Στρατιωτικοί κατηγορούν τον Τζιμ Μάτις για προδοσία, αλλά αυτός έφυγε από τη χώρα...!!!


Πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών που προσπαθούσαν να συλλάβουν τον πρώην υπουργό Άμυνας και στρατηγό του Σώματος Πεζοναυτών Τζιμ Μάτις με την κατηγορία της προδοσίας ανακάλυψαν ότι είχε διαφύγει από τις ΗΠΑ για την Ουκρανία, είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Έρικ Μ. Σμιθ.

Ο Μάτις, ένας απόστρατος στρατηγός τεσσάρων αστέρων, πέρασε 44 χρόνια στο Σώμα, κατά τη διάρκεια των οποίων διοικούσε στρατεύματα στον πόλεμο του Περσικού Κόλπου, στον πόλεμο στο Αφγανιστάν και στον πόλεμο του Ιράκ. Αργότερα προτάθηκε ως υπουργός Άμυνας από τον εκλεγμένο Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και επιβεβαιώθηκε από τη Γερουσία στις 20 Ιανουαρίου 2017. Η σχέση τους διαβρώθηκε στα τέλη του 2018 όταν ο Τραμπ, παρά τις συμβουλές του Μάτις, απέσυρε τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ από τη Συρία, αναγκάζοντας τον Μάτις να μιλήσει με ασχημα λογια για τον Τραμπ και να υποβάλει επιστολή παραίτησης. Ο Τραμπ αποκάλεσε έκτοτε τον Μάτις «τον πιο υπερεκτιμημένο στρατηγό στην ιστορία» και «όχι και τόσο καλό τύπο».

Τα Λευκα Καπελα λένε τώρα ότι ο Mattis είτε ηταν "καμουφλαρισμενα" στο Deep State από την αρχή είτε εντάχθηκε στο Deep State αφού τον απέρριψε ο Τραμπ. Ισχυρίζονται ότι ο Μάτις βοήθησε το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν να στρατιωτικοποιήσει ομοσπονδιακές υπηρεσίες όπως το FBI, το ATF και το IRS. Ακόμη χειρότερα, ισχυρίζονται ότι έχουν στοιχεία που συνδέουν τον Μάτις με την επίθεση του Deep State την ημέρα των Χριστουγέννων στον Κόλπο του Γκουαντάναμο.

«Δύο αιχμάλωτοι deep staters έριξαν το όνομα Τζιμ Μάτις. Δεν δεχόμαστε μόνο τον λόγο των προδοτών, αλλά οι ομολογιες τους μας οδήγησαν σε έναν μυστικό της διοίκησης που είναι πρόθυμος να καταθέσει ότι ο Mattis, ο στρατηγός Mark Milley και ο μπάσταρδος Lloyd Austin συζήτησαν πώς να σώσουν "μ επιχειρηση" την Πελόζι,(μακάρι να σαπίσει στην κόλαση), και «επανακαταλάβετε» το GITMO. Υπάρχουν άλλα στοιχεία που δεν μπορώ να συζητήσω ανοιχτά, αλλά είχαμε αρκετά για να εκδώσουμε στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης για τον Mattis. Αυτό που έκανε ο Μάτις είναι ασυνείδητο και προδοτικό», είπε η πηγή μας.

Όμως ο Μάτις δεν μπόρεσε να βρεθεί. Είχε, όπως λένε, πετάξει το πουλακι.

Υπό τις διαταγές του στρατηγού Σμιθ, οι πεζοναύτες των ΗΠΑ περικυκλωσαν το σπίτι του στο Ρίτλαντ της Ουάσιγκτον, καθώς και τα κεντρικά γραφεία της General Electric στο Ρέστον της Βιρτζίνια. Η πηγή μας είπε ότι ο Mattis είχε υπηρετήσει στο διοικητικό συμβούλιο της GE και πέρασε αρκετό χρόνο εκεί. Φίλοι του Mattis φέρεται να είπαν στους πεζοναύτες ότι αυτός και η σύζυγός του Christina είχαν εγκαταλείψει τη χώρα για διακοπές στο εξωτερικό για δύο εβδομάδες, έναν καθυστερημένο μήνα του μέλιτος, στις αρχές Ιανουαρίου, αλλά δεν επέστρεψαν ποτέ. Ο Mattis παντρεύτηκε την Christina Lomasney τον Ιούνιο του 2022.

Τα Λευκα Καπελα έμαθαν αργότερα ότι ο Mattis επιβιβάστηκε σε εμπορική πτήση για τη Βαρσοβία της Πολωνίας, στις 10 Ιανουαρίου 2023.

«Οι Deep Staters πηγαίνουν στην Πολωνία μόνο για να φτάσουν στην Ουκρανία για ασφάλεια. Μπορεί να φαίνεται περίεργο μέρος για να μείνετε ασφαλείς, δεδομένου του τι συμβαίνει εκεί, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, είναι πραγματικά λιγότερο από ό,τι φαίνεται. Ο Ζελένσκι τους θωρακίζει καλά γιατι το Deep State του δίνει χρήματα στο χέρι», είπε η πηγή μας.

Κλείνοντας, η πηγή μας είπε ότι εάν ο Μάτις επιστρέψει στις ΗΠΑ, θα βρεθεί στην πρώτη πτήση προς τον Κόλπο του Γκουαντάναμο. Σημείωσε επίσης ότι ο στρατηγός Σμιθ ενημέρωσε τον Τραμπ για την προδοσία του Μάτις.

«Αυτός ο Μάτις έκανε κάποιες προδοτικές πράξεις. Αυτές είναι τρομερές πράξεις που διαπράττονται από σιχαμενους ανθρώπους. Είναι μεγάλη αδικία. Κανετε καλη δουλεια που τους πιάνετε, συνεχίστε να τους πιάνετε», είπε ο Τραμπ. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..













ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις