Συνελήφθη ο αναπληρωτής διευθυντής του CDC για εγκλήματα κατα της ανθρωποτητας


Οι Πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών συνέλαβαν την Τρίτη τον υποδιευθυντή του CDC Tom Shimabukuro με την κατηγορία της προδοσίας, αφού έλαβαν στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης που πιστοποιούσε ότι η Διοίκηση Κυβερνοχώρου Στρατού των ΗΠΑ είχε υποκλέψει ένα τηλεφώνημα στο οποίο παραδέχτηκε ότι τα εμβόλια Covid-19 εξακολουθούσαν να αρρωσταίνουν και να σκοτώνουν Αμερικανούς πολίτες.

Πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith είπε ότι η Cyber Command παρακολούθησε τα τηλέφωνα του Shimabukuro τον περασμένο Νοέμβριο αφού η διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky απέφυγε τη σύλληψη φευγοντας από τις ΗΠΑ για τις Βρυξέλλες. Τα Λευκα Καπελα, πρόσθεσε, ήταν σίγουροι ότι μια αρχομανης Walensky θα ασκούσε τον έλεγχο του οργανισμου από μακριά και θα κρατούσε επαφή με το δεξί της χέρι.

«Είναι αυταρχική. Δεν επρόκειτο να παραχωρήσει τον έλεγχο μιας εγκληματικής υπηρεσίας που τη βοήθησε να γίνει αυτό που είναι σήμερα. Για να το κάνει αυτό, θα έπρεπε να μείνει σε επαφή με την Ατλάντα», είπε η πηγή μας για την Walensky.

Το Cyber Command χρησιμοποίησε «μη συμβατικά» μέσα για να "παγιδευσει" γραμμές στα κεντρικά γραφεία του CDC στην Ατλάντα και τρεις προσωπικούς αριθμούς τηλεφώνου που ήταν καταχωρισμένοι στο Shimabukuro. Επίσης «παγίδευσαν» τις γνωστές του διευθύνσεις email.

Η ψηφιακή επιτήρηση, ωστόσο, προοριζόταν να παρακολουθεί τη Walensky, όχι τη Shimabukuro - Τα Λευκα Καπελα ήλπιζαν να μάθουν εάν η Walensky γλιστρούσε μέσα και έξω από τις ΗΠΑ απαρατήρητη και, αν ναι, να καταστρώσει ένα σχέδιο για να την πιάσει. Μέχρι την περασμένη εβδομάδα, τα πιο καταδικαστικά στοιχεία εναντίον του Shimabukuro, ο οποίος ηγείται του Γραφείου Ασφάλειας Ανοσοποίησης, ήταν ο ρόλος του στην πανταχού παρούσα λογοκρισία των επαγγελματιών γιατρών που αμφισβήτησαν την αφήγηση του CDC.

Σύμφωνα με την πηγή μας, η Cyber Command εκανε υποκλοπή πολλών κωδικοποιημένων email και φωνητικών κλήσεων μεταξύ του απεχθές ζεύγους. Επικοινωνούσαν με ανεξήγητες, ασυνείδητες ασυναρτησίες, συζητώντας συχνά για τα αγαπημένα κατοικίδια, τον καιρό, τα προτιμώμενα αναψυκτικά και τα ζαχαρωτά και άλλα ανόητα θέματα, φαινομενικά για να κρύψουν την αληθινή φύση των διαλόγων τους.

«Τα παιδιά στο Cyber Command είναι πολύ καλοί στο σπάσιμο κρυπτογράφησης, αλλά σε αυτή την περίπτωση, ζοριστηκαν. Τον Ιανουάριο, οι κλήσεις τους έγιναν κάπως πιο συχνές. Και ο Σιμαμπουκούρο ακουγόταν όλο και πιο νευρικός. Κάτι είχε αντιληφθει. Κανείς δεν γινεται φοβισμένος μιλώντας για το πώς του αρέσει η Coca-Cola και όχι η Pepsi», είπε η πηγή μας.

Σε μια κλήση της 8ης Ιανουαρίου, ένας αισθητά ταραγμένος Shimabukuro φαινόταν να δυσκολεύεται να καταλάβει ό,τι η Walensky, μιλώντας κωδικοποιημένα, προσπαθούσε να του μεταφέρει ενα μηνυμα και σε ένα σημείο της κλήσης προχώρησε σε κωδικοποιημένη ασυναρτησία.

«Γιατί δεν μπορώ να έρθω σε σένα; Ζεστανε πολυ εδώ», είπε, προτρέποντας την Walensky να να σκεφτει ενα τροπο και στη συνεχεια να τερματίσει την κλήση.

«Είχε προβλήματα να κατανοήσει τα λεγομενα του, σαν να ξέχασε πώς να τον ερμηνεύσει ή δεν το είχε κάνει αρκετά καλα», είπε η πηγή μας.

Σε μια κλήση της 18ης Ιανουαρίου, ο Shimabukuro κατέρρευσε πλήρως, λέγοντας στα αγγλικά: «…Το Σώμα θα μάθει ότι γνωρίζουμε ότι τα εμβόλια έχουν προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά σε περισσότερους από 500.000 ανθρώπους. Όταν το μάθουν, είμαι γαμ**** ενώ εσύ είσαι ασφαλής. Υποσχέθηκες ότι θα προστατευτούμε, ότι θα προστατευτώ κι εγώ».

«Ηλίθιε», απάντησε η Walensky και έκλεισε το τηλέφωνο.

Η Cyber Command έστειλε την παραδοχή της ενοχής του Shimabukuro τόσο στον στρατηγό Smith όσο και στον αντιναύαρχο Darse E. Crandall, οι οποίοι συμφώνησαν ότι η ομολογία αποτελούσε πράξη προδοσίας, καθώς αντέκρουε τους ισχυρισμούς του καθεστώτος ότι τα εμβόλια προκαλούν παρενέργειες μόνο στο 0,0028% των εμβολιασμένων ατόμων. Επιπλέον, απέδειξε ότι η Walensky και ο Shimabukuro συμμετείχαν σε μια ισχυρή συνωμοσία για να εξαπατήσουν το αμερικανικό κοινό να πιστέψει ότι τα εμβόλια ήταν ασφαλή και αποτελεσματικά.

Ο υποναύαρχος Κράνταλ υπέγραψε ένταλμα σύλληψης και οι πεζοναύτες υπό τις διαταγές του στρατηγού Σμιθ άρχισαν να παρακολουθουν τον Σιμαμπουκούρο, μαθαίνοντας τις καθημερινές του συνήθειες.

Στις 31 Ιανουαρίου, οι πεζοναύτες συνέλαβαν τον Shimabukuro κοντά στο σπίτι του στην Ατλάντα, καθώς οδηγούσε προς τα κεντρικά γραφεία του CDC.

«Ο Σιμαμπουκούρο δεν αντιστάθηκε, δεν διαμαρτυρήθηκε. Μάλιστα, φαινόταν σχεδόν ανακουφισμένος. Δεν ξέρω τι είπε στους ανακριτές, αλλά φαίνεται ο τύπος που θα προσπαθήσει να συνάψει συμφωνία, αν του προσφερθεί. Θέλαμε την Walensky, αλλά είναι μια καλή αρχή», είπε η πηγή μας. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις