Οι πεζοναύτες που απελευθερώθηκαν από τη μυστική φυλακή βασανίστηκαν βάναυσα από τους ομοσπονδιακούς

 

Οι έξι Αμερικανοί πεζοναύτες

που απελευθερώθηκαν από μια μυστική ομοσπονδιακή φυλακή είπαν ότι οι απαγωγείς τους - ένας συνδυασμός πρακτόρων του FBI και ιδιωτικής ασφάλειας - τους βασάνιζαν ανελέητα, τους στέρησαν φαγητό και νερό και τους ανάγκασαν να κάνουν την ανάγκη τους σε κουβάδες των 5 γαλονιών που άδειαζαν μόνο μια φορά το εβδομάδα, ειπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ στις 8 Μαρτίου απελευθέρωσαν έξι πεζοναύτες που η ομοσπονδιακή κυβέρνηση κρατούσε χωρίς δίκη σε μια μυστική αποθήκη που έγινε φυλακή στο προάστιο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης. Οι ομοσπονδιακοί είχαν συλλάβει τους έξι επειδή διαδήλωσαν ειρηνικά έξω από το Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021. Μόλις απελευθερώθηκαν, μεταφέρθηκαν στο ιατρικό κέντρο Womack Army, στο Φορτ Μπραγκ, και νοσηλεύτηκαν για ασθένειες και τραυματισμούς που υπέστησαν στην αιχμαλωσία. Αυτό περιελάμβανε αφυδάτωση, τραύματα και εγκαύματα. Αλίμονο, τα τραύματα ενός πεζοναύτη ήταν τόσο σοβαρά που υπέστη σηπτικό σοκ και ακρωτηριάστηκε ένα πόδι κάτω από το γόνατο.

Όταν ενημερώθηκε στο νοσοκομείο, είπε ότι οι δεσμοφύλακες τους κρατούσαν σε μόνιμο κλείδωμα σε ξεχωριστά κελιά που απέχουν αρκετά μεταξύ τους, ώστε να μην μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους. Διηγήθηκε τη θλιβερή δοκιμασία της σύλληψής του. Οι ομοσπονδιακοί, είπε, τον συνέλαβαν εκτός αποστολής κοντά στο Camp Lejeune, στη Βόρεια Καρολίνα, στη συνέχεια του έδεσαν χειροπέδες και του έδεσαν τα μάτια πριν τον οδηγήσουν σε κοντινό αεροδρόμιο ή αεροδιάδρομο. Το ήξερε αυτό επειδή οι ομοσπονδιακοί τον έβαλαν σε ένα μικρό αεροσκάφος στροβιλοκινητήρα. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσής του, είπε ότι μπορούσε να ακούσει τους έλικες να περιστρέφονται λίγα λεπτά πριν το αεροπλάνο απογειωθεί. Οι απαγωγείς του δέσμευσαν τους αστραγάλους και τον έδεσαν σε ένα κάθισμα. Τον χτύπησαν πολλές φορές στο πρόσωπο και τον αποκάλεσαν «προδότη» κατά τη διάρκεια μιας πτήσης δύο ωρών. Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε, χτυπήθηκε μερικές ακόμη φορές, στη συνέχεια, με δεμένα μάτια, τον έβαλαν σε ένα όχημα και τον οδηγούσαν σε άγνωστο προορισμό. Αισθανθηκε αίμα στο στόμα του από τόσο δυνατά και συχνά χτυπήματα και τελικά έχασε τις αισθήσεις του.

Ξύπνησε σε ένα ερειπωμένο κελί που μύριζε σκατά, με τα μόνα του έπιπλα μια κούνια λερωμένη από ούρα και έναν κουβά 5 γαλονιών στο κέντρο του κελιού. Οι φρουροί, είπε, χτυπούσαν τα φώτα από πάνω του κάθε μέρα - μερικές φορές περισσότερο από μια φορά την ημέρα - έρχονται πάνω του τρεις τη φορά, έτσι ώστε να μην μπορεί να υπερασπιστεί επαρκώς τον εαυτό του. Ένα πρωί, τέσσερις φρουροί εισέβαλαν στο κελί και έδεσαν τα χέρια και τα πόδια του στην κούνια και με τη σειρά τους μαχαίρωναν στο δεξί πόδι με σκουριασμένα κομμάτια μετάλλου και στη συνέχεια καυτηρίασαν τις πληγές με σίδερο για να αποτρέψουν την λιποθυμια απο το αιμα. Υπέθεσε ότι είχε μαχαιρωθεί 20 ή 30 φορές ενώ οι φρουροί τον κορόιδευαν, λέγοντας ότι και άλλοι πεζοναύτες υπό κράτηση θα εχουν τη μοίρα του. Είπε ότι ένας φρουρός ούρησε στις ανοιχτές πληγές του πριν καυτηριαστούν.

Οι άλλοι πέντε πεζοναύτες είπαν παρομοιες ιστορίες, αν και τα τραύματά τους ήταν πολύ λιγότερο σοβαρά. Είπαν ότι τους ταΐζαν μόνο δύο φορές την εβδομάδα—μπαγιάτικο ψωμί, μερικές ουγγιές νερό ή ένα κόκκινο υγρό που έμοιαζε με το Kool-Aid αλλά με ζωύφια να επιπλέουν μέσα του. Ένας είπε ότι ο φύλακας προσπάθησε να τον ταΐσει με πουρέ πατάτας με πηχτη σάλτσα και μικροσκοπικά θραύσματα γυαλιού.

«Αυτοί οι πεζοναύτες επέζησαν από κατι που ειναι μη επιζήσιμο», είπε η πηγή μας. «Υπάρχουν ακόμη περισσότερα μέλη της υπηρεσίας υπό ομοσπονδιακή κράτηση, για να μην αναφέρουμε τους εκατοντάδες πολίτες που θα μπορούσαν να αντιμετωπίζουν τα ίδια βασανιστήρια. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το καθεστώς Μπάιντεν αντιμετωπίζει τους βετεράνους της μάχης, ως εγκληματίες, ως εγχώριους τρομοκράτες. Εργαζόμαστε για να απελευθερώσουμε περισσότερα από αυτά τα ατομα». 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..














ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις