ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ....


Οτι ο  Ρονάλντο είναι ομοφυλόφιλος διεστραμμένος και διακινητής παιδιών, είναι πρόσωπο δημοσίων σχέσεων και εξώφυλλο για την παιδεραστική «φιλανθρωπική οργάνωση» Save the Children. 


 

Διαχειρίζεται τις πωλήσεις αδρενχρωμάτων και παιδιών σε δισεκατομμυριούχους, αστέρες της ποπ-ροκ, προσωπικότητες, πολιτικούς, διασημότητες του αθλητισμού, μεγιστάνες...

 
Τους αρέσει να κλείσουν μια συμφωνία με τον Ρονάλντο καθώς τον εμπιστεύονται περισσότερο από τους Ελβετούς τραπεζίτες πίσω από το δίκτυο διακίνησης ΜΚΟ.



Όταν ο "πελάτης" συναντά τον Ρονάλντο καταλαβαίνει ότι πρόκειται για σοβαρή οργάνωση, αν ο Ρονάλντο δουλέυει γι 'αυτούς.


Οι πολιτικές ελίτ της Ελβετίας και της Αυστρίας έχουν περισσότερους παιδόφιλους.Πολλους περισσοτερους απο μεγαλυτερες χωρες.... 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ο Ροναλντο έχει δεχτεί πολύ πόλεμο από το 2020 και μετά, από ομάδες, ομοσπονδίες , μίντια , ευρωπαϊκές οργανώσεις, παίχτες οι οποίοι δείχνουν ανοιχτά τα σύμβολα που εκπροσωπούν, χορηγούς για αυτό και παράτησε την Ευρώπη και πήγε στην Σ. Αραβια .

    Βοηθάει πραγματικά φτωχούς ανθρώπους τους οποίους γνώρισε ενώ μεγάλωνε στην Μαδειρα και όλο αυτό έχει κρατήσει να το κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται εκτός δημοσιότητας. Δεν έχει ούτε ένα τατουάζ πάνω στο σώμα του διοτι είμαι αιμοδότης ανα 3 μήνες.

    Μίλησε εναντίων κορόνας και τα τεστς ανίχνευσης. Εννοείτε μετρημένος πάντα διοτι δυστυχώς είναι εξαρτώμενος από το σύστημα ειδικά των σοσιαλ μίντια .

    Προσωπικά δεν θα έδινα ούτε 1% πιθανότητα να ισχύει αυτή η φήμη !!

    antony2711

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε καλα τα λες αλλα κοιτας επιφανεια .Υπαρχουν αποδειξεις οτι ειναι σαπιος

      Διαγραφή
  2. Ο ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΦΟΥΛΦΟΡΝΤ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΚΡΕΜΠ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ..... ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΤΡΙΜΠΛΕΣ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΟ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΚΙ Η ΦΙΛΕΝΆΔΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΡΕΒΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΆΝΕΙ ΤΗΝ ΣΎΝΤΡΟΦΌ ΕΝΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥ ΜΑΣΣΩΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΟ ...

    ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΕΙΔΩΛΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΟΥ ΜΠΙΖΝΑΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΣΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τις οποιες φωτος τις εχω βγαλει σε παλιο αρθρο στη φορα πριν τον fulford

      Διαγραφή
  3. Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ,Η, ΗΤΑΝ ΕΡΠΕΤΟ .
    ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ,ΘΑ ΔΕΙΤΕ ,ΠΩΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ,ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΝΤΑΣΗΣ .Π.Χ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΑΟΥΛ .
    ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΙΝΗΣΗ .ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΔΙΟΥ.
    ΛΕΠΤΗ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΧΤΗ .ΟΦΙΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις