Club 33


 Υπάρχει ένα Club 33 στη Disneyland του οποίου το λογότυπο είναι φυσικά στα χρώματα του δαπέδου του μασονικού σκακι

. Είναι ένα ιδιωτικό κλαμπ που είναι προσβάσιμο μόνο σε επιλεγμένα μέλη. 

Αυτά πληρώνουν μεταξύ $7.500 και $10.000 ετησίως. Ο σύλλογος λέγεται ότι έχει μόνο 487 μέλη, μερικά από τα οποία χρειάστηκε να περιμένουν 15 χρόνια για να γίνουν δεκτοί. Από το 2007 δεν πρέπει να υπάρχει καν λίστα αναμονής. Το ερώτημα τώρα είναι, γιατί υπάρχει ένα τόσο αποκλειστικό κλαμπ σε ένα λούνα παρκ όπως η Disneyland, του οποίου το κουδούνι είναι κρυμμένο από τους κανονικούς επισκέπτες του πάρκου; Τι συμβαίνει εκεί πίσω από κλειστές πόρτες; 

Σχετίζεται ίσως το Club 33 με υποτιθέμενες μυστικές σήραγγες κάτω από την Disneyland, μέσα από τις οποίες λέγεται ότι έχουν εξαφανιστεί πολλά παιδιά; Σε κάθε περίπτωση, τα μέλη δύσκολα θα πληρώσουν 10.000 δολάρια το χρόνο μόνο για να δουν τον Μίκυ Μάους και να έχουν ένα φανταχτερό γεύμα μετά. 

Η Disney και οι Ναζί.. 

Σε όλη του τη ζωή, ο Walt Disney παρουσίαζε τον εαυτό του ως ο καθαρός άνθρωπος. Η ομάδα της Disney έχει παραμείνει σιωπηλή για τις σκοτεινές πλευρές της μέχρι σήμερα. Ήταν τσιγκούνης εργοδότης και κλέφτης ιδεών, λυσσασμένος αντικομμουνιστής και ένθερμος υποστηρικτής του πολέμου στο Βιετνάμ. Ο έλεγχος και η παιδαγωγία της Disney σπάνια αμφισβητούνται. Οι απόψεις διίστανται για το αν ήταν ρατσιστής, αντισημίτης ή μισογυνής. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, αφού ο Disney παρουσιάστηκε ως ένας καθαρός άνθρωπος, βγαλμένος από τα βαθη της καθημερινότητας. Οι φήμες για υποτιθέμενες συμπάθειες προς τους Ναζί ταιριάζουν επίσης στον υποτιθέμενο ολοκληρωτικό χαρακτήρα της Disney. Έτσι – Λέγεται ότι ο Walt Disney παρακολούθησε συναντήσεις ΗΠΑ-Ναζί τη δεκαετία του 1930. Η συνάντηση με την αγαπημένη κινηματογραφίστρια του Χίτλερ, Λένι Ρίφενσταλ, πραγματοποιήθηκε στην πραγματικότητα μετά το 1938, όταν το Χόλιγουντ την είχε ήδη μποϊκοτάρει. 


 

Και δεν υπήρχε η γελοιογραφία του 1933 «Τα τρία γουρουνάκια», στην οποία ο μεγάλος κακός λύκος αρχικά χαρακτηριζόταν ως ύπουλος Εβραίος μικροπωλητής; Ή Ντόναλντ Ντακ με ναζιστική στολή και το βιβλίο του Χίτλερ "Mein Kampf". Σαν να μην ήταν αρκετά κακό, η Disney φαίνεται επίσης να εμπλέκεται σε προγράμματα ελέγχου του μυαλού. Το οριστικό γεγονός είναι ότι οι ταινίες της Disney όπως η «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» και «Ο Μάγος του Οζ» χρησιμοποιήθηκαν, και πολύ πιθανότατα εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται για την προετοιμασία των παιδιών κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων MK-Ultra και Monarch της CIA. 

Τώρα ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στους παιδικούς αστέρες της Disney: Πρώτος σε μια μακρά σειρά ήταν ο Bobby Driscoll (1937–1968), ο οποίος πέθανε μόνος και εθισμένος στα ναρκωτικά σε πολύ νεαρή ηλικία. Έκανε την καριέρα του ως «Πίτερ Παν», ένα έργο που συνδέεται επίσης με τον έλεγχο του νου και που ξεγελά τα μικρά σε έναν σουρεαλιστικό κόσμο φαντασίας.

 Όταν ο Driscoll έφτασε στην ενηλικίωση, δεν ανταποκρινόταν πλέον στα πρότυπα παιδεραστίας του Χόλιγουντ και απομακρύνθηκε από την Disney. Αλλά τώρα ερχόμαστε στα σημερινά παιδικά αστέρια της Disney. Οι πιο γνωστοί είναι ίσως η Christina Aguilera, η Britney Spears, ο Justin Timberlake και η Miley Cyrus. Κεντρικό ρόλο παίζει ο τυπικός παράγοντας «good girl gone bad», με τον οποίο πραγματοποιείται η μεταμόρφωση του αξιοπρεπούς κοριτσιού σε αναγκαστική ιερόδουλη της showbizz. 


 

Απλώς σκεφτείτε το ταξίδι της Christina Aguilera από τη μικρή «ιδιοφυΐα σε ένα μπουκάλι» στη θολή «πόρνη» στο «Dirty». Οι πτυχές του ελέγχου του νου, από την άλλη, ξεχωρίζουν ιδιαίτερα στην περίπτωση της Britney Spears, της οποίας η πολλαπλή διαταραχή προσωπικότητας είναι ξεκάθαρα εμφανής. 

Προσθέστε σε αυτά τον εθισμό της στα ναρκωτικά, που ήταν και ο επίσημος λόγος για την ανάκληση της επιμέλειας των παιδιών της. Μάλιστα, ως άτομο με σοβαρή ψυχική διαταραχή, δύσκολα μπορούσε να μεγαλώσει τα παιδιά της. 

Συνοψίζοντας, πρέπει να εκπλαγεί κανείς όταν σχεδόν όλα τα πρώην παιδιά σταρ (όχι μόνο της Disney) εξελίσσονται σε έντονα διαταραγμένες, τοξικομανείς προσωπικότητες και παρουσιάζουν σημάδια πολλαπλών διαταραχών προσωπικότητας και άλλων ψυχικών ελαττωμάτων. 


 

Η σεξουαλική τους εκμετάλλευση είναι σίγουρα η πιο προφανής, αλλά τα σημάδια της πλύσης εγκεφάλου είναι επίσης εύκολο να εντοπιστούν από το εκπαιδευμένο μάτι. 

Οι νύξεις σε σειρές όπως το "Family Guy", που κοροϊδεύουν τις παιδεραστικές μηχανορραφίες του γκρουπ της Disney και την υποδούλωση των παιδιών, είναι εντελώς χλευαστικές από αυτή την άποψη. 

Εν τω μεταξύ, ο όμιλος Disney θα συνεχίσει απλώς να παράγει και να καταναλώνει παιδικά αστέρια όπως σε μια γραμμή συναρμολόγησης. 

Το σύμβολο για τον λεγόμενο προγραμματισμό της Disney σχηματίζεται από τα γνωστά αυτιά του Μίκυ Μάους. 

Είτε φοριούνται από τα ίδια τα θύματα ελέγχου του νου είτε χρησιμοποιούνται στο να σκανδαλιζουν.












ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ "ΤHANKS FOR THE MEMORIES " ΤΗΣ BRICE TAYLOR, ΔΙΗΓΕΊΤΑΙ ΠΩΣ Ο DEAR HENRY KISSINGER ΤΗΝ ΠΗΓΕ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ DISNEYLAND MAZI ME ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΉΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑ ΕΝΑΣ ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΚΡΟΚΌΔΕΙΛΟΣ, ΠΟΥ ΩΣ ΠΑΙΔΑΚΙ 5 ΕΤΩΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΌ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΌΣ ΤΗΣ ΩΣ SEX SLAVE ΤΗΣ ΕΛΙΤ,ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΌΝΩΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ "ΣΥΡΤΑΡΙΑ" ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ ΤΡΟΜΟΥ,ΠΟΝΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ,ΠΕΙΝΑΣ,ΔΙΨΑΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ,Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΙΚΟΣ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΧΕΊΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΩΣ ΕΝΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΜΩΣ(ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΧΑΚΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΊΤΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΓΙΟΥΒΑΛ ΝΩΕ ΧΑΡΑΡΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ)ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΑΝΕ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΎΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ κ.α. ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΌΝΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΊ ΜΗΝΥΜΑ Π.χ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΙΖΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ "ΚΑΛΟΙ" ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΣΤΟ ΘΥΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ ΣΤΟΝ ΧΕΝΡΥ ΩΣ ΚΥΤΙΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΚΛΕΨΕΙ.
    ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕ TRIGGER WORDS,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ DATA ΣΕ ΤΡΑΝΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    Ο ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ'ΕΜΈ Ο ΠΙΟ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΚΉ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΎΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΊΑ. ΜΕ ΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ,ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΡΚΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΚΡΕΑΣ ΆΧΡΗΣΤΟ ΔΌΛΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ,ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ.

    ΟΜΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ CLUB 33 ΣΕ ΑΝΤΊΣΤΡΟΦΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ.

    ΤΑ ΠΑΡΑΜΎΘΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΡΑΚΟΥΣ,ΚΙ Ο ΧΑΙΝΤΖ ΗΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΚΑΚΟΣ ΑΠ'ΌΛΟΥΣ.
    ΓΙ'ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΓΈΝΟΙΤΟ

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΡΙΤΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ!ΓΙΑ ΔΡΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΕΛΙΤ,ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΉΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΟΗΤΉ ΕΥΘΙΑ ΣΑ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ! Ε; ΠΩΣ; ΩΩΩ ΝΑΙ!

    Νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΥΠΆΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΆ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΠΝΕΟΥΝ ΜΑΎΡΗ ΑΥΡΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ/ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ ΝΑΤΟΊΚΕΣ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΝΙΚΗ.
    ΒΛΕΠΕ ΤΙΣ ΕΔΩ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΧΕΊΡΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΕΣ,ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ.
    ΤΟ ΤΕΡΑΤΑ ΟΧΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΆ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ...

    ΤΟ ΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ.ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ.
    ΣΤΑ 10 ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΩΣ ΤΑ 100 ΧΛΜ. ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ 100 ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΖΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΤΩΝ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕ.

    Η ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΠΑΥΑΤ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ.ΠΑΝΩ ΚΛΕΙΣΤΗ,ΚΑΤΩ;

    ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΗ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.

    ΜΑ ΚΑΛΑ;
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ SILVER ALERT ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΛΕΟΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ;
    ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΙ ΕΞΑΕΤΙΑΣ ΠΡΕΣΒΗ ΠΑΎΑΤ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΔΗΜΊΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.

    Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ.
    ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΪΖΕΙ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΧΘΕΝΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.
    ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΚΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ;
    ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΏΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΈΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

    ΒΛΕΠΕ ΑΪΤΉ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΧΑΑΡΠ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΑΓΕ Η ΠΡΑΚΤΟΡΙΝΑ ΤΗΣ ΧΙΛΛΑΡΥ.
    ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΣΟΥΝΆΜΙ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΕΚΕΙ ΚΙ ΑΝ ΒΟΥΤΗΞΑΝ ΠΑΙΔΆΚΙΑ;!

    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΑ ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΠΛΑΝΉΤΗ.

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΝ BONDSTEEL ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ,"ΥΠΟΓΕΙΩΣ" ΚΑΙ "ΥΠΕΡΓΕΙΩΣ".
    ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΡΎΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΑΝ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΛΙΝΤΟΝ,Ή ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΑΚ ΚΑΙΗΝ ΗΤΑΝ ΣΟΥΠΕΡΜΆΡΚΕΤ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΙ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΦΩΝ.ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΑΝΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΑΝ ΣΚΗΝΙΚΑ ΕΚΘΕΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ(ΠΟΛΕΜΟΙ,ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ,ΠΛΗΜΜΎΡΕΣ,ΣΕΙΣΜΟΙ,ΤΣΟΥΝΑΜΙ) ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΙ ΑΡΠΑΓΩΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ....

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις