Ποτε θα αντιληφθούν ολοι την ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ και την ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ που εκτελειται καθημερινά...?

ΘΕΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ Η «ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ» ...!!! 

 Η Ξαφνικίτιδα παίρνει μεγάλες διαστάσεις μετα τους εμβολιασμούς με

επικίνδυνα σκευάσματα .Οι 1000 και πάνω Ιατρικές μελέτες της Διεθνούς Ιατρικής Κοινότητας εχουν αποδείξει οτι τα σκευάσματα Σκοτώνουν και αφηνουν ανάπηρους η με χρόνιες ασθένειες..Το μεγάλο κακό θα ξεκινήσει περίπου στην τριετία. Όταν θα αρχίσει να εκφράζεται η βλάβη στο DNA και ή βλάβη στους μηχανισμούς επιδιόρθωσης στο DNA.Η ακίδα μόνη της βλάπτει και καταστρέφει όλο το τοίχωμα των αγγείων μικρών και μεγάλων. Τα εμβόλια περιέχουν και νανοξυράφια γραφενίου.

Πρόκειται για σχηματισμούς αποτελούμενους από λίγα άτομα γραφενίου τέτοιου μήκους και πλάτους πού μοιάζουν με ξυράφια .Είναι απειροελάχιστα στο μέγεθος.

Αυτά δεν αποβάλλονται ποτέ από τον οργανισμό. Όσο κινούνται με την κυκλοφορία τού αίματος σκίζουν τραυματίζουν το ενδοθήλιο των τριχοειδών αγγείων και προκαλούν μικροθρόμβους όχι τόσο μεγάλους για να προκαλέσουν έμφραγμα ή εγκεφαλικό αλλα ικανούς να δημιουργούν διαρκώς φλεγμονή και κακή κυκλοφορία τού αίματος.

Ενέσεις ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ….και μετάδοσης ΑσθενειώνΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ συμπολίτες μας και δεν κουνιέται φύλλο!!

Ενέσεις Μείωσης πληθυσμού..ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ σε εξέλιξη…Ποτε θα αντιληφθούν οι Αρχες την ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ που εκτελείτε καθημερινά???? Στους Πόσους ΝΕΚΡΟΥΣ θα ξεκινησει η ΤΙΜΩΡΙΑ των υπευθύνων?

Ηδη επίσημα εχουμε 41.000 νεκρούς και 3.800.000 σακάτηδες με παρενέργειες στην βαση δεδομένων της Ε.Ε....φανταστειτε τι γινεται με τ ανεπισημα στοιχεια....

ΔΕΙΤΕ λιγες ενδεικτικά  ΦΩΤΟ απο την κατάσταση που καταγράφεται στο διαδίκτυο…

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ο Χάρος βγήκε για συγκομιδή.
    Ειδική περιποίηση στον πληθυσμό της Ελλαδικής και της Κύπρου όπου το μακελειό θα είναι τεράστιο. Θα αδειάσει η χώρα από γηγενείς Έλληνες και το κενό θα πληρωθεί από αλλοδαπούς.
    Στους δέκα, οι δύο δυόμιση θα μείνουν αν δεν γίνει θαύμα.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θυσιάζονται οικειοθελώς στον έξω από δω....
    Έλληνα κι Ελληνίδα ξύπνααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να ανησυχεί ακόμη και το κοπρογούρουνο καμπουράκης με τις τρείς δόσεις, σημαίνει ότι όλα προχωράνε σωστά και σύμφωνα με αυτά, για τα οποία ορισμένοι "συνομοσιολόγοι" και "αρνητές" τέθηκαν στο στόχαστρο όλων των καμπουράκηδων, και βασιλοκοπάνων καθώς και όλων των μελών του πορνοβουλίου.
    Ο Μωάβ το υποσχέθηκε ότι θα πατάξει τον Νατιβισμό, ενώ το προηγούμενο έσχιστον κουβαλούσε τους ψηφοφόρους του από κάθε γωνιά της Γης, μιας και ο όρος σύνορα ενοχλεί πολύ τους σταυλόσιτους των ΣοροΝαζήδων.
    Καλή δύναμη και κουράγιο...και απευχόμαστε τα όσα γνωρίζαμε για τις προθέσεις των βουτηγμένων στο αίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις