Η πρώτη παγκόσμια επανάσταση που έμελλε να απελευθερώσει την ανθρωπότητα


Αυτό που συμβαίνει τώρα δεν έχει ξαναγίνει στην ανθρώπινη ιστορία. Είμαστε μάρτυρες της πρώτης παγκόσμιας επανάστασης. Οι ταραχές στη Γαλλία, η αμερικανική στρατιωτική ανυπακοή του ψεύτικου προέδρου Τζο Μπάιντεν, η ενοποίηση του μουσουλμανικού λαού, η κατάρρευση της Credit Suisse και πολλά άλλα γεγονότα σε όλο τον κόσμο είναι όλα αλληλένδετα σημάδια αυτού. Είναι όλα μέρος της ανατροπής μιας κρυμμένης άρχουσας τάξης που έχει προεδρεύσει στον πλανήτη για χιλιάδες, αν όχι δεκάδες χιλιάδες χρόνια. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι τόσο συγκλονιστικό όσο και λυτρωτικό για την ανθρωπότητα και τη γήινη ζωή γενικότερα.

Ωστόσο, πριν πάμε να δούμε όλα τα γεγονότα που εκτυλίσσονται, ας προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τη μεγάλη εικόνα. Ο πρώην καθηγητής μου Sa'adullah Ghausy -ο οποίος ήταν πρεσβευτής του Αφγανιστάν στην Ιαπωνία πριν εισβάλουν οι Ρώσοι στη χώρα του- είπε ότι ο καλύτερος τρόπος για να κατανοήσουμε τις διεθνείς σχέσεις είναι να σκεφτόμαστε τις χώρες ως μεμονωμένους ανθρώπους. Λοιπόν, έχοντας αυτό κατά νου, εδώ είναι η μεγάλη εικόνα:

Ένας Αφρικανός, ένας Κινέζος, ένας Ευρωπαίος, ένας Ινδός και ένας Χαζάρος βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε ένα έρημο νησί. Ο Χαζαριανός λέει στον Αφρικανό «Πηγαίνετε και μαζέψτε τρόφιμα, καυσόξυλα και άλλους πόρους». Στους Κινέζους λέει «Φτιάχνετε εργαλεία και μετα μας φτιαχνετε καταφύγια και έπιπλα». Στον Ινδό λέει «Μαγειρεύεις, καθαρίζεις και φροντίζεις τις διάφορες δουλειές». Στον Ευρωπαίο λέει «Κτυπάς τον Αφρικανό, τον Κινέζο και τον Ινδό αν δεν υπακούσουν». Σε όλους τους λέει: «Μόλις ολοκληρώσετε τις εργασίες σας πηγαίνετε να μαζέψετε θαλάσσια κοχύλια και γυαλιστερες πετρες για μένα». Μετά λέει στην ομάδα: «Αφού τα έχετε ετοιμάσει όλα, θα πάρω το καλύτερο φαγητό και τα πιο άνετα έπιπλα και θα σας δώσω ό,τι περισσεύει».

Έπειτα, ένα βράδυ, ενώ ο Χαζάρος κοιμάται, τα άλλα άτομα μαζεύονται και λένε «ο Χαζάρος δεν κάνει τίποτα, οπότε γιατί να δουλέψουμε γι' αυτόν;» Στον Ευρωπαίο λένε οι άλλοι «Σε κρατάει ναρκωμένο και δηλητηριασμένο για να τον υπακούς. Αν συνεργαστείτε μαζί μας, θα σας βοηθήσουμε να αποτοξινωθείτε, θα σας δώσουμε τη συλλογή του θαλάσσιου κοχυλιού και θα φροντίσουμε να πάρετε μεγαλύτερο μερίδιο από το φαγητό».

Έτσι, το επόμενο πρωί οι άλλοι λένε στον Χαζάρο ότι θα πρέπει να δουλέψει αν θέλει να συνεχίσει να τρώει και να μοιράζεται το νησί με τους άλλους. Όταν λέει στον Ευρωπαίο να πάει να χτυπήσει τους άλλους, αυτος αρνειται. Στη συνέχεια απειλεί ότι θα δηλητηριάσει τους πάντες, θα ανατινάξει το νησί κ.λπ. αλλά είναι μπλόφα και βασικά, είτε θα έχει δουλειά είτε θα πεταχτεί στους καρχαρίες.

Αυτό στην ουσία είναι αυτό που συμβαίνει στον κόσμο τώρα.

Στη Μέση Ανατολή, για παράδειγμα, οι διάφορες χώρες της περιοχής, συμπεριλαμβανομένης της Αιγύπτου, της Τουρκίας, του Ιράν και της Σαουδικής Αραβίας αποφάσισαν να σταματήσουν να παραδίδουν το πετρέλαιο τους στη Χαζαρική μαφία με αντάλλαγμα αριθμούς σε τραπεζικούς υπολογιστές. Αυτός είναι ο λόγος που ο ψεύτικος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν αναγκάστηκε να αποστραγγίσει το στρατηγικό απόθεμα πετρελαίου.

Δεν είναι περίεργο που ο Μούσα Ιμπραήμ, πρώην εκπρόσωπος του Μουαμάρ Καντάφι: «Αυτό που συμβαίνει μεταξύ της Σαουδικής Αραβίας και του Ιράν υπό τον έλεγχο της Κίνας δεν είναι μικρό πράγμα, είναι αλλαγή διεθνούς ισχύος».

(Δείτε το βίντεο με μια ψαγμενη συνέντευξη) 


Το ίδιο συμβαίνει με την Κίνα και άλλες ασιατικές χώρες που τώρα απαιτούν πληρωμή σε πραγματικά πράγματα όπως ο χρυσός και τα φυσικά προϊόντα από τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες δυτικές χώρες.

Στην Αφρική, μια μεγάλη ομάδα χωρών ζήτησε τη ρωσική βοήθεια για να εμποδίσουν τους Γάλλους Ρότσιλντ κ.λπ. να κλέψουν τους πόρους τους.

Αυτή η συμμαχία μεταξύ του παγκόσμιου νότου, της παγκόσμιας ανατολής και των δυτικών λευκών καπέλων οδηγεί σε κατάρρευση του δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος και αλλαγή καθεστώτος σε διάφορες χώρες.

Η κατάρρευση της Credit Suisse είναι μια αντανάκλαση αυτού. Παρατηρήστε πώς κανένα από τα λεγόμενα mainstream άρθρα ειδήσεων σχετικά με την Credit Suisse δεν μιλά για τον πραγματικό λόγο για τον οποίο καταρρέει και γιατί η εξαγορά από την UBS και μια ελβετική κυβέρνηση δε θα λειτουργησει σωτηρια. Ας μην υπάρχει καμία αμφιβολία, θα αποτύχει και θα καταρρίψει μαζί του το Συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, την BIS, το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα, τον ΟΗΕ κ.λπ.




Η πραγματικη ιστιρια ξαναγραφεται....





 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS












ΠΗΓΗ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις