ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΖΕΛΕΝΣΚΙ


Επίσκεψη στην πρώτη γραμμή

του Μπάκχμουτ υποτίθεται ότι έκανε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στο πλαίσιο του ταξιδιού του στην ευρύτερη περιοχή του Ντονέτσκ.

Λέμε υποτίθεται καθώς οι Ουκρανοί αυτή τη στιγμή ελέγχουν μόνο το 17% της πόλης και είναι πολύ πιθανό η επίσκεψη να έγινε κάπου στα περίχωρα.

Άλλωστε το Μπάκχμουτ είναι περικυκλωμένο και είναι πολύ ριψοκίνδυνο για τον Ουκρανό πρόεδρο να κάνει ένα τέτοιο εγχείρημα από κάποιον επαρχιακό δρόμο.

Αρκούσε μία «διαρροή» από το περιβάλλον του στο Κίεβο για να αποτελέσει στόχο.

Ρωσικές πηγές πάντως αναφέρουν ότι ο Ζελένσκι δεν πήγε στο Μπάκχμουτ, στο οποίο πρακτικά θα ήταν αδύνατο να πάει αλλά στο… Κραματόρσκ.

 

 

 

 

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Απο τις βολτες που κανει μεταξυ Ισραηλ και Πολωνιας τωρα τον εβαλαν να παει δηθεν στο Μπακχμουτ.Σιγα μην πηγε στο μετωπο...Θα ηθελε και 10 πανες ακρατειας.Το θεμα ειναι πως αν τον ηθελε νεκρο ο κοντος θα τον ειχε φαει απο την αρχη...

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Το ερώτημα όμως είναι, ακόμη και μετά τις εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους πέρα απο το φοβερό κόστος (χιλιάδες λόγοι για να το κάνει, δηλαδή να το ξεπαστρέψει) γιατί δεν "ηθελε" και δεν θέλει να το κάνει.
    Ο Νετανιάχου ίσως να ξέρει καλλίτερα, γιατί κάποιος παίζοντας στο διαδύκτιο έγραψε σατυρικά:
    "Ο Νετανιάχου προειδοποίησε τον Πούτιν ότι το Ιράν θέλει να γενοκτονήσει 6,000,000
    εβραίους".....παλιά τους τέχνη κόσκινο.

    Κοσμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις