Οι πεζοναύτες ματαιώνουν την αποστολή για να συλλάβουν τον διευθυντή του HHS Xavier Becerra

  

Πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών

που στάλθηκαν για να συλλάβουν τον Διευθυντή Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών Xavier Becerra την Παρασκευή ματαίωσαν την αποστολή αφού εντόπισαν σχεδόν τρεις δωδεκάδες ομοσπονδιακούς πρακτορες να φρουρούν το εσωτερικό και το εξωτερικό του ανακτορικού του σπιτιού στη βορειοδυτική Ουάσιγκτον, D.C., είπε μια πηγή στο γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.


Ο Becerra, είπε, καταζητείται για «εγκλήματα Covid» κατά του λαού των Ηνωμένων Πολιτειών, τα οποία περιλαμβάνουν την κατάχρηση μέρους του ετήσιου προϋπολογισμού των 120 δισεκατομμυρίων δολαρίων του HHS για την εξόφληση κρατικών αξιωματούχων για τη συνέχιση των lockdown και τις εντολές μάσκας μέχρι το 2021. Όλοι από τον Andrew Cuomo έως τον Gretchen Ο Whitmer πήρε ένα κομμάτι από την πίτα με αντάλλαγμα να τρομάξει το κοινό ότι οι μάσκες και οι συχνές δοσεις ήταν απαραίτητες για την προστασία ζωών και ότι έπειθαν το κοινό να υιοθετήσει το «νέο κανονικό», μια κατάσταση στην οποία μια οικονομία, η κοινωνία κ.λπ. καθησυχαζεται μετά από κρίση, φυσική ή βιομηχανοποιημένη.

Εάν όλες οι πληροφορίες είναι ακριβείς, ο Becerra χρησιμοποίησε μεσάζοντες για να μοιράσει κρυφά 35 δισεκατομμύρια δολάρια σε 5.700 αξιωματούχους, επαγγελματίες του ιατρικού προσωπικού και διοικητές νοσοκομείων το πρώτο εξάμηνο του 2021 - μια προδοτική πράξη για την οποία, είπε η πηγή μας, πρέπει να αντιμετωπίσει στρατιωτικό δικαστήριο.

Τα Λευκα Καπελα ζητούσαν τη σύλληψη του Becerra για σχεδόν τόσο καιρό, αλλά ο ύπουλος διευθυντής του HHS κρυβόταν στην Πολωνία για να αποφύγει τη σύλληψη του στρατού.

Η πηγή μας είπε ότι η Διοίκηση Κυβερνοχώρου του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών έμαθε ότι ο Μπεκέρα είχε ξαναμπεί στη χώρα μέσω του Andrews AFB στις 13 Μαρτίου και εντοπίστηκε κοντά στο σπίτι του στο D.C - ένα από τα πέντε ακίνητα που κατέχει - μια μέρα αργότερα. Στις 15 Μαρτίου, ο στρατηγός Σμιθ ανέθεσε σε μια ομάδα επανεξέτασης να επιτηρήσει την κατοικία, αλλά οι Πεζοναύτες ανέφεραν ότι το σπίτι ήταν σκοτεινό και άδειο και ότι ο Μπεκέρα δεν βρισκόταν πουθενά. Μια μέρα αργότερα, η Cyber Command είπε στον στρατηγό Smith ότι είχε υποκλέψει μηνύματα που υποδηλώνουν ότι η Becerra σχεδίαζε να διοργανώσει ένα πάρτι για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στην κατοικία του D.C. το βράδυ της 17ης Μαρτίου.

«Ο στρατηγός ήταν σκεπτικος γιατι τα νέα ακούστηκαν πολύ καλά για να είναι αληθινά. Ο Becerra δεν είναι καν Ιρλανδός. Ο στρατηγός Σμιθ ένιωσε υποχρεωμένος να διερευνήσει και η ομάδα αναγνώρισης βρισκόταν ακόμα στην περιοχή. Μετέφερε μια διμοιρία από τη Βόρεια Καρολίνα στην Ουάσιγκτον και την έβαλε σε ετοιμότητα ενώ η μονάδα επανεξέτασης επισκέφτηκε ξανά το σπίτι του Μπεκέρα», είπε η πηγή μας.

Όταν η ομάδα αναγνώρισης έφυγε από την κατοικία την Παρασκευή το βράδυ, άκουσαν τη μουσική να πάλλεται και είδαν φώτα να αναβοσβήνουν μέσα στο σπίτι. Μπορούσαν να δουν σιλουέτες που έμοιαζαν με ανθρώπους να χορεύουν και να πίνουν μέσα. Είδαν επίσης μια ντουζίνα ένοπλους ομοσπονδιακούς κακοποιούς γονατιστούς πίσω από θάμνους και φράχτες και έναν ελεύθερο σκοπευτή σκαρφαλωμένο πάνω σε ένα δέντρο στην αυλή του Becerra. Καθώς παρακολουθούσαν, η μπροστινή πόρτα άνοιξε και τρεις άνδρες με τακτικό εξοπλισμό με τουφέκια περασμένα στους ώμους τους βγήκαν έξω για να καπνίσουν τσιγάρα.

«Είναι μια παγίδα», ειπε η ομαδα επανεξέτασης στη Δύναμη Γρήγορης Αντίδρασης (QRF). «Είναι απίθανο ο στόχος να είναι εδώ, και αν είναι, 30 ομοσπονδιακοί συρρέουν στο μέρος. Σε παρακαλώ πες τον Eagle." Eagle είναι το κωδικό όνομα του στρατηγού Smith.

Ο στρατηγός, είπε η πηγή μας, διέταξε τη μονάδα να αποσυρθεί, καθώς ήταν άσκοπο να διακινδυνεύσουν μια αιματηρή συμπλοκη αν ο Μπεκέρα δεν βρισκόταν στην ιδιοκτησία.

«Μόνο η Cyber Command και το συμβούλιο Λευκα Καπελα γνώριζαν την επιχείρηση. Υπάρχει μια διαρροή, ένας τυφλοπόντικας. Ο Στρατηγός Σμιθ έχει περασει απο τεστ αληθειας και ειχε πάρει συνέντευξη από όλα τα μέλη του συμβουλίου αρκετές φορές και είναι βέβαιος ότι είναι αξιόπιστοι και πιστοί. Είπε στον διοικητή της USCYBERCOM, στρατηγό Nakasone, να κάνει το ίδιο, καθώς η διαρροή πρέπει να προήλθε από εκεί», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις