Δολοφονήθηκε αξιωματικός των Λευκών Καπέλων


Ένας βασικός αξιωματικός των Λευκών Καπέλων δολοφονήθηκε τον περασμένο μήνα, είπε μια πηγή στο γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, ο διοικητής του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ Ρόμπερτ Ραμίρεζ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Σαν Ντιέγκο. Οι Navy Times ανέφεραν ότι η σύζυγος του Ramirez, Anne, προσπάθησε να ξυπνήσει τον σύζυγό της εκείνο το πρωί, αλλά τον βρήκε αναισθητο. Το τμήμα του Σερίφη του Σαν Ντιέγκο είπε ότι δεν βρήκαν σημάδια δολοφονιας, αλλά δεν αποκάλυψαν αμέσως την αιτία θανάτου.

Τα Λευκα Καπελα αμφισβητούν τον επίσημο αιτιολογισμο.

Είπαν ότι η κυρία Ramirez έλειπε από το σπίτι για να επισκεφτεί συγγενείς τη νύχτα που συνεβει ο θάνατος του Ramirez και ότι υποτίθεται ότι ήταν μόνος στο σπίτι.

Τα Λευκα Καπελα έμαθαν για τον Cmdr. Ο θάνατος του Ραμίρεζ συνεβει το απόγευμα της 19ης και σχεδόν αμέσως παρελαβαν το σώμα του πολύ πριν το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας του Σαν Ντιέγκο μπορούσε να κάνει νεκροψία. Έφεραν τη σορό στο στρατόπεδο Πέντλετον, όπου ένας ιατροδικαστής διεξήγαγε μια ολοκληρωμένη νεκροψία.

Η πηγή μας είπε ότι το πτώμα του δεν έφερε σωματικά τραύματα ή αμυντικά τραύματα.

Ο ιατροδικαστής έλεγξε τον Cmdr. τα αρχεία του Ramirez για να δούμε αν είχε κανει το εμβολιο,δεν το είχε, και τα έγγραφα έδειχναν ότι ήταν σε άκρα υγεία, ακόμη και στα 47 του χρόνια. Ο θάνατός του φαινόταν μυστήριο.

Ένα μυστήριο που λύθηκε στις 22 Ιανουαρίου όταν τα τοξικολογικά αποτελέσματα έδειξαν ότι ο Cmdr. Ραμίρεζ είχε καταπιεί μια θανατηφόρα ποσότητα κυανίου, μια χημική ένωση που προκαλεί αδυναμία, ναυτία, δυσκολία στην αναπνοή, επιληπτικές κρίσεις, καρδιακή ανακοπή και θάνατο—έναν βασανιστικό θάνατο. Ο χρόνος από την κατάποση μέχρι το θάνατο εξαρτάται από την ποσότητα. Ο ιατροδικαστής του Camp Pendleton φέρεται να είπε οτι ο Cmdr. Ραμίρεζ είχε καταπιεί αρκετό κυάνιο για να τον σκοτώσει σε ένα λεπτό.

«Αν η γυναίκα του ήταν σπίτι, θα τον άκουγε να ουρλιάζει και θα τον έβλεπε να βγάζει τα σπλάχνα του», είπε η πηγή μας.

Όταν ρωτήθηκε πώς ο ιατροδικαστής απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτοκτονίας, η πηγή μας απάντησε με πικρία, «Ο Cmdr. Ραμίρεζ δεν αυτοκτόνησε με κυάνιο. Ακόμα κι αν ήθελε να πεθανει, θα είχε βρει έναν λιγότερο επώδυνο τρόπο να το κάνει. Ήταν ένας ατρόμητος αξιωματικός με 27 χρόνια υπηρεσίας, μόλις ονομάστηκε διοικητής της Ομάδας SEAL 1 ακριβώς πριν δολοφονηθεί. Ήταν ένα πολύτιμο μέλος της κοινότητας των Λευκών Καπέλων».

Ερωτηθείς εάν τα Λευκα Καπελα είχαν πάρει συνέντευξη από τη σύζυγο, είπε: «Είπα ό,τι μπορώ. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη, επομένως δεν μπορώ να συζητήσω για τους μαρτυρες ή με ποιους έχουμε μιλήσει».

Κατά τη διάρκεια των άξιων χρόνων υπηρεσίας του, ο Ramirez τιμήθηκε με τρια παρασημα Combat Action, έχοντας βρεθεί σε καταστάσεις μάχης σε τρία διαφορετικά σκηνικα πολέμου και πέντε μετάλλια Bronze Star - δύο με αναγλυφα "V", που υποδηλώνουν ανδρεία και πράξεις ηρωισμού κατά τη διάρκεια της μάχης.

Ο στρατηγός Smith είπε οτι ο θάνατος του Ramirez είναι μια καταστροφική απώλεια. 




 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 












ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις