Πώς η έρευνα του Tesla φέρνει επανάσταση στην ιατρική φροντίδα σήμερα.

 


Τα μαγνητικά πεδία έχουν χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες χρόνια για τη θεραπεία ποικίλων ιατρικών καταστάσεων. Σήμερα, γιατροί και επιστήμονες συνεχίζουν να διερευνούν τις δυνατότητες που προσφέρουν τα παλμικά μαγνητικά πεδία (PMF) στη θεραπεία άλλων ασθενειών. Τα παλμικά μαγνητικά πεδία λειτουργούν διεγείροντας συγκεκριμένες περιοχές του σώματος για να δημιουργήσουν στοχευμένα αποτελέσματα.

Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που δημιουργούνται από αυτά τα πηνία προκαλούν αυτό που είναι γνωστό ως «παλμικό» μαγνητικό πεδίο επειδή αλλάζουν συνεχώς κατά τη διάρκεια ενός λεπτού.

Αυτή η διακύμανση προκαλεί διακυμάνσεις των ηλεκτρικών ρευμάτων, οδηγώντας σε διαφορετικά μοτίβα τάσης εστιασμένα σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, είναι ικανά να στοχεύουν οποιαδήποτε προβληματική περιοχή: όργανα όπως το ήπαρ ή τα νεφρά, τραυματισμούς, για την ανακούφιση από τον πόνο και ακόμη και τη μείωση των όγκων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 



Σχόλια

  1. ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΤΈΤΟΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΟΥΡ@ΔΟΙΟΥ, ΔΕΝ ΑΚΟΎΩ ΤΊΠΟΤΑ !
    ΜΕΝΤ ΜΠΕΝΤΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΆ ΕΠΕΜΒΑΊΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΗ
    DNA.

    ΌΣΟΙ ΝΟΜΊΖΟΥΝ ΟΤΙ ΓΛΎΤΩΣΑΝ ΠΆΝΕ ΤΡΈΧΟΝΤΑΣ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΥΠΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΙΑΝΟΥΝ... ΚΑΙ ΜΠΑΑΑΜ! 🥒



    ΤΖΟΛΙ ΠΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΠΑΛΜΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΠΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΠΑΝΙΔΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ 1930 ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΨΑΞΑΝ ΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΧΤΥΠΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΡΥΨΕ ΤΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟ ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις