Η Ουκρανία έπεσε, επόμενο είναι το Ισραήλ και η Ελβετία


Οι μεγάλες νίκες

της συμμαχίας της πλανητικής απελευθέρωσης είναι πλέον αδύνατο ν αμφισβητηθουν. Οι Αγγλοσάξονες, οι Ρώσοι και οι Κινέζοι έχουν καταλήξει σε συμφωνία για την Ουκρανία και είναι τώρα έτοιμοι να τελειώσουν τα εναπομείναντα προπύργια της Χαζαρικής Μαφίας της Ελβετίας και του Ισραήλ. Μόλις εξουδετερωθούν αυτά τα κέντρα ελέγχου, θα πραγματοποιηθεί η τελική απελευθέρωση των Ηνωμένων Πολιτειών, καθιστώντας δυνατή την παγκόσμια ειρήνη. 


Αυτό το viral βίντεο με πάνω από 20 εκατομμύρια προβολές ενός στελέχους της Pfizer που φρικάρει είναι καλή απόδειξη του πόσο έλεγχο έχουν ήδη χάσει οι Rockefeller/Rothschild:

 

Εφόσον υποθέτουμε ότι οι περισσότεροι από τους αναγνώστες μας το έχουν ήδη δει, θα επικεντρωθούμε στα σημαντικά γεγονότα που αποκαλύπτει. Αυτά είναι που η Pfizer παραδέχτηκε δημόσια ότι δημιούργησε ιούς για να πουλήσει εμβόλια. Το άλλο είναι ότι η Google και το Twitter δεν λογοκρίνουν πλέον την αλήθεια για τα εγκλήματα Covid και Εμβόλια.


 Ως αποτέλεσμα, πληροφορίες όπως αυτή φτάνουν τώρα :

Μια μελέτη 700.000 ατόμων από το Ισραήλ έδειξε ότι οι διπλά εμβολιασθέντες είχαν 27 φορές περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν εκ νέου από τον COVID και δεδομένα από την Αγγλία, τη Σκωτία και τις βόρειες χώρες της Ευρώπης δείχνουν ότι οι τριπλα εμβολιασθέντες είχαν περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν. – Richard Urso MD

 https://mobile.twitter.com/richardursomd/status/1617965413589192705

 Επίσης, νέες βόμβες επιστημονικές μελέτες που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους αποκάλυψαν αυτό που πολλοί από εμάς γνωρίζαμε από την αρχή: η ακτινοβολία 5G δεν συνδέεται μόνο με την πανδημία Covid-19, αλλά στην πραγματικότητα προκαλεί το σώμα να δημιουργήσει νέους ιούς και ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων των κοροναϊών.

Και προτού τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης κατακτήσουν αυτή τη μελέτη και πείσουν τις μάζες ότι είναι ασήμαντη, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πρόκειται για επιστημονικές μελέτες με κριτές που δημοσιεύονται στον ιστότοπο του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας.

 https://rumble.com/v274idk-u.s.-government-admits-5g-radiation-causes-covid-19-stunning-admission.html

 Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο οι φαρμακευτικές εταιρείες αλλά και οι εταιρείες πληροφορικής συμμετείχαν σε απόπειρα δολοφονίας μεγάλου ποσοστού του παγκόσμιου πληθυσμού.

Αυτού του είδους οι πληροφορίες βγαίνουν στο mainstream τώρα επειδή οι KM χάνουν τον έλεγχο των εταιρειών του Fortune 500.

Ωστόσο, η ιστορία είναι πολύ πιο βαθιά από αυτό. Ο λόγος που οι δυτικές φαρμακευτικές εταιρείες αναγκάζονται να δημιουργούν ασθένειες και μετά να πουλάνε τις θεραπείες είναι επειδή τους απαγορεύεται να παράγουν φάρμακα που μας κάνουν πιο έξυπνους, πιο ευτυχισμένους, πιο δυνατούς κ.λπ. αυξήσει το IQ μας αλλά ότι τους απαγορεύτηκε να το κάνουν. Είπε επίσης ότι η παραγωγή νέων ψυχοτροπων ναρκωτικών που δεν είναι επιβλαβή «θα ήταν απίστευτα εύκολο». Ο λόγος που απαγορεύεται στους αθλητές να κάνουν «ντόπινγκ» για να γίνουν πιο δυνατοί, πιο γρήγοροι κ.λπ. είναι ο ίδιος.

Είναι επειδή η ομάδα Octagon στην κορυφή του KM μας κρατά σκόπιμα πίσω ως είδος. Απαγορεύουν τα φάρμακα και τις γενετικές αλλαγές που θα αύξαναν το IQ κ.λπ. Επίσης, διατηρούν σκόπιμα τη διάρκεια ζωής μας τεχνητά σύντομη, ώστε να μην έχουμε αρκετό χρόνο για να καταλάβουμε τη μήτρα ελέγχου στην οποία υπόκεινται.

Με άλλα λόγια, η ήττα του ΚΜ θα είναι πολύ μεγαλύτερη από την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης. Θα αλλάξει τα πάντα. Λέγεται ότι οι υπολογιστές διπλασιάζονται σε επεξεργαστική ισχύ κάθε δύο χρόνια. Οι άνθρωποι μπορούσαν να κάνουν το ίδιο αν το ήθελαν και τους επιτρεπόταν.

Κοντεύουμε επίσης να ελευθερωθούμε από τη φρικτή σκλαβιά. Για παράδειγμα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ επιδοτεί την εμπορία παιδιών και στις 50 πολιτείες. Αυτό οφείλεται στον «νόμο περί υιοθεσίας και ασφαλών οικογενειών», που υπογράφηκε σε νόμο το 1997 από τους Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον Ροκφέλερ. Πάνω από 80 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως δαπανώνται από την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση για αυτό το πρόγραμμα να δώσει στις πολιτείες πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια για κάθε παιδί που αρπάζουν από μια οικογένεια. Η ίδια η κυβέρνηση παραδέχεται ότι το 83% των παιδιών που κατασχέθηκαν γίνονται με ψευδή προσχήματα.

 


 Επίσης, τώρα αποδεικνύεται ότι χρησιμοποιούσαν πλαστά τεστ ναρκωτικών για να κάνουν να φαίνεται ότι οι γονείς ήταν «εξαρτημένοι ναρκωτικών» που έπρεπε να συλλάβουν τα παιδιά τους.

 https://www.rt.com/news/570628-drug-tester-fraud-probe-custody/

 Τα βασανιστήρια και οι δολοφονίες αυτών των παιδιών (για τη συγκομιδή αδρενοχρωμίου) μαγνητοσκοπήθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία ενός τεράστιου αρχείου εκβιασμών μεσιτών εξουσίας στη Δύση. Υπήρχε επίσης ένα τεράστιο κύκλωμα ομοφυλοφιλικών βιασμών και εκβιασμών που υπήρχε παράλληλα με τις παιδοκτονίες.

Για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα, αυτό το βίντεο μιλάει για τις περίεργες τελετουργίες του πρωκτικού σεξ των σατανιστών.

 


 Οι άνθρωποι που δεν συμμετείχαν σε εκβιάσιμα εγκλήματα κρατήθηκαν εκτός ανώτατων θέσεων εργασίας, ενώ οι ένοχοι ανέβηκαν στην κορυφή. Τώρα γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πάνω από 400.000 από αυτά τα αρχεία εκβιασμού, γεγονός που εξηγεί γιατί ήταν τόσο δύσκολο να αποστραγγιστεί ο βάλτος.

Ωστόσο, ο βάλτος αποξηραίνεται. Δυτικές και ρωσικές ειδικές δυνάμεις λευκων καπέλων συνεργάζονται τώρα σε επιχειρήσεις εναντίον του Βατικανού και του αρχηγείου του Οκταγκον στην Ελβετία χάρη σε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τους ηγέτες τους.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΧΑΧΑΧΑΑΑ ΡΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΑΜΊΝ...

    ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΆ ΟΙ ΝΤΟΠΕΣ ΑΛΛΆ ΌΛΟΙ ΟΙ "ΑΘΛΗΤΈΣ"ΕΊΝΑΙ ΦΟΥΛ! ΝΤΟΠΑ. ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ 2004 ΜΕΡΙΆ?
    ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕ ΡΕ ΒΕΝΙΑΜΊΝ... ΤΑ ΝΟΥΡΟΥΑΝΙΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΆ ΤΑ ΜΆΖΕΨΑΝ ΣΕ ΧΡΌΝΟ DT?!
    ΈΧΟΥΝ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΟΜΟΝΟΙΑΚΟΥΣ.
    ΤΑΚΟΥΣ? Τ ΑΚΟΎΩ ΝΑ ΛΕΣ.



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2ο ΣΧΌΛΙΟ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΜΟΥ.

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΆΝΕΙ ΕΝΤΎΠΩΣΗ?! ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΗΛΊΘΙΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΟΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ.
    ΠΌΣΟ IQ ... ΧΑΧΑΧΑΑΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΙΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΤΌΣΟΟΟ ΜΛΚΣ!!?
    ΆΡΑ...! ΈΛΑ ΒΡΕΊΤΕ ΤΟ...ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΆ ΜΛΚΙΕΣ

    ΠΆΝΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΟΜΟΝΟΙΑΚΟΥΣ
    ΣΕ ΧΡΌΝΟ DT ΠΙΆΣΑΝ ΤΑ ΝΟΥΡΟΥΑΝΙΑ.

    ΝΤΟΠΑ?! ΝΤΟΠΑ ΕΊΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ..."ΑΘΛΗΤΈΣ"(ΚΙΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ... ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΡΓΙΕΡΑ.)


    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις