Γιατί στον Γ Παγκόσμιο Πόλεμο οι βόμβες θα σκάνε στην Ευρώπη και όχι στην Αμερική


Οι υπεύθυνοι τρομοκρατούνται από τον «πολεμικό ενθουσιασμό» με τον οποίο οι δυτικοί πολιτικοί τροφοδοτούν τη σύγκρουση στην Ουκρανία, και όχι μόνο λεκτικά. Έχει κανείς την εντύπωση ότι πολλοί δεν μπορούν να περιμένουν να πέσουν επιτέλους οι πρώτες πυρηνικές βόμβες, αναφέρει η Unser Mittel Europe.

Ενώ πριν από την πτώση του Σιδηρούν Παραπετάσματος θα μπορούσε κανείς να βασιστεί σε μια «ειρήνη μέσω του φόβου» μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων για να αποτρέψει μια πυρηνική αναμέτρηση, η πιθανότητα πυρηνικών χτυπημάτων γίνεται πλέον αποδεκτή σαν να ήταν ένα αποδεκτό τίμημα για την αλληλεγγύη για την « αγαπητή» Ουκρανία. Ειδικά οι πράσινοι πολεμοκάπηλοι. Η Unser Mittel Europa ανέφερε ήδη σχετικά με αυτό στο άρθρο «Το Bearbock δεν θέλει να «αποκλείσει εντελώς» τον πυρηνικό πόλεμο και να «καθαρίσει τους κινδύνους»». Και ο νεαρός και ιστορικά αγράμματος υπουργός Εξωτερικών σίγουρα δεν είναι μόνος που κάνει αυτή τη δήλωση.

Ωστόσο, θέλουμε να στραφούμε σε πολύ διαφορετικά διαμετρήματα, δηλαδή σε γνωστές αμερικανικές προσωπικότητες που έχουν δηλώσει ανοιχτά τι θα συμβεί σε περίπτωση πολέμου:
-η Αμερική δεν θα «θυσιαστεί» για τους Ουκρανούς ή για εμάς, γιατί γνωρίζουν ότι ένας πυρηνικός πόλεμος με τη Ρωσία τώρα, για πρώτη φορά στην ιστορία, θα επηρέαζε επίσης άμεσα τη χώρα τους.

Αυτό σημαίνει ότι οι βόμβες θα σκάνε στην Ευρώπη.

Θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για τα ειλικρινή λόγια των Αμερικανών καλών «φίλων» μας – εδώ είναι μερικά αποσπάσματα:

 Στρατηγός Κόλινς:
«Αρκεί να παρέχουμε όπλα, οι γιοι μας δεν θα αιμορραγούν μέχρι θανάτου στην Ευρώπη. Υπάρχουν πολλοί Γερμανοί που θα μπορούσαν να πεθάνουν για τα συμφέροντά μας».
(Hessisch-Niedersächsische Allgemeine, 24 Οκτωβρίου 1981).

 Ο Samuel Cohen, Αμερικανός ειδικός στα πυρηνικά όπλα και συν-κατασκευαστής της βόμβας νετρονίων που προορίζεται για γερμανικό έδαφος, εξηγεί όταν ρωτήθηκε για τη χρήση της βόμβας:
«Η πιο πιθανή τοποθεσία θα ήταν η Δυτική Γερμανία: Νομίζω ότι είναι μια ακαδημαϊκή ερώτηση να βάλεις μυαλό για το πώς πεθαίνει ο εχθρός».
(Bild-Zeitung, Αμβούργο, 16 Οκτωβρίου 1977)












ΠΗΓΗ

 

Σχόλια

  1. ΦΡΕΙΔΕΡΊΚΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΑΥΡΑ ΧΑΖΑΡΟΓΕΡΜΑΝΙΣ ΑΝΝΟΒΕΡΟΥ ΠΡΩΣΣΙΑΣ.

    "ΣΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ 3ου ΠΠ,Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΊ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΩΣ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΊΘΕΣΗ ΈΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΟΥ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΊΑΣ ".
    ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΑΡΣΑΛ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΒΒΆΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΗ ΑΙΜΟΠΟΤΙΣΣΑ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΖΕ!;!
    Η ΚΑΡΓΙΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΛΑΌ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΝΊΣΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ.
    ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΕ ΗΤΑΝ ΒΟΥΤΗΓΜΈΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΡΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΑΝ ΝΑ ΦΟΝΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΑΡΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΡΩΣΣΙΚΟ.ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ 72 ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΤΕΠΠΑΣ.

    ΝΑΙ Η ΒΌΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΜΠΉΚΕ ΣΤΟΝ ΔΡΌΜΟ ΔΙΧΩΣ ΓΥΡΙΣΜΟ.

    ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΒΑΓΚΝΕΡ ΒΡΗΚΑΝ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΙΣΘΟΦΌΡΩΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ,ΠΡΟΣ ΦΟΒΟΝ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ....
    ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ....

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΉΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΑΙΏΝΙΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΎ. ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΙ ΟΙ ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΦΟΥΣΚΩΤΟΙ ΚΑΜΑΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ G KAI ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΉ ΠΤΉΣΗ ΘΑΛΑΣΣΗΣ; ΝΆ'ΧΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣΣΩΝΟΛΕΓΑΜΕ...

    ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙ'ΑΥΤΆ ΜΙΛΑΜΕ...ΕΧΟΥΝ ΚΩΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗ ΝΟΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΟΥ.
    ΕΙΔΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ DK ΠΟΥ ΒΡΈΘΗΚΕ ΣΕ ΟΡΥΧΕΊΟ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ.ΗΤΑΝ Ο ΜΙΧΑΗΛ ΜΕ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΑΣΠΙΔΑ,ΤΟ ΠΡΌΣΩΠΟ ΣΧΕΔΟΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ...
    ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΑΠΟΦΆΣΙΣΑΝ ΝΑ ΘΥΣΙΆΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΙΛΟΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΧΑΉΛ ΩΣ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ.
    ΑΠΟ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ...ΟΠΟΙΑ ΥΒΡΙΣ!ΣΕ ΗΜΕΡΑ ΘΥΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΗΡΘΑΝ ΣΤΑΛΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥΣ ΔΟΛΟΦΌΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ άντρα....
    ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΜΑΣ ΠΗΓΑΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΧΟΝΕΣ ΚΙ ΕΦΥΓΑΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΈΝΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.

    ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΤΥΧΑΊΑ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΙΜΗΣ ΕΡΠΕΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΥΧΑΙΑ.ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΊ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΙΚΩΝ ΣΦΑΓΈΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΛΥΡΑΣ.

    ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΌΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ. ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΑ ΥΠ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΤΣΑΣ ΑΠΕΙΡΗ ΚΑΙ ΜΟΧΘΗΡΗ ΒΙΆΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΎΨΕΙ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΣΤΡΟΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΑΦΕΝΤΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΛΛΩΣΑΝ ΤΑ ΒΑΜΠΊΡ ΤΟΥ ΝΟΓΙΕΣΒΑΝΣΤΑΊΝ.ΗΛΙΘΙΑ ΑΙΜΟΔΙΨΗΣ ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΡΥΠΤΟΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΤΟΥ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ.
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ΚΡΥΠΤΟΤΟΥΡΚΟ ΜΠΌΡΙΣ ΤΖΌΝΣΟΝ ΈΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΒΛΑΞ ΜΠΟΡΙΣ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Η ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΟΥ ΜΠΑΕΡΜΠΟΚ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΣΤΑ ΜΕΛΛΟΎΜΕΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "COME AND SEE " TOY 1985,ME ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΥΠΌΤΙΤΛΟΥΣ, ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΈΡΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΤΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 628 ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΈΚΑΨΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΊΚΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΈΝΟΙ...ΟΜΟΑΙΜΟΙ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ.
    ΦΕΥΓΟΥΝ ΔΕ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΚΑΛΆΒΡΥΤΑ ΜΕ ΖΩΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΥΝΝΟΙ.
    ΟΙ ΛΕΥΚΟΡΩΣΣΟΙ ΑΝΤΆΡΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΣ ΕΣ...
    ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ,ΤΑ ΚΑΛΆΒΡΥΤΑ ΤΟ ΔΙΔΥΜΌΤΕΙΧΟ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΘΕΑ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΉΣ ΜΝΉΜΗΣ ΠΟΥ Ο ΧΑΡΑΡΙ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΊΝΟΥΜΕ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΑ ΤΩΝ ΝΑΖΗΔΩΝ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΚΗΣ ΟΚΤΑΓΩΝΙΚΗΣ ΑΗΔΙΑΣ!

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΎΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΉΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΉΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις