ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ "ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΤΑΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟ"

 

Ο λόγος που το καθεστώς

δεν κατέρριψε ένα «κινεζικό κατασκοπευτικό μπαλόνι» στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ είναι ότι το ασημί αντικείμενο που φαίνεται να αιωρείται πάνω από τη Μοντάνα είναι στην πραγματικότητα ένα μπαλόνι επιτήρησης του Deep State που κατασκοπεύει ομάδες πατριωτικών πολιτοφυλακων ειπε πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith .

Χθες, τα MΜΕ ήταν πλημμυρισμένα από ιστορίες για ένα αερόστατο μεγάλου υψόμετρου που φέρεται να πέταξε πάνω από τα Αλεούτια νησιά της Αλάσκας, μέσω του Καναδά και στη Μοντάνα, μια βαθιά Ρεπουμπλικανική πολιτεία και έδρα μιας μεγαλης πολιτοφυλακής, την οποία το καθεστώς Μπάιντεν επιδιώκει εδώ και καιρό να εξαλείψει. Μετά την είδηση του μπαλονιού στα ερτζιανά, οι Deep Staters Lloyd Austin και ο στρατηγός Mark Milley ανακοίνωσαν ότι είχαν σκεφτεί να καταρρίψουν το κινεζικό μπαλονι, αλλά επέλεξαν να μην το κάνουν επειδή τα συντρίμμια θα μπορούσαν να έχουν τραυματίσει άτομα ή να προκαλέσουν ζημιές.

Το γραφείο του στρατηγού Smith αμφισβήτησε την επίσημη αφήγηση, λέγοντας ότι ο Austin και ο Milley δεν είχαν καμία πρόθεση να πυροβολήσουν το μπαλόνι επειδή είναι δικό τους, όχι της Κίνας, και αυτοί και το καθεστώς κυκλοφόρησαν τη συσκευή για να παρακολουθούν κρυφά ένα κίνημα πολιτοφυλακής που αυτή τη στιγμή ασχολείται με απόλυτα νόμιμη εκπαίδευση. ασκήσεις στο κέντρο της Μοντάνα.

«Η διαδρομή πτήσης του μπαλονιού είναι διαφορετική από ό,τι έχει ειπωθεί δημόσια. Δεν μπήκε στις ΗΠΑ από τον Καναδά. Εκτοξεύτηκε από το Fairchild AFB στην Ουάσιγκτον και μεταφέρθηκε με δική τους αποφαση στη Μοντάνα. Έχει ηλεκτρονικο ελεγχο και είναι τηλεχειριζόμενο, σαν drone», είπε η πηγή μας.

Ερωτηθείς πώς άντλησαν το συμπέρασμά τους τα Λευκα Καπελα, είπε ότι μια εμπιστευτική πηγή στο Fairchild AFB που ελέγχεται από το Deep State ήταν μάρτυρας της εκτόξευσης αλλά δεν γνώριζε την αποστολή. Επιπλέον, το μπαλόνι ακινητοποιήθηκε νότια του Roundup, στη Μοντάνα, και περιπλανήθηκε για αρκετές ώρες, κάτι που έγινε εφικτό από ηλιακούς στροβιλοκινητήρες αρκετά ισχυρούς ώστε να εξουδετερώνουν την κίνηση σε σχέση με τους ανέμους που επικρατούσαν.

Μίλια πιο κάτω, αρκετές εκατοντάδες μέλη των πολιτοφυλακών της Μοντάνα και του Ουαϊόμινγκ συμμετείχαν σε μια κοινή άσκηση χειμερινής εκπαίδευσης, χωρίς να έχουν ιδέα ότι παρακολουθούνταν. Οι ασκησεις μεταφέρονται σε διάφορες τοποθεσίες ετησίως, επειδή "δημοκρατικες" ομοσπονδίες έχουν διεισδύσει επιδέξια σχεδόν σε κάθε πολιτοφυλακή στη χώρα.

Η πηγή μας είπε ότι οι πολιτοφυλακές της Μοντάνα και του Ουαϊόμινγκ έχουν πολλά πρώην μέλη των ενόπλων δυνάμεων που εξακολουθούν να είναι πιστά στον Πρόεδρο Τραμπ, συμπεριλαμβανομένου ενός συγγενή του στρατηγού Σμιθ.

Το Deep State, πρόσθεσε, διαθέτει τεχνολογία που μπορεί να μετρήσει τον αριθμό των τριχών στο μουστάκι ενός ατόμου από τη στρατόσφαιρα και να μεταφέρει αυτά τα δεδομένα πίσω σε έναν χειριστή σε πραγματικό χρόνο.

«Αν μπορούσαμε να το κάνουμε, μπορούν και αυτοί», είπε η πηγή μας.

Ερωτηθείς γιατί τα Λευκα Καπελα δεν εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να καταστρέψουν το μπαλόνι, είπε: «Ο πληροφοριοδότης στο Fairchild, για οποιονδήποτε λόγο, δεν μοιράστηκε πληροφορίες μαζί μας μέχρι να δημοσιοποιηθούν τα νέα. Επίσης, δεν είχαμε δυναμεις για τετοια επιχειρηση στην περιοχή. Και όπως είπα, πιθανότατα μεταδόθηκε ζωντανά στο Fairchild, οπότε δεν είμαι σίγουρος τι καλό θα είχε μια τετοια επιχειρηση. Θα το είχαμε χτυπήσει αμεσως από τον ουρανό αν πραγματι ηταν κατασκοπικο και παρακολουθουσε τα κέντρα διοίκησης μας».

Ρωτήσαμε περαιτέρω γιατί το Deep State χρησιμοποίησε ένα μπαλόνι όταν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει έναν δορυφόρο.

«Δεν έχουν πλέον πρόσβαση σε αυτά», είπε, αλλά δεν αιτιολογησε την απάντησή του.

Εάν τα Λευκα Καπελα ελέγχουν τώρα τους δορυφόρους επιτήρησης KH-11 της χώρας, είναι μια νέα εξέλιξη. Πριν από αρκετούς μήνες, το γραφείο του στρατηγού Smith παραδέχτηκε ότι οι κατασκοπευτικοί δορυφόροι ήταν υπό τον έλεγχο του Deep State.

Τέλος, ρωτήσαμε αν τα Λευκα Καπελα ειδοποίησαν τις πολιτοφυλακές της Montana και του Wyoming.

«Έχουν ενημερωθεί», ήταν το μόνο που έλεγε η πηγή μας.

Ενημέρωση: Παρασκευή βράδυ, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου των Tyler Perry Studios Karine Jean-Pierre είπε ότι το καθεστώς έλαβε είδηση από το Πεκίνο ότι το μπαλόνι μελετούσε τις ατμοσφαιρικές συνθήκες όταν εξετραπει από την πορεία του - κατά 6.300 μίλια, κάτι που είναι απίθανο. Τα Λευκα Καπελα συνεχίζουν να λένε ότι είναι Deep State και ότι το καθεστώς κατασκεύασε την εξήγηση του Πεκίνου για να χαλαρώσει τα ανήσυχα μυαλά.

Ενημέρωση 2: Ένα αντικείμενο εξερράγη στον ουρανό πάνω από το Billings αργά το βράδυ της Παρασκευής. Σε μια επακόλουθη κλήση, μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Smith είπε ότι το καθεστώς μπορεί να το είχε καταρρίψει για να μην πέσει στα χέρια των Λευκων Καπελων. Αφού έμαθαν για την καταστροφή του μπαλονιού, ο στρατηγός Σμιθ και το συμβούλιο του σκέφτηκαν την πιθανότητα ότι η κατασκοπεία πατριωτών θα μπορούσε να ήταν τυχαία.

«Δεν θα ήταν απιστευτο απο αυτους να γεμίσουν αυτό το πράγμα με βιοόπλα και να αφήσουν να πέσει σαν βροχή σε μια πολιτεια με έντονο μίσος για τον Μπάιντεν. Δεν έχουμε αποδείξεις γι' αυτό, αλλά εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα. Γνωρίζουμε ότι εκτοξεύτηκε από το Fairchild και περιπλανιόταν σε μια πολιτεια με 60.000 ατομα στην άσκηση της πολιτοφυλακής», είπε η πηγή μας.

Τα Λευκα Καπελα δεν έχουν καμία εξήγηση για το γιατί ένα δεύτερο μπαλόνι εντοπίστηκε πάνω από τη Λατινική Αμερική.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Η ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΈΨΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΟΠΩΣ ΒΛΈΠΕ ΡΙΤΑΣ ΣΧΟΛΙΟ.




    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμενουμε τη Ριτα να μας ενημερωσει περι Ορκ-ανιας

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!
    ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΊΤΕ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΕΝΑ ΟΡΑΤΟ "ΜΠΑΛΟΝΙ" ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΚΑΟΥΜΠΟΗΔΕΣ,ΠΟΥ ΕΞΑΣΚΟΥΝΤΑΙ;
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ DRONES ΠΟΥ ΩΣ ΚΙ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΑΜΟΛΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ;
    ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΧΑΖΑΡΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ "WEATHER BALLOONS "....NA
    ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΕΙΑΔΕΙΑ DRONES ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΥΔΡΑΡΓΎΡΟΥ ΓΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟ.
    Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΗΛΟΣ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠ' ΟΥΔΕΝΊ ΛΟΓΩ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΚΑΘΟΤΙ ΤΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΩΣ ΤΟΥΣ "30.000 ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΖΗΝΟΣ" ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΟΥΣΤΣΌΦ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΙΑ.
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΜΑΖΕΨΑΝ ΘΡΑΎΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΒΡΑΧΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΕ ΕΛΛΗΝΌΠΟΥΛΑ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΌ ΚΙ ΑΠΕΦΑΝΘΗΣΑΝ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ.
    ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ!

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ;
    ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΟΥΝΕ ΠΙΚΡΟ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ...ΜΕ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ.....

    Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙΑΔΕΙΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΛΕΥΚΑ+ΜΑΎΡΑ ΚΑΠΕΛΛΑ;
    ΙΔΙΟΙ ΛΕΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΆ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
    Η ΜΌΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΈΨΙΜΗ ΠΛΕΟΝ.
    ΣΒΗΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΣΒΗΣΕ ΚΙ Η ΠΑΝΟΜΟΙΌΤΥΠΗ ΡΏΜΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΝΟΣ ΤΗΣ.

    ΑΝΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ;ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΎΡΚΟΙ ΤΑ'ΡΜΑΤΑ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ....
    ΓΕΛΑΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;ΝΑ ΚΛΑΙΩ;
    ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΚΑΘΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΠΡΟΣ ΥΜΆΣ "ΝΑ ΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ" ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΉΡΙΟ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΣΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΑΝΟΜΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΎΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις