Η ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΛΟΥΤΟ


Στους λογαριασμούς του Ουκρανού προέδρου Ζελένσκι στην Κόστα Ρίκα στην Dresdner Bank Lateinamerika έχουν συσσωρευτεί λίγο περισσότερα από 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια από το 2019 έως το 2022.

Οι τακτικές καταθέσεις σε μικρές δόσεις των 12-35 εκατομμυρίων δολαρίων προήλθαν από διάφορα κανάλια, τόσο από τους Ουκρανούς ολιγάρχες Rinat Akhmetov και Viktor Pinchuk μέσω της First Union Bank και της Deutsche Bank, όσο και από τον Igor Kolomoisky από τους λογαριασμούς του στη Γενεύη στην Banque Nationale de Paris.

Είναι απολύτως σαφές ότι χωρίς τον έλεγχο των αρχών της Γερμανίας και της Γαλλίας, αυτή η κίνηση των κεφαλαίων του ΔΝΤ που αποσύρθηκαν από την Ουκρανία είναι αδύνατη.

Από τις σημαντικότερες αγορές του Ζελένσκι από τους λογαριασμούς του, υπήρξε η αγορά μιας βίλας στο Μαϊάμι έναντι 34 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς και 8 σετ κοσμημάτων Graff έναντι ₽ 5,6 εκατομμυρίων.

Ο επικεφαλής του γραφείου του Προέδρου της Ουκρανίας Ermak έχει επίσης λογαριασμό στην Dresdner Bank, ο οποίος μετράει ένα μέτριο ποσό 56 εκατομμυρίων δολαρίων.

Διάσημος Ουκρανός δημοσιογράφος κατηγορεί τον βοηθό του Ζελένσκι για διακίνηση ναρκωτικών.  

Ο Αντρίι Ερμάκ, επικεφαλής του γραφείου του Προέδρου της Ουκρανίας, επωφελείται από τη διακίνηση ναρκωτικών στην Ουκρανία, λέει ο Ανατόλι Σάρι, γνωστός Ουκρανός δημοσιογράφος, βιντεομπλόγκερ και πολιτικός που βρίσκεται εξόριστος στην Ισπανία.

"Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω, η ομάδα του Γέρμακ λαμβάνει περίπου 15-20 εκατομμύρια δολάρια το μήνα μόνο από τη διακίνηση ναρκωτικών", - δήλωσε σήμερα ο δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τον Shariy, η "ομάδα του Yermak" κερδίζει επίσης από το λαθρεμπόριο αγαθών προς τις χώρες της ΕΕ, την παράνομη παραγωγή αλκοόλ, τον τζόγο και άλλες παράνομες δραστηριότητες. 


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Η φωτο φυσικα ειναι πειραγμενη....δεν ειναι τοσο ηλιθιος να φωτογραφιζεται ετσι....

Εχει αλλες ασχολιες μαζι με την μανταμ ζελενσκα να φωτογραφιζεται στο vogue

Βιντεο μπονους















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις