Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΣΥΡΕΤΑΙ ΣΕ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ


 Μια πανικόβλητη και ξεπεσμενη Αυτοκρατορία προσπαθεί να κάνει στη Ρωσία μια "προσφορά" που φανταζεται οτι δεν μπορεί να αρνηθεί 

Συνειδητοποιώντας ότι ο πόλεμος του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία θα έχει πιθανότατα δυσμενή κατάληξη, οι ΗΠΑ δοκιμάζουν μια προσφορά ατιμωτικης εξόδου.
 

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν ετοιμάζει μια "προσφορά ειρήνης" για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία.

Η ειρηνευτική προσφορά έχει πολλαπλά σημεία ενδιαφέροντος -

1) Οι ΗΠΑ θα αναγνωρίσουν ως τετελεσμένο γεγονός τον ρωσικό έλεγχο της Κριμαίας, του Ντονμπάς, της Ζαπορόζιε και της Χερσώνας - "της χερσαίας γέφυρας που συνδέει την Κριμαία με τη Ρωσία".

2) Με τη σειρά της η Ρωσία θα κληθεί να αναστείλει την εαρινή της επίθεση.

3) Η Ουκρανία θα είχε αποστρατιωτικοποιημένο καθεστώς και η ανάπτυξη πυραύλων HIMARS και αρμάτων μάχης Leopard και Abrams θα περιοριζόταν στη δυτική Ουκρανία, που θα διατηρούνταν ως "αποτρεπτικό μέσο έναντι περαιτέρω ρωσικών επιθέσεων".

Οι ΗΠΑ ουσιαστικά ζητούν τη διχοτόμηση της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένης της αποστρατιωτικοποιημένης ζώνης, με αντάλλαγμα την ακύρωση από το ρωσικό Γενικό Επιτελείο της εαρινής επίθεσης του 2023.\

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΎΣ ΚΑΙ ΔΏΡΑ ΦΈΡΟΝΤΑΣ

    Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις