O AΝΘΡΩΠΟΣ ΠOY "EΣΠΑΣE TO MATRIX"

 


Αυτός είναι ο αστέρας του κινηματογράφου Matrix Keanu Reeves Τον εγκατέλειψε ο πατέρας του στα 3 του χρόνια και μεγάλωσε με 3 διαφορετικούς πατριούς. Είναι δυσλεκτικός. Το όνειρό του να γίνει παίκτης χόκεϊ γκρεμίστηκε από σοβαρό ατύχημα. Η κόρη του πέθανε στη γέννα. Η γυναίκα του πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο καλύτερός του φίλος, Ρίβερ Φοίνιξ, πέθανε από υπερβολική δόση. Η αδερφή του πάλεψε με τη λευχαιμία.
 
 
Χωρίς σωματοφύλακες, χωρίς πολυτελή σπίτια. Ο Keanu ζει σε ένα συνηθισμένο διαμέρισμα και του αρέσει να περιπλανιέται στην πόλη και συχνά τον βλέπει να πηγαίνει σε μετρό στη Νέα Υόρκη.
Όταν γύριζε την ταινία «The Lake House», άκουσε τη συζήτηση δύο βοηθών ενδυμάτων, ο ένας να κλαίει καθώς θα έχανε το σπίτι του αν δεν πλήρωνε $20.000 - Την ίδια μέρα, ο Keanu κατέθεσε το απαραίτητο ποσό στον τραπεζικό του λογαριασμό. Στην καριέρα του έχει δωρίσει μεγάλα ποσά σε νοσοκομεία συμπεριλαμβανομένων 75 εκατομμυρίων δολαρίων από τα κέρδη του από το «The Matrix» σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.
 

 
Το 2010, ανήμερα των γενεθλίων του, ο Keanu μπήκε σε ένα φούρνο & αγόρασε ένα brioche με ένα μόνο κερί, το έφαγε μπροστά από τον φούρνο και πρόσφερε καφέ σε ανθρώπους που σταμάτησαν να του μιλήσουν.
 

 
Το 1997 κάποιοι παπαράτσι τον βρήκαν να περπατάει ένα πρωί παρέα με έναν άστεγο στο Λος Άντζελες, να τον ακούει και να μοιράζεται τη ζωή του για λίγες ώρες.
 
Στη ζωή, μερικές φορές οι πιο "μυημενοι" από μέσα είναι αυτοί που είναι πιο πρόθυμοι να βοηθήσουν άλλους.
 
Ο ανθρωπος που καταφερε να "σπασει το Matrix" στους κινηματογραφους φαινεται οτι καταφερε να το κανει και στη ζωη.
 
Αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να αγοράσει τα πάντα, και αντίθετα κάθε μέρα σηκώνεται και επιλέγει ένα πράγμα που δεν μπορεί να αγοραστεί:
 
Να είσαι άνθρωπος που νοιάζεται.....κι αγαπα....




























Σχόλια

  1. "ΤΗΕ ΒΕST NAME"
    Επισης εδωσε καπου 20,000,000?? (ισως και παραπανω, μεγαλο ποσο παντος αν δεν ειναι αυτο που γραφω) απο τα κερδη ΤΟΥ τις σειρας ΜΑΤΡΙΞ στα παιδια του συνεργειου που δουλευαν μαζι του, λεγοντας τους κατι του τυπου "ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΟΥΝΕ". ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετρημένοι στα δάκτυλα, αυτού του είδους πεπρωμένα!

    Κοσμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά έβλεπε και η κρητικιά και είπε να τον δανείσει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις