Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν για Ευρωπη


 Ορισμένοι Ευρωπαίοι πολιτικοί έχουν πει δημόσια πολλές φορές ότι μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο η Γερμανία δεν ήταν ποτέ κυρίαρχο κράτος με την πραγματική έννοια της λέξης. Η Σοβιετική Ένωση είχε αποσύρει τα στρατεύματά της από τη Γερμανία και τερμάτισε την de facto κατοχή της Γερμανίας. Ως γνωστόν οι ΗΠΑ δεν το έκαναν και εξακολουθούν να κατέχουν τη Γερμανία.

 Ωστόσο, δεν αφορά μόνο τη Γερμανία. Νομίζω ότι οι Ευρωπαίοι έχουν χάσει το γονίδιο της ανεξαρτησίας, της κυριαρχίας και των εθνικών συμφερόντων. Όσο πιο πολύ τους χτυπάς στο κεφάλι, τόσο πιο χαμηλά σκύβουν και τόσο πιο φαρδύ το χαμόγελό τους. Έχουν χάσει το ένστικτο του εθνικού συμφέροντος. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό: οικονομικές εξαρτήσεις, πολιτικές εξαρτήσεις, εξαρτήσεις από τα μέσα ενημέρωσης, εξαρτήσεις στον βιομηχανικό τομέα κ.λπ. Κάποια στιγμή αυτό μπορεί να αλλάξει. Σήμερα, ωστόσο, είναι δύσκολο να πούμε ακριβώς πότε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΣΑΣ ΛΈΩ ΠΌΤΕ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙ.

    ΌΤΑΝ ΌΛΟΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΙ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΖΒΑΜΠΕΕΕΝΕΣ ΧΑΡΑΡΙ ΚΊΣΙΝΓΚΕΡ ΣΟ'ΡΟΣ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΡΟΚΦΈΛΕΡ ΜΗΤΣΟΜΛΚΣ ΓΑΠΑΛΕΞΟΚΟΥΛΙΔΕΣ
    ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΛΥΦΤΡΟΝΙΑ ΑΘΛΙΑ ΚΟΜΟΥΝΟΝΑΖΙΔΕΣ ΑΝΑΡΧΟΣΟΡΟΙ ΤΡΑΜΠΟΎΚΟΙ ΤΡΑΓΟΜΑΠΕΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΕΣ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΚΑΝΊΒΑΛΟΙ ΕΡΓΑΤΟΜΠΝΔΕΣ
    ΚΛΠ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ...❗

    ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΌΝ...⚰️

    ΤΌΤΕ ΣΑΝ ΌΝΕΙΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΉΣ ΝΎΧΤΑΣ
    ΘΑ ΦΩΝΆΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΊ

    ΥΠΆΡΧΕΙ ΥΠΑΑΑΡΡΡΧΕΙΕΙΕΙ
    ΘΕΕΕΟΟΟΣ !!!


    ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΑΠΟΚΤΉΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΊΛΗΨΗ ΚΡΙΤΙΚΉ ΣΚΈΨΗ ΕΓΚΆΡΔΙΑ ΜΕΤΆΝΟΙΑ ΜΕΤΆΝΟΙΑ ΜΕΤΆΝΟΙΑ ΑΓΆΠΗ ❗❗❗

    ΜΈΧΡΙ ΤΌΤΕ ΖΉΣΕ ❗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΆ...



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις