Για οσους λένε "εκανα το εμβόλιο και δεν επαθα τιποτα"


 Tα εμβόλια mrna δημιουργούν

μια ΤΟΞΙΚΗ ακίδα πρωτεΐνης μεσα στο σώμα σας η οποία προκαλεί παρενέργειες οπως νευρολογικές διαταραχές καρκίνο ολα τα ειδη της μυοκαρδίτιδας και οδηγεί στον ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ.

Οσοι λένε μα εγω εκανα το εμβόλιο και δεν επαθα τίποτα. Για αυτους θα πώ ιδεα δεν εχουν που βρίσκεται η ακρη της βελόνας.. Αν αυτή βρίσκεται μεσα σε φλέβα η σε ενα τριχοειδικό δίκτυο εκείνα τα σωματίδια θα εξαπλωθούν ταχύτατα στην καρδιά σας και τον εγκέφαλο σας και θα προκαλέσουν νευρολογικά και καρδιολογικά συμπτώματα.

Δεύτερον ιδεα  δεν εχετε  πόσα σωματίδια υπήρχαν στην ενεση. Μπορεί να υπάρχει δεκαπλάσια διαφορά ανάλογα με τον τρόπο που προετοιμάστηκε. Και οσο περισσότερα σωματίδια λάβατε τοσο μεγαλύτερη πιθανότητα παρενέργειας έχετε εστω και αν σταθήκατε τυχεροί μεχρι στιγμής.

Τριτο Υπάρχει Πολυαιθυλενογλυκόλη μεσα στο εμβόλιο που εμποδίζει τα σωματίδια απο το να συγκοληθούν. Αν αυτή εκφυλιστεί  και όντως το κάνει  και πήξει  προκαλεί θανατηφόρο περιστατικό παρουσιάζοντας  Εγκεφαλικό η έμφραγμα σε λιγα λεπτά η σε ωρες.

Τέταρτο το mrna που περιέχεται μεσα στο εμβόλιο μπορεί να εκφυλιστεί επίσης.Τοτε δεν θα παράξει καν την πρωτεΐνη ακίδα ελαττώνοντας την πιθανότητα για παρενέργεια.

Πέμπτο οσο πιο οξινο ειναι το σώμα σας τόσες περισσότερες πρωτεΐνες ακίδες θα παράξετε και αυτο θα αυξήσει την πιθανότητα μιας παρενέργειας.

Ισως να σταθήκατε τυχεροί και το σωμα σας λογω της διατροφής και της φαρμακευτικής αγωγής σας ηταν λιγότερο οξινο και παράξατε λιγότερες ακίδες αλλα μπορεί να είστε τυχεροί μόνο για λιγο καιρό.Οι επιδράσεις αυτου του εμβολίου είναι αθροιστικές .

Ετσι η συμβουλή μου είναι μην ξανακάνετε ποτε πια αλλο ενα απο αυτα τα εμβόλια.Ελέγξτε τα  επίπεδα των διμερών σας για μικροθρομβώσεις και την τροπονίνη για μυοκαρδίτιδα .

Αυτα τα προβλήματα μπορεί να ειναι ασυμπτωματικά και να οδηγήσουν σε χρόνια νοσο η να σε οδηγήσουν στο θάνατο 2 εως 5 χρόνια αν δεν κανετε κατι γι αυτό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

el.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις