ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 30/01/23


[[[[[[[17.000]]]]]] γιατροί και επιστήμονες υπέγραψαν μια συνθήκη στα πλαίσια της παγκόσμιας συνόδου Κ0βιντ και δηλώνουν:
Dr. Robert Malone, Πρωτοπόρος στο εμβόλιο mRNA, Ινστιτούτο Salk, Northwestern MED, Μέλος του Harvard MED: «Σας ευχαριστούμε που βρήκατε τον καιρό να ακούσετε εμένα και τους συναδέλφους μου. Σας μιλάμε μέσα από την καρδιά μας για αυτά που έχουμε παρατηρήσει και που προτείνουμε ως ομάδα της παγκόσμιας συνόδου Κ0βιντ με πάνω από 17.000 γιατρούς από όλο τον κόσμο. Δηλώνουμε και τα δεδομένα επιβεβαιώνουν ότι οι ενέσεις πειραματικής γενετικής θεραπείας του Covid-19 πρέπει να τελειώσουν. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι τα γενετικά εμβ0λια του Covid-19 προκαλούν πολύ περισσότερο κακό παρά καλό και παρέχουν μηδενικό όφελος σε σχέση με τον κίνδυνο για τους νέους και τους υγιείς. δεν μειώνουν τη μόλυνση από τον Covid-19, η οποία είναι θεραπεύσιμη. Επιπλέον, τα δεδομένα της έκθεσης καταδεικνύουν ότι είναι πιο πιθανό να μολυνθείτε ή να πάθετε ασθένεια ή ακόμα και θάνατο εάν έχετε εμβολιαστεί σε σύγκριση με τους μη εμβολιασμένους. Αυτό είναι συγκλονιστικό να το ακούς, αλλά αυτό μας δείχνουν τα δεδομένα. Τα δεδομένα δείχνουν τώρα ότι αυτές οι πειραματικές θεραπείες γονιδιακής θεραπείας μπορούν να βλάψουν τα παιδιά σας καθώς και τον εαυτό σας. Mπορούν να βλάψουν την καρδιά, τον εγκέφαλό σας, τον αναπαραγωγικό ιστό και τους πνεύμονές σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μόνιμη βλάβη και απενεργοποίηση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. συνιστούμε ανεπιφύλακτα αυτά τα προϊόντα στο μέλλον να ρυθμίζονται ως προϊόντα γονιδιακής θεραπείας, που είναι, και απαιτούμε τη δημόσια συμμετοχή των επιστημόνων και των επιτροπών γονιδιακής θεραπείας του FDA για την αναθεώρηση και την έγκριση αυτών των φαρμάκων. Πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να αποκατασταθεί η 5ετής ελάχιστη περίοδος δοκιμής FDA και o τερματισμός της εξουσιοδότησης χρήσης έκτακτης ανάγκης και να απαιτείται πλήρης άδεια FDA για όλα τα νέα ιατρικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται για τον Covid-19. Συνιστούμε επίσης ανεπιφύλακτα να διεξαχθούν έρευνες για τις πραγματικές αιτίες θανάτου και ζημιών σε εκατομμύρια που έχουν υποβληθεί σε αυτές τις υποχρεωτικές ενέσεις γονιδιακής θεραπείας mRNA και ιικού φορέα αδενοειδούς.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "kanekoa.substack.com @KanekoaTheGreat 11/ 17,000 doctors and scientists signed a treaty that declared: "The data confirms that the COVID-19 experimental genetic therapy injections must end... They can damage your heart, your brain, your reproductive tissue, and your lungs." @RWMaloneMD Μετάφραση Tweet GCS ROBERT MALONE, MD IONEER- 2:07 11,4 χιλ. προβολές AUK NSTITUTE NORTHWESTERN MED. HARVARD MED LLOW 2:33 π.μ. 30 Ιαν 2023 36,9 χιλ. Προβολές"
 
Michael Yeadon, πρώην αντιπρόεδρος και επικεφαλής επιστημονικός υπεύθυνος για την αλλεργία και την αναπνευστική έρευνα της Pfizer: «Η Pfizer, η Moderna, η BioNTech, η Janssen, η AstraZeneca και οι φορείς τους απέκρυψαν και ηθελημένα παρέλειψαν πληροφορίες ασφάλειας και αποτελεσματικότητας από ασθενείς και γιατρούς και θα πρέπει να κατηγορηθούν αμέσως για απάτη».
 
 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "kanekoa.substack.com @KanekoaTheGreat 10/ 17,000 doctors and scientists signed a treaty that declared: "Pfizer, Moderna, BioNTech, Janssen, AstraZeneca, and their enablers withheld and wilfully omitted safety and effectiveness information from patients and physicians, and should be immediately indicted for fraud." Μετάφραση Tweet WE DECLARE THAT PFIZER, MODERNA, BIONTECH JANSSEN. ASTRAZENECA, AND THEIR ENABLERS WITHHELD AND WILFULLY OMITTED SAFETY AND EFFECTIVENESS INFORMATION FROM PATIENTS AND PHYSICIANS, AND SHOULD BE IMMEDIATELY INDICTED FOR FRAUD. 13 χιλ. προβολές EADON, PHD 2:33 π.μ. 30 Ιαν 2023 37,8 χιλ. Προβολές 0:00 3:13 거"
 
ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΔΗΛΩΣΕ:
 
Οι ενέργειες της Ρωσίας ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ την εφαρμογή των αμερικανικών στρατιωτικών βιολογικών προγραμμάτων στο ουκρανικό έδαφος.
Οι εκπρόσωποι του Στρατού της Ουκρανίας ήταν ομάδα στόχος σε πειράματα μόλυνσης των ΗΠΑ στον HIV που πραγματοποιήθηκαν στην Ουκρανία από το 2019.💥 Το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας στις ΗΠΑ των κατασκευαστών των mRNA εμβολίων για τον Covid19 πανδημία εγείρει ερωτήματα. Ειδικοί της Ecohealth Alliance στις ΗΠΑ (Πήτερ Ντάζακ => κολλητός του ΦΑΟΥΤΣΙ) αναζητούν νέα στελέχη κορονοϊού, μηχανισμούς μετάδοσής τους από τα ζώα στον άνθρωπο από το 2015.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΤΟΥΣ;
17 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ… ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις