ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 29/01/23


ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ…..
>>Υπάρχουν κάποιοι χρήσιμοι ηλίθιοι, που κάνουν την δουλειά του ΒΚ… Δεν μπορώ να παραβλέψω το επαναλαμβανόμενο για 3η φορά γεγονός με το κάψιμο του Κορανιού… ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ, ΚΑΘΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ… ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, φωτιά, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "Intel Republic 00:14 CLN Far-right politician Paludan burns Quran AGAIN, this time in front of Russian embassy in Denmark Paludan olames Chechen-born Swedish fighter Chimaev and Kadyrov, Head of South Russiar Chechen Republic for stunt. Finnish claims Paludan is linkea to Moscow disappearing in the flames. Subscribe @IntelRepublic 22226:20PM"
 
>> Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση των μεγαλύτερων κοινών στρατιωτικών ασκήσεων τους, γνωστές ως Juniper Oak 23. Οι ασκήσεις ξεκίνησαν τη Δευτέρα και συμμετείχαν πάνω από 140 αεροσκάφη και σχεδόν 8.000 στρατιώτες και από τους δύο στρατιώτες. Η μαζική επίδειξη δύναμης ήταν ξεκάθαρα μια πρόκληση προς το Ιράν παρά τους ισχυρισμούς των Αμερικανών αξιωματούχων ότι δεν στόχευε σε καμία χώρα…
ΑΜΕΣΩΣ μετά συνέβησαν 2 σημαντικά γεγονότα στην περιοχή. Το Ισραήλ χτύπησε περιοχές της Γάζας και έπειτα υπήρξε επίθεση ενόπλου με θύματα σε συναγωγή, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά η περιοχή. Το δεύτερο γεγονός συνέβη ξημερώματα Κυριακής στο Ιράν όπου πραγματοποιήθηκε επίθεση με drones άγνωστης προέλευσης εκδηλώθηκε στη διάρκεια της νύχτας σε στρατιωτικό συγκρότημα πυρομαχικών κοντά στην ιρανική πόλη Ισφαχάν.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ‎κείμενο που λέει "‎QuantumLight111 Forwarded from Intel Republic الفسطل INTELLI NEWS A אבעלאקםשו 10Opא Tensions escalate in Jerusalem amid shootings, as clashes reported between Israeli police and Palestinian groups. UPDATE: Israel's response to killing of seven people outside synagogue in Jerusalem will be strong, swift and precise PM Benjamin Netanyahu. Recent shootings have been in retaliation to Israeli police raid on Jenin refugee camp in West Bank, where Israeli forces killed 10 Palestinians. Subscribe @IntelRepublic QuantumLi..,11:‎"‎
 
Οι αναφορές πλέον που έρχονται από την Τεχεράνη που ήδη έχει ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες μιλούν για “Επίθεση συνδεδεμένη με χώρα του ΝΑΤΟ” και αυτή η δήλωση μπορεί να είναι αρκετή για να βάλει “φωτιά” στην Μέση Ανατολή ενώ δείχνει πλέον ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία λαμβάνει παγκόσμιες διαστάσεις.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel Republic 00:09 Unverified reports that US and other unknown country involved in drone attack (blast captured above) on Iranian Defense Ministry facility Iran launches investigation into attack, which reportedly targeted warehouse storing ballistic MISSILES. UPDATE: US sources reportedly claim Israel NOT involved in drone attack in Iran. Subscribe @IntelRepublic 46 QuantumLig..."
 
Και αυτό γιατί η περσική βιομηχανία εφοδιάζει με χιλιάδες drones και ειδικά πυρομαχικά της ρωσικές δυνάμεις και έτσι πολλές χώρες στην Δύση θα ήθελαν να δουν να αποκόπτεται αυτή η πηγή προμηθειών.
Μάλιστα πριν λίγο μεταδόθηκε ότι σαουδαραβικό κανάλι δήλωσε ότι η επίθεση στο Ισπαχάν ήταν επιχείρηση των Αμερικανών με ακόμα μία χώρα (όχι το Ισραήλ) και στόχο είχε το βαλλιστικό πρόγραμμα της χώρας.
Η wall street journal ανέφερε πως το Ισραήλ βρίσκεται πίσω από την επίθεση drones στο στρατιωτικό εργοστάσιο στο Ισφαχάν. Σύμφωνα με την εφημερίδα, «το Ισραήλ πραγματοποίησε μια κρυφή επίθεση χρησιμοποιώντας drones σε μια ιρανική αμυντική εγκατάσταση στο πλαίσιο του πώς οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ αναζητούν νέες ευκαιρίες για να περιορίσουν τις πυρηνικές και στρατιωτικές φιλοδοξίες της Τεχεράνης». 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel Republic Defense Express 3 選理原 10 L 2023-01-29 06:40 UTC SKYSAT (PLANET LABS) 32.62264, 51.69310 US officials reportedly say drone attack on military plant in Iran was carried out by ISRAEL Satellite imagery shown above taken after drone attack purports to show military facility UNDAMAGED after strike. Subscribe @IntelRepublic 24 QuantumLig."
 
Αυτά συμβαίνουν την ώρα που συνδέεται το σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων (τύπου swift) των ιρανικών και ρωσικών τραπεζών όπως ανακοίνωσε ο Αναπληρωτής της Κεντρικής Τράπεζας του Ιράν: «Από σήμερα, τα εθνικά συστήματα ανταλλαγής μηνυμάτων των κεντρικών τραπεζών του Ιράν και της Ρωσίας θα συνδέονται μεταξύ τους. Για αρχή, μια ιρανική τράπεζα και μια ρωσική τράπεζα θα ανταλλάξουν το πρώτο μήνυμα απόψε. Τις επόμενες δύο ημέρες θα μπουν οι βάσεις για τη σύνδεση όλων των τραπεζών των δύο χωρών. Πρόκειται για ένα σύστημα που δεν μπορεί να κυρωθεί και με την υπογραφή αυτής της συμφωνίας, θα είναι δυνατή η σύνδεση συστήματος μηνυμάτων των ιρανικών τραπεζών στο εξωτερικό με 106 μη ρωσικές τράπεζες σε 13 χώρες. Όλες οι ιρανικές τράπεζες και ορισμένες ρωσικές τράπεζες έχουν αποκοπεί από το διεθνές σύστημα swift λόγω κυρώσεων.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Επίσης, υπήρξε η πρώτη επιβεβαίωση της αγοράς Su-35 από το Ιράν από αξιωματούχους. Μέλος της Επιτροπής Εθνικής Ασφάλειας και Εξωτερικής Πολιτικής του ιρανικού κοινοβουλίου δήλωσε ότι τα μαχητικά Su-35 που παρήγγειλε το Ιράν από τη Ρωσία θα πρέπει να φτάσουν στις αρχές του επόμενου έτους του Ιράν, δηλ. μετά τις 20 Μαρτίου. Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΙΣΧΥΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΕΝΩ ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΙΡΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα αεροπλάνο, ουρανός και κείμενο
 
Πάντως από δορυφορικές φωτογραφίες φαίνεται πως οι εγκαταστάσεις δεν έχουν υποστεί ζημιά. Οι Ιρανοί στην ανακοίνωση μίλησαν για ένα σύστημα σαν θωράκιση επάνω από το εργοστάσιο για την αποτροπή drones, όπως φαίνεται και σε φωτογραφίες. 
 
Το Υπουργείο Άμυνας του Ιράν δήλωσε πως γύρω στις 23:30, πραγματοποιήθηκε μια ανεπιτυχής επίθεση με χρήση drones σε ένα από τα συγκροτήματα εργαστηρίων του Υπουργείου Άμυνας, και ευτυχώς, με προβλέψεις και αμυντικά μέτρα, ένα από αυτά ήταν χτυπήθηκε από την αεράμυνα του συγκροτήματος και τα άλλα δύο πιάστηκαν σε παγίδες άμυνας και εξερράγησαν. Ευτυχώς, η ανεπιτυχής αυτή επίθεση δεν προκάλεσε θύματα και προκάλεσε μικρές ζημιές στην οροφή του εργαστηρίου, η οποία, με τη χάρη του Θεού, δεν προκάλεσε αναστάτωση στον εξοπλισμό και τις αποστολές του συγκροτήματος. Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ… 
 
>> Η Βόρεια Κορέα απείλησε τις Ηνωμένες Πολιτείες με συνέπειες για τη διάδοση φημών για εμπόριο όπλων με τη Ρωσία και χαρακτήρισε τέτοιες ενέργειες πρόκληση και προσπάθεια υπονόμευσης της φήμης της δημοκρατίας στον κόσμο. Το υπουργείο Εξωτερικών χαρακτήρισε αναληθείς τις πληροφορίες σχετικά με την υποτιθέμενη συμφωνία όπλων με τη Ρωσία και απείλησε τις Ηνωμένες Πολιτείες με συνέπειες για τη διάδοση τέτοιων φημών. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>> Ο Ούγγρος πρωθυπουργός καταδίκασε την απόφαση της Γερμανίας να μεταφέρει τανκς στην Ουκρανία κα είπε ότι τέτοιες ενέργειες φέρνουν τους Γερμανούς πιο κοντά στην άμεση συμμετοχή στη σύγκρουση. «Στην αρχή, οι Γερμανοί έστειλαν κράνη στρατιωτών [στην Ουκρανία], λέγοντας ότι δεν ήθελαν να προμηθεύσουν θανατηφόρα όπλα εκεί. Τώρα είναι στα τανκς και ήδη γίνονται συζητήσεις για αεροπλάνα. 
 
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
Βήμα-βήμα οι Γερμανοί παρασύρονται προς τον πόλεμο» και υπενθύμισε ότι η Ουγγαρία είχε προειδοποιήσει από την αρχή της σύγκρουσης στη γειτονική χώρα ότι δεν θα προμήθευε όπλα στον ουκρανικό στρατό. «Δεν προμηθεύουμε όπλα και θέλουμε ειρήνη». ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΕΕ; ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΛΟΓΩ… ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ… ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΠΩΣ ΜΙΖΑΡΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ…
 
>> Ο Brian Nelson, υφυπουργός για θέματα τρομοκρατίας και οικονομικών πληροφοριών, θα ταξιδέψει στο Ομάν, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Τουρκία από τις 29 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου σε μια [προσπάθεια] να σταματήσει τις προσπάθειες της Ρωσίας να αποφύγει τις κυρώσεις αναφέρει το Reuters.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα μνημείο και κείμενο
 
«Τα άτομα και τα ιδρύματα που δραστηριοποιούνται σε επιτρεπτές δικαιοδοσίες κινδυνεύουν να χάσουν δυνητικά την πρόσβαση στις αγορές των ΗΠΑ λόγω της συναλλακτικής τους δραστηριότητας με οντότητες που υπόκεινται σε κυρώσεις ή δεν διεξάγουν την κατάλληλη δέουσα επιμέλεια». ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ, ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ… Σ. ΑΡΑΒΙΑ, ΕΜΙΡΑΤΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΦΡΙΚΗ, ΟΛΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ… ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ…
 
>>Ο συνταξιούχος επικεφαλής της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ Πετρ Πάβελ κερδίζει τις προεδρικές εκλογές στην Τσεχία το Σάββατο. Ο Πάβελ είναι γνωστός για τις φιλοουκρανικές του απόψεις.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Disclose.tv JUST Retired NATO military committee head Petr Pavel wins the Czech presidential election on Saturday. Pavel is known for his pro-Ukrainian views, while his opponent, billionaire Andrej Babiš, advocates cutting aid to Ukraine. http://ww.disdose.vi/10002/ @disclosetv Disclose.tv Czech election: Ex-NATO general Pavel defeats ex-PM Babis Breaking news from around the world. Ow 48 QuantumLig 5:32 5:32PM"
 
>>Ο επικεφαλής της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ, ναύαρχος Ρομπ Μπάουε δήλωσε πως το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία. ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight111 Forwarded from Disclose.tv 01:35 3To To, K 4emy oHи cTpemRTcR, 3To иx cTpaTerи4ecKaR ueлb NEW NATO is ready for a direct confrontation with Russia, says the head of the NATO Military Committee, Admiral Rob Bauer. @disclosetv 33 QuantumLi.."
 
>>Ζαχάροβα: Οι πολίτες των χωρών NATO πρέπει να γνωρίζουν ότι το μπλοκ τους εμπλέκεται πλήρως στην αντιπαράθεση με τη Ρωσία. Και ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight111 Forwarded from Victor vicktop55 (victor) 11:32 2 4"0 TBиTHyTb Russian Embassy, UK @RussianEmbassy Russia government organization MFA spox #Zakharova: Citizens of #NATO countries should know that their bloc is fully involved in the confrontation with #Russia. And that confrontation is gaining momentum. nepeBecTи TBиT MFA Russia Apyrиx 14:55 28 RHB, 23 71,8K npocmoTpbl oT noAлиHHblx y4eTHblx 3anиceй TBиTHyTb oTBeT Maria Zakharova warns ht8 s=19 QuantumLi.. 11:38AM" από το Twitter
 
>>Καινούργιες σημαντικές δηλώσεις Μεντβέντεφ: «Δεν υπάρχουν πολλοί ανόητοι στις δομές εξουσίας της Ευρώπης. Κάποιος υπουργός Άμυνας της Ιταλίας χαρακτήρισε την προμήθεια τεθωρακισμένων οχημάτων και άλλων όπλων στην Ουκρανία ως την αποτροπή ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου. Ένας σπάνιος εκκεντρικός με το γράμμα «m». Οι γείτονες ενός προικισμένου υπουργού από ένα κακό ομιχλώδες βασίλειο με ένα σύμπλεγμα αυτοκρατορίας [ΒΡΕΤΑΝΙΑ] προχώρησαν ακόμη παραπέρα. Λένε ότι όλα τα όπλα που διαθέτει το ΝΑΤΟ θα πρέπει να παρασχεθούν «αυτή τη στιγμή» στο Κίεβο. Και μαχητικά, και εκατοντάδες τανκς, και συστήματα πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να αποτραπεί η επέκταση της Ρωσίας και, πάλι, ένας παγκόσμιος πόλεμος. Πρώτον, η προστασία της Ουκρανίας, την οποία κανείς δεν χρειάζεται στην Ευρώπη, δεν θα σώσει τον [[[[[εξαθλιωμένο Παλαιό Κόσμο]]]]] από αντίποινα, αν συμβεί κάτι. Δεύτερον, αν ξεκινήσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, τότε, δυστυχώς, δεν θα είναι σε τανκς και ούτε καν σε μαχητικά. Τότε σίγουρα - όλα είναι ερείπια. Ωστόσο, τι να περιμένουμε από έναν επιχειρηματία με ελλιπή τριτοβάθμια εκπαίδευση και τους ηλίθιους γείτονές του που ξεφάντωναν κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας ακριβώς στους χώρους εργασίας τους που βρίσκονται στην οδό Ντάουνινγκ 10. Αν και το πνεύμα του Τσώρτσιλ θα ήταν ευχαριστημένο με τους διαδόχους.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
>>Ο Στρατηγός Φλυν έδωσε πολύ σημαντικές πληροφορίες και εκτιμήσεις στην εκπομπή του Στηβ Μπάνον.
«Πρόκειται να μπούμε σε ένα πόλεμο με την διοίκηση να μην μιλά για τους αντικειμενεικούς στόχους της επιχείρησης, δεν γνωρίζει τι στόχους έχει. Θα συρθούμε σε ένα πόλεμο όπως το Ιράκ το Βιετνάμ και το Αφγανιστάν και θα καταλήξει στην απόλυτη καταστροφή. Τα 110 δις$ που δίνουμε στον Ζελένκο, συγμώνη Ζελένσκι αντί να τα δίνουμε για τις εσωτερικές ανάγκες των ΗΠΑ. (Στην συνέχεα ο Στηβ Μπάνον αναφέρει δημοσιεύματα πως η εταιρεία κατασκευής F-16 θα συνεχίσει την παραγωγή λόγω της παράδοσης αεροσκαφών στην ουκρανία). Είναι κακό για την χώρα μας, για τον κόσμο και θα εισέλθουμε δυναμικά στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο και η συζήτηση για πυρηνικά είναι εξωφρενική και είναι στο τραπέζι, καθώς το ακούμε και από τις 2 πλευρές, ειδικά από τη δική μας πλευρά και τον τρέχων πρόεδρο που έχει καταλάβει τον Λευκό Οίκο. Μετά τα τανκ τι; Θα στείλουμε στρατό; Αφήσαμε κόσμο στο Αφγανιστάν πίσω από τις εχθρικές γραμμές να αμυνθούν μόνοι τους και τώρα θα πάμε στην Ουκρανία απέναντι σε έναν ανυπέρβλητο εχθρό τη Ρωσία. Δεν είναι καλό, οδηγούμαστε στο 3ο παγκόσμιο, μας οδηγούν (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟ ΒΚ) στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο».
 
Η συνέντευξη εδώ για όσους θέλουν να την ακούσουν
 
 
>>Ο πρόεδρος Τραμπ χθες επαναπόσταρε το προχθεσινό μήνυμα που αναφέραμε «ΠΡΩΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΑΝΚΣ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ. Σταματήστε τον τρελό πόλεμο ΤΩΡΑ. Τόσο εύκολο να γίνει». ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ…
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Donald J. Trump ReTruthed Donald J. Trump @realDonaldTrump 2d FIRST COME THE TANKS, THEN COME THE NUKES. Get this crazy war ended, NOW. So easy to do! 60 QuantumLig.." από το Twitter
 
Επίσης ο Τραμπ από τον νότια Καρολίνα σε ομιλία δήλωσε πως επί δικής του προεδρίας αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία δεν θα είχε συμβεί ποτέ και ανέφερε πως η σύγκρουση θα μπορούσε να λυθεί σε 24 ώρες αν διαχειριζόταν αυτός την κατάσταση. (ΕΙΠΑΜΕ, ΟΛΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΚ… Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ). Επίσης δήλωσε «Ας δούμε τι θα γίνει με Κίνα και Ταϊβάν γιατί βλέπω πως είμαστε πολύ ανίκανοι»… ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.
 
 
>>Νέες πληροφορίες από τον αγαπητό Q The Storm Rider:
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
ΣΟΡΟΣ
[ΣΟΡΟΣ]
🎯 💥.....
Σας έδωσα πολλές πληροφορίες για τον [ ΣΟΡΟΣ ] τους τελευταίους μήνες (όπως η ομάδα Q και πολλοί ANONS και Πατριώτες και παρουσιαστές και κανάλια, συμπεριλαμβανομένου του Storm rider, είχαν ρίξει πληροφορίες και drops για τον Soros τα τελευταία 3 χρόνια).
Αλλά πρόσφατα, τους τελευταίους δύο μήνες, σας είπα ότι ο [ΣΟΡΟΣ] ήταν μέσα στη ΖΩΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ και τα Λευκά Καπέλα τον κυνηγούν ΔΗΜΟΣΙΑ///
>>>>> ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ<<<<<<
Καθώς ο ΤΡΑΜΠ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ κυνηγά τον Σόρος και υπόσχεται να τερματίσει τους ΑΝΤΙΦΑ και να τους παραπέμψει στη δίωξη για το κάψιμο πόλεων και την ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ που κυριαρχεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.
ΦΛΥΝ και πολλοί άλλοι βάζουν ΔΗΜΟΣΙΑ τον ΣΟΡΟΣ στην ΖΩΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ...Ακόμα και ο ΝΤΕΣΑΝΤΗΣ
Καταδιώκει τον [ΣΟΡΟΣ] ....
____
ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ>:
_Ο TΡΑΜΠ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ συγκεντρώνουν τους ΣΕΡΙΦΗΔΕΣ σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες σε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ για ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 2024.
Οι ΣΕΡΙΦΗΔΕΣ των κομητειών έχουν περισσότερη εξουσία από την αστυνομία της πόλης και την κρατική αστυνομία και έχουν ειδικές διαδικασίες που μπορούν να ΣΥΛΛΑΒΟΥΥΝ ανώτατους αξιωματούχους, ακόμη και γερουσιαστές στο Κογκρέσο, .. Ακόμη και τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.......
Η δύναμη των Σερίφηδων στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι πολύ πιο ισχυρη από ό,τι γνωρίζει ο κόσμος!
//// Το 2021 είχα γράψει... Λευκά καπέλα τοποθετούν τους ΣΕΡΙΦΗΔΕΣ σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες για τις επερχόμενες επιχειρήσεις...... Και χιλιάδες ΣΕΡΙΦΗΔΕΣ θα ΑΝΑΠΛΗΡΩΘOYN.../////
🔥
_____
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "TRUMP IS ON FIRE AND KEEPS>>DROPPING, DRIPS OF WHAT'S GOING TO HAPPEN CONFIRMING MANY MILITARY OPS. The community has been talking about for year's....... Keep WATCHING TRUMP'S eport< FAKE RUSSIAGATE] EXPOSES EVERYTHING...> CLINTONS. OBAMA. SOROS. CHINA. ECT ECT ECT [/ROCKEFELLERS] >>>>>>TREASON<<<<<< MILITARY COUP AGAINST DONALDJ TRUMP [DURHAM IS ONLY BEGINNING >>>>> FISA//) CORRUPTION AT THE HIGHEST LEVELS. >> DARPA/ FISC QuantumLig... 8:58 PM"
 
 
Ο ΤΡΑΜΠ EINAI ΦΩΤIA 🔥
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ>>NA ΡΙΧΝΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΣΤΑΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. Η κοινότητα Q μιλάει εδώ και χρόνια για αυτά.......
Συνεχίστε να παρακολουθείτε τις δηλώσεις/αναφορές ΤΡΑΜΠ<
ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ [ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ] ΘΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...> ΚΛΙΝΤΟΝ. ΟΜΠΑΜΑ. ΣΟΡΟΣ. ΚΙΝΑ. ΚΤΛ ΚΤΛ
[✓ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ]
>>>>>>ΠΡΟΔΟΣΙΑ<<<<<<
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ πραξικόπημα των Η.Π.Α. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ
Ο [ ΝΤΟΥΡΑΜ] ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ
.......... >>>>> FISA//) ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΑ ΥΨΙΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. >> ΝΤΑΡΠΑ /// FISC
================================================
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
ΡΟΚΕΡΦΕΛΕΡ]
[Ρόθτσιλντ]
>Η απόπειρα υλοποίησης ψηφιακών νομισμάτων του ΒΚ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ από χώρες της ΕΕ<
Το ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ πίσω από κλειστές πόρτες στη συγκέντρωση του Ομίλου του Νταβός ήταν το γεγονός ότι σχεδόν κάθε ευρωπαϊκή χώρα τους αρνήθηκε [ ΑΥΤΟΙ] >ΡΟΘΤΣΙΛΝΥ/ΡΟΚΦΕΛΕΡ/BLACKROCK/FORTUNE 500/
STATE STREET/ VANGUARD/Κοινωνία Ιησουιτών<<<
_[ ΑΥΤΟΙ] που ελέγχουν τα παγκόσμια τραπεζικά συστήματα και ήθελαν να διασφαλίσουν το ψηφιακό τραπεζικό σύστημα και να εφαρμόσουν ΠΛΗΡΗ ψηφιακό έλεγχο όλων των χρημάτων σε όλο τον κόσμο, τους αρνήθηκαν να εγκαταστήσουν το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ψηφιακού τραπεζικού συστήματος και τα Νέα χτύπησαν σκληρά τους ηγέτες του ΝΤΑΒΟΣ. ( Προτού το κοινό μάθει οτιδήποτε, οι ελίτ προετοιμάζουν τα πάντα για εκείνες τις ατζέντες που θα τρέξουν, σαν την ατζέντα της κλιματικής αλλαγής))//...
_ Στον απόηχο των κακών ειδήσεων, οι ηγέτες του ΝΤΑΒΟΣ ήταν επίσης ενημερωμένοι ότι οι επιχειρήσεις των Λευκών Καπέλων της Συμαμχίας είχαν στόχο τον Σόρος και η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ [ΣΟΡΟΣ] θα ξεκινούσε στις Η.Π.Α. ...... Τα τεράστια κρυφά θέματα της ομάδας του Νταβός ήταν η Στρατιωτική ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΠΕΛΩΝ που κυνηγούν τους ΡΟΚΕΡΦΕΛΕΡ στις ΗΠΑ που ελέγχουν τη ΣIA, το ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ και τις μισές εταιρείες των ΗΠΑ μέσω της BLACKROCK, STAΤΕ STRΕΕΤ, VANGUARD, FORTUNE 500/////Ο ΣΟΡΟΣ ήταν σε έντονη διαμάχη με κορυφαίες ελίτ στην παγκόσμια συγκέντρωση του Νταβός για την Κίνα και για το γεγονός πως η Κίνα κατέσχεσε πολλά άλλα υποκαταστήματα επενδύσεων που ανήκαν σε οντότητες και επενδυτικές εταιρείες του, καθώς ο ΖΙ κατέρρευσε σχεδόν όλα τα δίκτυα και τις δραστηριότητες του ΣΟΡΟΣ στην Κίνα.
/// (Αλλά ο όμιλος του Νταβός δεν μπορεί να αφήσει την Κίνα επειδή επένδυσε σε μεγάλο βαθμό στη δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία πετρελαίου στην Κίνα).
_Καθώς το [ΟΙΚ. ΦΟΡΟΥΜ], [ΣIA], [FBI], [ ΣΟΡΟΣ] [ ΚΤΛ] έχουν μπει στη ΖΩΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ, η ένταση είναι στο ΣΦΥΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ για τα ΑΡΧΕΙΑ ΜΠΑΙΝΤΕΝ. ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΤΟΥ ΧΑΝΤΕΡ (περιέχει κλειδιά . Απόρρητα αρχεία για σύνδεση με Ευρωπαίους κορυφαίους αξιωματούχους και κυκλώματα νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες διαφθοράς).
Ο Τραμπ καταδιώκει δημοσίως τον ΣΟΡΟΣ και το Κογκρέσο θα διερευνήσει τις διασυνδέσεις που οδηγούν στην ομάδα ΝΤΑΒΟΣ, Οικ. Φόρουμ, ίδρυμα Ροκφέλερ.
....... Οι ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ οδηγούνται σε στρατιωτικά δικαστήρια και παγκόσμια εγκλήματα και εκατοντάδες Κορυφαίοι Αξιωματούχοι και τράπεζες και χρηματοοικονομικοί τομείς γνωρίζουν καλά πως οι ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΤΗΣ ΕΕ, ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, βρίσκονται σε ΜΠΕΛΑΔΕΣ και η σύνδεσή τους με τη δημιουργίας της ψευδοπανδημίας, της δημιουργίας του ιού από την ΣIA, Εμβόλια, βιοόπλο. Η κατάρρευση των επιχειρήσεων ξεπλύματος βρώμικου χρήματος στην Ουκρανία
ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ.... >>> Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ αξιωματούχοι της ΕΕ, οι τραπεζικοί κλάδοι και οι ευρωπαϊκές χώρες αρνήθηκαν την εγκατάσταση του ψηφιακού τραπεζικού συστήματος των ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ και οι ΗΠΑ αρνούνται επί του παρόντος την εγκατάσταση του ψηφιακού τραπεζικού συστήματος από ΣΙΑ, Ροκφελερ, ΝΤΑΡΠΑ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ/) Τα Λευκά καπέλα θα αφήσουν τους ΡΟΚΦΕΛΕΡ, ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, ΝΤΑΡΠΑ να δημιουργήσουν το σύστημά τους..... Αλλά υπάρχουν προστατευτικά μέτρα για να δουν την ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ του ΣΧΕΔΙΟΥ τους......εξήγησα πέρυσι ότι η θέλησή τους να είναι ένα ψηφιακό τραπεζικό σύστημα των ΗΠΑ που έχει εγκατασταθεί από το ΒΚ, αλλά θα αποτύχει και θα συνδεθεί με την ΕΚΘΕΣΗ< .....> ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ θα συνδεθεί με την αποκάλυψη του ΤΡΑΜΠ στην Προεδρία /////
Καθώς το ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ πλησιάζει και οι Η.Π.Α επί του παρόντος αναβαθμίζουν τις σειρήνες άμυνας/ σειρήνες ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΔΡΟΜΩΝ σε πολλές πόλεις και ο στρατός αναβαθμίζει τις σειρήνες TORNADO...... Το τεράστιο παγκόσμιο πυρηνικό ΓΕΓΟΝΟΣ πλησιάζει και ο TΡΑΜΠ προετοιμάζει το έθνος λέγοντας σε όλους ότι θα δημιουργήσει ένα τεράστιο σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας (όπως το αμυντικό σύστημα σιδηρούν θόλος του Ισραήλ) ....///// Ο Τραμπ στην πραγματικότητα λέει σε όλους ότι θα είναι μια τεράστια>Απόπειρα< Επίθεσης στις ΗΠΑ από τη Ρωσία με την Κίνα.. Βόρεια Κορέα/////
>Αυτό είναι ένα τεράστιο μέρος του Λόγου που πολλοί κορυφαίοι αξιωματούχοι, ηγέτες αρνούνται τους ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, ΡΟΚΦΕΛΕΡ, ΝΤΑΡΠΑ, να ελέγχουν τα FIAT ( τυπωμένα χαρτάκια χωρίς αντίκρισμα) χρήματα και την προσπάθειά τους να εγκαταστήσουν το ψηφιακό τραπεζικό τους σύστημα. (Πολλοί πολλοί κορυφαίοι ηγέτες στον τομέα της αρτοποιίας ενημερώνονται από τη στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών για τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ που έρχονται. Γι' αυτό η τελευταία συνάντηση στο ΝΤΑΒΟΣ της Ελβετίας ήταν ένα χάος στα παρασκήνια καθώς ο ΠΑΝΙΚΟΣ και ο ΠΟΝΟΣ επικρατεί.
=======================================
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Καθώς πλησιάζουμε στο ΓΕΓΟΝΟΣ που ο πολιτισμός θα φράσει σχεδόν στον θάνατο
>>> M.A.D (MUTUALLY ASSURED DESTRUCTION )>> ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ//
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ-ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ, καθώς μέσω των Ηνωμένων Πολιτειών, μεγάλες πόλεις όπως η Νέα Υόρκη. Λος Άντζελες, Σαν Ντιέγκο, Αλμπουκέρκη, όλοι εγκαθιστούν, δοκιμάζουν Νέες Σειρήνες Πολιτικής Άμυνας/ΣΕΙΡΗΝΕΣ αεροπορικών επιδρομών... Ο στρατός αναβαθμίζει επίσης τις σειρήνες Tornado σε διάφορα μέρη των χωρών.
Καθώς πλησιάζουμε στα Πυρηνικά _ΓΕΓΟΝΟΤΑ... οι ΜΑΖΙΚΕΣ Κυβερνοεπιθέσεις... Οι δέκα μέρες του σκότους που είχαν προβλεφθεί εδώ και καιρό και όλοι οι κλάδοι του Στρατού στα ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ προετοιμάζονται στις διαδικασίες και πρωτόκολλα ώστε οι ΗΠΑ να τεθούν υπό Στρατιωτικό έλεγχο και Διοίκηση (Διαδικασίες Νόμων Πολέμου από το Υπουργείο Άμυνας) .
>Ο TΡΑΜΠ προετοιμάζει επίσης τις Ηνωμένες Πολιτείες για το επερχόμενο _ΓΕΓΟΝΟΣ και έχει ρίξει πληροφορίες για δημιουργία μιας ασπίδας πυραυλικής άμυνας πάνω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως ο Σιδηρούν Θόλος του Ισραήλ //
*Ο ΤΡΑΜΠ προσπαθεί να σας πει ότι η ΡΩΣΙΑ/Η ΚΙΝΑ πρόκειται να ΕΠΙΘΕΤΟΥΝ με τη Βόρεια Κορέα και ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ στο _ ΓΕΓΟΝΟΣ... (Αλλά πρέπει να θυμάστε όπως σας έλεγα τόσο καιρό ΠΩΣ Η Στρατιωτική Παγκόσμια Συμμαχία I ΣΤΗΝΕΙ 🎥🍿 ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ......... Και αυτά τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ θα οδηγήσουν στην πτώση του στρατού ΤΟΥ ΒΚ, ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΜΑΥΡΑ ΚΑΠΕΛΑ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΤΟ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ ΚΤΛ ΚΤΛ.
Αυτό το πολυαναμενόμενο Γεγονός οδηγεί σε ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ σχετικά με τη σύγκρουση φθοράς και τη μαζική παραπληροφόρηση ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ..... ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.... Υπηρεσία στρατιωτικών πληροφοριών των λευκών καπέλων ΘΑ προωθηθούν τόσο από όλα τα διαφορετικά στρατιωτικά τμήματα και τμήματα και θα δώσουν λεπτομερείς πληροφορίες για την ΝΤΑΡΠΑ, ΒΚ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ, ΣΙA ΚΤΛ OΜΠAMA, ΚΛΙΝΤΟΝΣ, ΜΠΟΥΣ ΚΤΛ .... >Όλοι είναι μέρος των Διαμεσολαβητών των Μεγαλύτερων Εγκλημάτων κατά της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ (ΑΤΖΕΝΤΕΣ).
Τα εγκλήματα ΣΥΝΔΕΟΥΝ το ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, ΝΤΑΒΟΣ, ΟΙ. ΦΟΡΟΥΜ, ΓΚΕΙΤΣ, ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ
____
Χωρίς ημερομηνίες. ΜΟΝΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
______
Q - Ο μόνος τρόπος είναι στρατιωτικός
==============================================
Στο μέλλον καθώς ο ΤΡΑΜΠ > ΘΑ<< κάνει δημόσια παγκόσμια ειρήνη με τη Ρωσία, την Κίνα, την Βόρεια Κορέα και ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΖΛ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ...........( Θα είναι ξεκάθαρο στους ANONS, τους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ότι ο Τραμπ, ο Πούτιν, ο Ζι, ο Μόντι, ο Μπιν Σαλμάν δούλευαν όλοι μαζί και κατέστρεφαν το βαθύ κράτος τους σε όλες τις χώρες τους.
Μαζί μέσα από τις μαζικές ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.....
Μόνο τότε οι ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΤΛ ΚΤΛ ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.
Και μόνο τότε θα επιστρέψει ο ΤΡΑΜΠ και ο κόσμος θα επιστρέψει στην ειρήνη και ένα πραγματικό ψηφιακό σύστημα των ΗΠΑ με κάλυψη χρυσού θα είναι σε ισχύ και θα συνδεθεί με τον υπόλοιπο κόσμο στη ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ
Q
______
Η ΘΥΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΗ : ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ ΒΟΥΤΥΡΟΠΑΙΔΑ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΣ
    ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ...
    ΚΆΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΉ ΚΟΥΡΆΓΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΌΜΕΝΑ 10 ΧΡΌΝΙΑ
    ΚΑΙ ΚΑΤΆΛΛΗΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΈΝΟΙ.

    ΠΊΣΤΗ !!! ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΟΊ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΊ ΣΕ ΑΓΑΠΆΝΕ ΒΡΕ ΓΟΥΤΣΟΥ ΓΟΥΤΣΟΥ.



    ΤΖΟΛΙ ΠΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις