρευνα των ιδιοτήτων της ιονόσφαιρας.

"Το σύστημα HAARP λειτουργεί από το 1993. Ο αριθμός των κεραιών και των πομπών αυξάνεται χρόνο με το χρόνο, και σήμερα υπάρχουν περισσότερες από 180 κεραίες και κύριες γεννήτριες σε λειτουργία. Σήμερα, το HAARP έχει την υψηλότερη ισχύ στην ιστορία του και μπορεί να αποδώσει απομακρυσμένες αποστολές οπουδήποτε στον κόσμο», δήλωσε ο Streinu.

Ο Streinu εξήγησε τις τρεις κύριες τάσεις στη γεωμηχανική.

Το πρώτο είναι η γεωμηχανική άνθρακα, η οποία στοχεύει στην απομάκρυνση του διοξειδίου του άνθρακα από την ατμόσφαιρα.

Το δεύτερο είναι η ηλιακή γεωμηχανική, η οποία στοχεύει να αλλάξει την ποσότητα της ηλιακής ακτινοβολίας που απορροφάται και εκπέμπεται από την ατμόσφαιρα της Γης.

Το τρίτο, η στρατιωτική γεωμηχανική, χρησιμοποιεί τεχνολογία για να τροποποιήσει το περιβάλλον για στρατιωτικούς σκοπούς και στα τρία περιβάλλοντα - στην ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα. Σύμφωνα με τον Strein, το σημερινό πρόβλημα της «κλιματικής αλλαγής» φαίνεται να προκαλείται ακριβώς από τέτοια έργα γεωμηχανικής που εφαρμόζονται κρυφά εδώ και δεκαετίες.

Η πιο ισχυρή εγκατάσταση HAARP βρίσκεται στο Gacon της Αλάσκας, η οποία έκλεισε το 2014 και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστήμιο της Αλάσκας στο Fairbanks δύο χρόνια αργότερα το 2016. Ωστόσο, επεσήμανε ότι αυτό ήταν ένα μέτωπο για τον αμερικανικό στρατό και τη CIA να συνεχίσουν τις επιχειρήσεις HAARP εδώ.

Αποκάλυψε επίσης στον Strein ότι ήταν μέσα στις εγκαταστάσεις HAARP στο UAF και έμαθε πώς χρησιμοποιήθηκε το όπλο. Μοιράστηκε ότι ορισμένες από τις χρήσεις του περιλαμβάνουν τη δημιουργία εκρήξεων παρόμοιων με αυτές που προκαλούνται από τις πυρηνικές βόμβες, την αλλαγή του περιβάλλοντος και τη δημιουργία τυφώνων, ανεμοστρόβιλων, υδάτινων ανεμοστρόβιλων και τσουνάμι σε περιοχές όπου κανονικά δεν θα συνέβαιναν.

Τα όπλα μπορούν επίσης να αλλάξουν τα εγκεφαλικά κύματα και να ελέγξουν τις σκέψεις των ανθρώπων















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΑΥΤΈΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΊΕΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΖΟΥΝ ΟΙ... ΑΝΤΊΠΑΛΟΙ ???

    ΘΑ ! ΒΑΡΙΈΤΑΙ... ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ ΣΤΑ ΛΑΓΟΎΜΙΑ...ΠΟΥ ΚΑΙΡΌΣ ΓΙΑ ΤΈΤΟΙΑ ???


    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΊΕΣ. Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ
    Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΔΕ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΆΔΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΟΥΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΌ HUMVEE.
    ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΕΛΕΓΕ ΕΙΔΕ ΝΆ'ΜΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΔΥΟ ΣΑΡΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΏΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΆΓΝΩΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ,ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΚΙ ΑΔΙΑΦΌΡΗΣΑΝ .

    ΨΑΧΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ,ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΕ ΝΕΩΤΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ.

    ΚΑΙ....

    ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΡΩΣΣΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΟΛΔΑΒΊΑ.
    ΤΙ ΦΥΛΑΝΕ ΕΚΕΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ.ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΓΗ ΤΟΥ ΒΛΑΝΤ ΝΤΡΑΓΚΟΥΛ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΊΤΕ 24/7.

    ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΛΔΑΒΙΤΗ,ΤΟ ΑΚΡΙΒΌΤΕΡΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΠΈΤΡΩΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ.ΤΑ ΔΙΑΜΆΝΤΙΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗ ΑΞΙΑ ΟΣΟ ΕΝΑΣ ΜΟΛΔΑΒΙΤΗΣ.Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΛΕΝΙΜ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΝΑΝ ΕΞΗΝΤΑΚΙΛΟ ΜΟΛΔΑΒΙΤΗ.
    EINAI OΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΕΩΡΊΤΗΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ,ΚΙ ΕΧΕΙ ΑΠΊΣΤΕΥΤΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ.ΤΩΡΑ...ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΜΟΛΔΑΒΙΤΗΣ ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΟΦΕΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΊ ΡΩΣΣΟΙ ΒΟΥΝΟ ΜΠΟΥΣΕΓΚΙ ΠΑΛΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΒΑΣΗ ΜΟΛΛΟΥΣ ΠΛΕΙΑΔΩΝ ΕΞ ΟΥ ΚΙ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΓΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΚΙ Η ΣΦΙΓΓΑ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΟ.ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΡΥΒΕΙ Η ΓΗ ΤΟΥ ΤΣΕΠΕΣ,ΓΙ'ΑΥΤΌ ΚΙ ΕΧΕΙ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΡΌΕΔΡΟ ΠΟΥ ΕΛΈΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΝΕ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ/ΜΠΆΣΤΑΡΔΟ ΓΛΎΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΙ ΔΕ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ;ΛΥΜΑΊΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΘΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ =ΚΟΜΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑ/ΣΑΙΝΤ ΖΕΡΜΑΙΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ Ο COBRA2012.....

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΌΣΦΑΙΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΕΛΕΓΕ Ο ΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ....

    ΡΙΤΑ





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι άλλο θέλει να μας πεί ο Ρουμάνος εδώ, αλλά μας το γύρισε στις γνωστές αναμασημένες, για δεκαετίες τώρα πληροφορίες.
    Κάποιοι άλλοι ηρθαν πριν τον Ρουμάνο και αποκάλυψαν πως ο μηχανισμόςτύπου ΧΑΑRP που ενεργοποίησε τον σεισμό στην Τουρκία-Συρία είναι εκεί που βρίσκεται και ο στρατηγός. Αντε να βρούμε άκρη.
    Σίγουρα όμως ο ειδικός γεωμηχανικής, στρατηγός Emil Streinu, κάτι ξέρει.

    Κοσμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις