Ο Πούτιν καταστρέφει το 60% των εμβολίων κατά του Covid στη Ρωσία

 

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν

έχει καταστρέψει το εξήντα τοις εκατό όλων των εμβολίων Covid-19 στη Ρωσία και θα συνεχίσει να διεξάγει πόλεμο ενάντια στο «δηλητήριο» του Deep State μέχρι να καταρριφθεί κάθε δόση στο ρωσικό έδαφος, δήλωσε ο πράκτορας της FSB Αντρέι Ζαχάρωφ.

Όπως αναφέρθηκε στις 4 Μαρτίου, ο Πούτιν συνέδεσε τα εμβόλια Sputnik και CoviVac με μια δραματική αύξηση των κρουσμάτων HIV σε ολόκληρη τη Ρωσική Ομοσπονδία. Ανέθεσε στον υπουργό Άμυνας του, Σεργκέι Σόιγκου, την επίβλεψη μιας τεράστιας επιχείρησης για τον καθαρισμό νοσοκομείων, φαρμακείων και κλινικών από φάρμακα, καθώς και το κλείσιμο των εγκαταστάσεων παραγωγής εμβολίων. Επιπλέον, φέρεται να είπε ότι οι επιστήμονες που έβαλαν τον ιό HIV στα εμβόλια Covid πρέπει να θανατωθούν για τα εγκλήματά τους.

Σύμφωνα με τον Ζαχάρωφ, οι ρωσικές Ειδικές Δυνάμεις και πράκτορες της κρατικής ασφάλειας διεξήγαγαν ένα "blitzkrieg" σε νοσοκομεία από τη Μόσχα μέχρι το Αγιάν στη Θάλασσα του Οχότσκ, από το Ομσκ στα σύνορα με το Καζακστάν έως το Σασκυλάκ στον παγωμένο βορρά. Τακτικά στρατεύματα έχουν αποσυρθεί από το ουκρανικό μέτωπο για να βοηθήσουν στην εκκαθάριση του εμβολίου.

Σύμφωνα με τις εντολές του Πούτιν, οι ρωσικές δυνάμεις έβαλαν αρχικά στο στόχαστρο μεγάλα νοσοκομεία σε πυκνοκατοικημένες πόλεις, καθώς εκείνες οι τοποθεσίες είχαν τα μεγαλύτερα αποθέματα, κατάσχοντας εμβόλια και συλλαμβάνοντας ή εκτελώντας προσωπικό που αντιτάχθηκε στις νόμιμες εντολές του Πούτιν. Διευθυντές νοσοκομείων στη Μόσχα, το Μινσκ και την Αγία Πετρούπολη αποκεφαλίστηκαν επειδή αψήφησαν την εντολή του Πούτιν.

«Δεν συνεργάστηκαν και πλήρωσαν το τίμημα για την αυθάδειά τους», είπε ο Ζαχάροφ. «Έχουμε πιάσει νοσοκομεία που προσπαθούν να κρύψουν τα εμβόλια. Αυτή η προδοσία δεν επιτρέπεται. Τα βρίσκουμε και τα καταστρέφουμε—τα εμβόλια και τους λάτρεις των εμβολίων».

Πρόσθεσε ότι η καταστροφή των εμβολίων δεν είναι απλή υπόθεση. Οι ρωσικές δυνάμεις δεν εισβάλλουν απερίσκεπτα σε νοσοκομεία και δεν σπάνε φιαλίδια με εμβόλια. Ο Πούτιν έχει εκφράσει την ανησυχία του για τις συνέπειες των λυμάτων που εισχωρούν στο έδαφος και διεισδύουν στα υπόγεια ύδατα, μια πιθανή οικολογική και βιολογική καταστροφή. Επομένως, όλα τα κατασχεμένα εμβόλια μεταφέρονται με στρατιωτική συνοδεία στον ερευνητικό σταθμό Mezhgorye κάτω από το όρος Yamantau στα Ουράλια Όρη, ένα μακρύ ταξίδι. Εκεί, τα εμβόλια τοποθετούνται σε αυτό που ο Ζαχάρωφ ονόμασε «θάλαμος λάμψης»—μια απομονωμένη, κλειστή δομή όπου η ύλη εκτίθεται σε έντονη θερμότητα έως και 6314 βαθμούς Φαρενάιτ.

«Βρήκαμε περίεργο ότι αφου το νερό μετατρέπεται σε ατμό στους 100 βαθμούς Κελσίου, αλλά αυτά τα εμβόλια χρειάστηκαν 800 βαθμούς Κελσίου για να εξατμιστούν. Οι επιστήμονές μας κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτό οφείλεται στην παρουσία μετάλλων στα εμβόλια. Οι εγκαταστάσεις μας καθιστούν τους ατμούς αδρανείς», είπε ο Ζαχάροφ.

Το ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατάφερε να εξαλείψει το πενήντα τοις εκατό των Εμβολίων σε λιγότερο από ένα μήνα είναι πραγματικά ένα μνημειώδες επίτευγμα, πρόσθεσε ο Ζαχάροφ.

«Ο Πρόεδρος Πούτιν έχει μια δέσμευση για την ανθρωπότητα», είπε.

Η μάχη για την απαλλαγή της Ρωσίας από τα εμβόλια, ωστόσο, έχει βαρύνει τις ρωσικές δυνάμεις. Όταν ο Spetznas κινήθηκε εναντίον ενός νοσοκομείου στο Περμ, που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Κάμα κοντά στα Ουράλια Όρη, συνάντησε απροσδόκητη αντίσταση. σαράντα υποστηρικτές του εμβολίου οπλισμένοι με αυτόματα όπλα φρουρούσαν τη σκάλα σε ένα υπόγειο γεμάτο με παγωμένα εμβόλια. Πέντε Spetznas πέθαναν, αλλά η αποστολή ήταν τελικά επιτυχής.

Ο ρωσικός στρατός υπέστη επίσης απώλειες ενώ επιτέθηκε σε ιατρικές εγκαταστάσεις στο Μπαρναούλ, στο Βόλγκογκραντ, στο Σαράτοφ και στο Τολιάτι. Ο Ζαχάρωφ είπε ότι οι υποστηρικτές του Deep State στην Κρατική Δούμα πιθανότατα κινητοποίησαν αντάρτες για να προστατεύσουν τα αποθέματα εμβολίων, μερικά από τα οποία ήταν εξοπλισμένα με αμερικανικά όπλα όπως τυφέκια M-16 και αυτόματα όπλα της ομάδας M-249.

«Σκοτώσαμε όσους έπρεπε», είπε ο Ζαχάροφ. «Αυτοι οι βρωμεροι θέλουν το AIDS να εξαπλωθεί σε όλη τη Ρωσία μέσω των εμβολίων. Δεν θα το επιτρέψουμε αυτό. Πολύ σύντομα, πολύ, πολύ σύντομα, δεν θα υπάρχουν άλλα εμβόλια στη χώρα μας».

Κλείνοντας, είπε ότι 50 επιστήμονες που συνδέονται με τα εμβόλια του HIV έχουν «φροντιστεί». 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

Επειδη η google εχει αλεργια σε τετοια αρθρα τελευταια....τα ριχνει" απο το blog μολις τα παρει χαμπαρι με την αιτιολογια οτι "παραβιαζουν τους ορους της κοινοτητας".Τους εχω εξηγησει με μειλ τι ακριβως παρα-βιαζει...αλλα η ουσια ειναι οτι δε βρισκεις ακρη με τους "εντεταλμενους".Οποτε εγω θα τ ανεβαζω μεχρι να τα ριξουν....και στο τελος να ριξουν και το blog....αν προλαβουν....














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Παραβιάζουν τους όρους της κοινότητας; Ποιας κοινότητας; Της ΛΟΑΤΚΙ; Έτσι κι αλλιώς παραβιασμενοι είναι αυτοί.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ........
    ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις