Ο ΑΓΓΛΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕ Θ ΑΝΤΕΧΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΕΜΟ....!!!


 Τα αποθέματα πυρομαχικών της Βρετανίας θα εξαντλούνταν σε ένα «απόγευμα» εάν πολεμούσε τη Ρωσία - όπως είπε κορυφαίος πρώην στρατηγός, οι πολυετείς περικοπές έχουν αφήσει γυμνες τις αποθηκες του στρατού.

Η προειδοποίηση από τον στρατηγό Σερ Ρίτσαρντ Μπάρονς έρχεται μια ημέρα αφότου ο υπουργός Άμυνας Μπεν Γουάλας είπε ότι οι δυνάμεις του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν «κενωθεί», προσθέτοντας ότι οι στρατιωτικές δαπάνες ενδέχεται να χρειαστεί να αυξηθούν για δύο δεκαετίες, λόγω παγκόσμιων απειλών.

Σύμφωνα με τη The Sun, η Βρετανία αγοράζει πυρομαχικά από τη Νότια Ασία για να υποστηρίξει την Ουκρανία.
Ο Δρ Jack Watling, στο στρατιωτικό think tank Rusi, είπε ότι η Ουκρανία εκτόξευε περίπου 6.000 οβίδες την ημέρα, αλλά βασιζόμαστε σε εισαγόμενα εκρηκτικά για βλήματα αρμάτων μάχης και πυροβολικού.

Τα εργοστάσια πυρομαχικών μας, τα οποία διαχειρίζεται η αμυντική ανάδοχος BAE, θα χρειαζόταν ένα χρόνο για να φτιάξουν οβίδες μιας ημέρας για την Ουκρανία, ανέφεραν πηγές.

Εν τω μεταξύ, αποκαλύφθηκε επίσης ότι η Βρετανία δεν διαθέτει όπλα βαρέως πυροβολικού μετά την παροχή όλων των αυτοκινούμενων ειδών AS90 στην Ουκρανία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/idiotypes-naymaxies-metaksy-rosikon-ploion-me-to-uss-george-hw-bush-anoixta-tis-peloponnisou/

    Ιδού οι πρόθυμοι προδοτες-υπηρετες των Αμερικανών.
    Η αλήθεια πικρίζει πολύ, δεν αντέχεται. Δεν υπάρχει στρατός, ναυτικό, αεροπορία, αστυνομία Ελληνικά. Τίποτε Ελληνικό δεν υπάρχει. Υπάρχουν μισθοφόροι δημόσιοι υπάλληλοι των Αμερικάνων και του ΝΑΤΟ. Εάν διαταχθούν να ανοίξουν πυρ εναντίον των Τούρκων, θα το κάνουν. Εάν διαταχθούν να πολεμήσουν κατά των Ρώσων θα το κάνουν, εάν διαταχθούν να κόψουν τον λαιμό τους, θα το κάνουν. Χρημα uber alles για έναν μισθοφόρο.
    Πρέπει να κατανοήσουμε ότι είμαστε χώρος, όχι χώρα. Είμαστε υπό σκληρή κατοχή, ούτε ο εαυτός μας δεν μας ανήκει (εμφολιο), ούτε σπίτια(ΕΝΦΙΑ), ούτε νόμισμα(€).
    Και άλλα πολλά...
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΕΣ ΟΙ ΆΔΕΙΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑΤΊ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΠΆΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΝΊΟ... ΚΑΙ...



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις