ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ


 Συνελήφθη

παραγωγός του ABC News για μεταφορά παιδικής πορνογραφίας

 Ο Τζέιμς Γκόρντον Μικ, ο παραγωγός του ABC News που έγινε πρωτοσέλιδο πέρυσι όταν φέρεται να «εξαφανίστηκε» αφού το FBI εθεάθη να κάνει έφοδο στο σπίτι του στη Βιρτζίνια, συνελήφθη με κατηγορίες σχετικά με τη μεταφορά «φωτογραφιων που απεικονίζουν τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών». Το υπουργείο Δικαιοσύνης το ανακοίνωσε την Τετάρτη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Μικ τέθηκε υπό κράτηση την Τρίτη αφού η Ομάδα Εργασίας Παιδικής Εκμετάλλευσης και Εμπορίας Ανθρώπων του FBI Field Office της Ουάσιγκτον έλαβε διερεύνηση, η οποία τελικά οδήγησε σε εξουσιοδότηση από το δικαστήριο για έρευνα στην κατοικία του τον Απρίλιο του 2022, όπου Οι αρχές επιβολής του νόμου κατέσχεσαν «πολλαπλές συσκευές που φέρεται να περιείχαν αποδεικτικά στοιχεία για τη μεταφορά φωτογραφιων σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών», συμπεριλαμβανομένων μικρων παιδιών και νήπια.

 Οι εισαγγελείς είπαν ότι η πληροφορια προήλθε από την εταιρεία αποθήκευσης cloud Dropbox, η οποία ειδοποίησε το Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Εκμεταλλευόμενα Παιδιά για την υποτιθέμενη παρουσία πέντε βίντεο που απεικονίζουν σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στον λογαριασμό του Meek.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης συνέχισε τη δήλωσή του, λέγοντας ότι «αρκετές από τις συσκευές του Meek φέρεται να περιείχαν εικόνες που απεικονίζουν παιδιά να επιδίδονται σε σεξουαλική συμπεριφορά και πολλαπλές συνομιλίες με χρήστες που συμμετείχαν σε σεξουαλικές συνομιλίες, όπου οι συμμετέχοντες εξέφρασαν ενθουσιασμό για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών».

Σε δύο από αυτές τις συνομιλίες, ένα όνομα χρήστη που φέρεται να σχετίζεται με τον Meek, το "Pawny 4", έλαβε και έστειλε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, ανέφερε το δελτίο τύπου.

Όταν οι ερευνητές εξέτασαν περιεχόμενο στο iPhone 8 του παραγωγού του ABC, φέρεται να ανακάλυψαν μηνύματα μεταξύ του ίδιου και κάποιου με τον οποίο φέρεται να αντάλλαξε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, στα οποία φαινόταν να ομολογεί ότι συμμετειχε σε σεξουαλική κακοποίηση παιδιού, ανέφερε το εντυπο "Rolling Stone".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις