Η ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ "ΑΠΛΥΤΩΝ"....!!!


Κουκουλοφόροι

έκαψαν ζωντανό 15χρονο στο Σύνταγμα το Σάββατο το βράδυ επειδή φορούσε μπουφάν με την ελληνική Σημαία ενώ την ίδια στιγμή η ελληνική αστυνομία ήταν εξαφανισμένη.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο

 


 Πέραν του ανατριχιαστικού γεγονότος ότι δεκάδες άτομα που έκρυβαν τα χαρακτηριστικά τους επιτέθηκαν σε ένα παιδί για την αγάπη του για την Σημαία, επιχείρησαν να το σκοτώσουν.

Η επίθεση έγινε με ανθρωποκτόνο πρόθεση καθώς του πέταξαν φωτοβολίδα με αποτέλεσμα να προκληθούν στο παιδί εγκαύματα και να μεταφερθεί επειγόντως σε νοσοκομείο.

Η απουσία της αστυνομίας σε μία περιοχή υποτίθεται αυστηρά φυλασσόμενη ήταν χαρακτηριστική.

Σημειώνεται ότι τα άτομα αυτά προήλθαν από την «αντιφασιστική» συγκέντρωση που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ κοντά ήταν παρόντες βουλευτές του όπως και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Για αυτό βίαιο συμβάν πρέπει να δώσει εξηγήσεις και ο ΣΥΡΙΖΑ.

 Σημειώνεται ότι το Σάββατο έγινε συγκέντρωση για την επέτειο των Ιμίων και θεώρησαν καλό στον ΣΥΡΙΖΑ (συσπειρώνει την εκλογική βάση καθώς πλησιάζουν οι εκλογές) να πραγματοποιήσουν μία… αντι-συγκέντρωση πράγμα που κατέληξε στα γεγονότα που φαίνονται στο βίντεο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ (γνώμη μου) ΔΕΝ θα έπρεπε τώρα να καλείται για εξηγήσεις , αλλά θα έπρεπε ΟΛΑ τα στελέχη να σαπίζουν σε υγρές Φυλακές , ...εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια , ... για τις αμέτρητες ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ που διέπραξε ειδικά ΜΕΣΑ στα Δημόσια Νοσοκομεία την περίοδο 2015 - 2019
    Μααα θα μου πείτε δεν υπήρχε ο Κόβιντ . ΚΑΙ ??? ... σκότωσαν πάρα πολύ κόσμο με πειραματικές εγχειρήσεις (ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ παρακαλώ !! ) .. κατά τις οποίες άνοιγαν τα Κρανία σε οποιεσδήποτε ηλικίες .... βέβαιά ΟΛΑ αυτά τα θύματα πέθαναν το αργότερο σε 2-3 μήνες.
    Χμμμ ....το Αδρενοχρώμιο συλλέγεται από την υπόφυση στο κέντρο του εγκεφάλου ... τυχαίες οι πειραματικές εγχειρήσεις με άνοιγμα κρανίου.
    Και μη μου πει κανείς ότι αυτό το κάνουν μόνο στα μικρά παιδιά που εξαφανίζονται κατά εκατοντάδες κάθε χρόνο στην Αμερική.... στην Ελλάδα (αλλά και όχι μόνο) πολλοί βολεύονται και με "κατώτερης" ποιότητας αδρενοχρώμιο (πάλι τους φτιάχνει)

    ...και βέβαια η υπόσχεση ότι θα σκίσει τα μνημόνια , και αντι αυτά , έσκισε το λώκο του Ελληνα , και κουρεμα συνταξεων, μισθών, βλαζοντας απότομα πολλούς οικογενειακούς προϋπολογισμούς τελείως "έξω" και τελείως ξαφνικά, καταστρέφοντας ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ οικογενειες εντελώς !
    ... και βέβαια το πειραμα των Αμερικάνων , όπου τους επέτρεψαν να δοκιμασουν τα πύρινα όπλα τους (βασισμένα σε ακτινοβολίες) σκοτώνοντας 102 ατομα στο Ματι

    ... όχι υγρες φυλακές ....αλλά θα έπρεπε να παλουκωθούν σε δημόσια θέα ...κι ας ειναι μακαβριο το θέαμα ....όταν παλουκώνεις τέτοιους εγκληματίες ...γίνεται ενα ευχάριστο θέαμα , μιας και οι συγγενείς των θυματων (ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) αυτό θα ήθελαν να τους κάνουν αν έπεφταν στα χέρια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις