ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ

Η Ρωσία προειδοποιεί: Η Νέα Τάξη Πραγμάτων πεθαίνει,  οι ΗΠΑ χάνουν την πρωτοκαθεδρία 

Μου ερχονται καθημερινα

μηνυματα και σχολια που αναρωτιουνται μ ευγενικο τροπο γιατι καθυστερει η αλλαγη ηγεσιας του πλανητη.

Βεβαια την ιδια απορια αλλα με ειρωνικο τροπο διατυπωνουν και διαφοροι παντογνωστες Ελληναρες που εχουν αραξει στον καναπε τους απραγοι με το φραπε στο χερι και περιμενουν ποτε θα εθει η γκεσαρα για να τσεπωνουν 3 χιλιαρικα το μηνα συνεχιζοντας να ζουν παρασιτικα.

Με τους δευτερους δεν ασχολουμαι καν γιατι εκτος απο ασχετοι που μαθανε 2-3 αρλουμπες τα 2 τελευταια χρονια και κανουν τους παντογνωστες ειναι παραλληλα κι αξιολυπητοι γιατι με τοσα που εχουν συμβει συνεχιζουν να κουβαλανε τα ιδια μυαλα με πριν....μυαλα....τελος παντων...

Οσον αφορα τους πρωτους φιλους εχω να τους απαντησω τα εξης

Υπαρχουν ρεαλιστικα 3 περιπτωσεις

Η πρωτη περιπτωση ειναι να μην υπαρχει αντιπαλο δεος,Λευκα Καπελα,ΠΤΠ η ονομαστε τους οπως εσεις θελετε.Σε αυτη την περιπτωση παιζει μπαλα μονη  της η ΝΤΠ που συνεπαγεται οτι θα μας κανει να υποφερουμε σαν ανθρωπινο ειδος πολυ ασχημα

Η δευτερη περιπτωση ειναι να υπαρχει το αντιπαλο δεος αλλα να μην ειναι τοσο ισχυρο και να χασει τη μαχη που γινεται οποτε συνεπαγεται οτι κι ανωτερω.....

Η τριτη περιπτωση ειναι να γινονται ολα οσο μεταφερουμε εδω και 6 χρονια μετα την ορκομωσια Τραμπ.Υποψιν τα λεμε πολυ περισσοτερα χρονια αλλα οι περισσοτεροι ασχοληθηκαν τα τελευταια 2 χρονια.

Να σας θυμησω λοιπον οτι η αλλαγη ηγεσιας του πλανητη απο την ΠΤΠ (που κυβερνουσε αιωνες με βασιλιαδες,χουντες κι αυταρχικα καθεστωτα και το μοτο ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ)) στην ΝΤΠ (με δηθεν εκλογες,δηθεν δημοκρατια,δηθεν ισοτητα κι αριστερες πολιτικες) διαρκεσε καμια 100 χρονια.....!!!

Η πρωτη τους προσπαθεια ξεκινησε με την ιδρυση των Ιλουμινατι ωστε να οργανωθουν και ουσιαστικα πηρε σαρκα κι οστα μετα την νικη τους στον Β παγκοσμιο πολεμο.

Η βασικη τους μεταρρυθμιση ομως καταφερε να ερθει μετα την δεκαετια του 1980 που ξεκινησε η ψυχικη και ηθικη αποδομηση της κοινωνιας.

Ειναι φυσικα πολυ λογικο μετα απο τοσους αιωνες νοοτροπιας να παρει χρονια αυτη η αλλαγη.

Επισης ποτε καμια τηλεοραση δεν ειπε γι αυτη την αλλαγη οποτε πως ειναι δυνατον καποιοι να περιμενουν να τους πει η τηλεοραση τωρα κατι αναλογο αν κι εφοσον συμβαινει...?

Αν λοιπον ξαναγινει αλλαγη ηγεσιας στην σημερινη εποχη φυσικα δεν προκειται να παρει τοσα χρονια αλλα σιγουρα χρειαζεται αρκετος καιρος.

Αυτα δεν γινονται απο την μια εβδομαδα στην αλλη και για να καταλαβετε καλυτερα κοιταχτε τους διπλανους σας ποσο ετοιμοι ειναι ν αλλαξουν νοοτροπια.

Αν λοιπον υπαρχει το αντιπαλο δεος που μαχεται εναντια στην ΝΤΠ και στο τελος επικρατησει τοτε οι αλλαγες θα εθουν σταδιακα και χωρις να το ανακοινωσει καμια τηλεοραση.

Εδω να διευκρινισω οτι η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η ΠΤΠ που μαχεται την ΝΤΠ δεν ενδιαφερεται οπως νομιζουν καποιοι αφελεις για το καλο της ανθρωποτητας απλσ τυχαινει τα σχεδια τους να συμβαδιζουν με την αυξηση του πληθυσμου.

Για να υπαρχει λοιπον αυξηση του πληθυσμου πρεπει να υπαρχουν μια σειρα απο καταστασεις οπως αυξηση προσδοκιμου ζωης,καλυτερευση βιοτικου επιπεδου κτλπ.

Τωρα γι αυτους που βιαζονται τοσο πολυ και θεωρουν οτι αυτοι που πολεμουν εχουν λαθος σχεδια προτεινω να μας πουν τα δικα τους σχεδια και να βγουν πρωτοι στον πολεμο ωστε να τα εφαρμοσουν....αλλιως ας κατσουν στ αυγα τους και να μη μας τα ζαλιζουν.

Αλλωστε δεν τους ζητησε κανενας να πιστεψουν οτιδηποτε με το ζορι...

Μια παροιμια λεει"Αν δεν βρεξεις κ@λο ψαρι δεν τρως"...

Αυτοι θελουν να ψαρευουν αλλοι κι αυτοι μονο να τρωνε....

Ετσι εμαθαν να κανουν παντα στη ζωη τους κι ετσι συνεχιζουν....

Μονο που αυτο τελειωσε και εχουν μονο μια επιλογη...

Ειτε αλλαζουν μυαλα ειτε χανονται στην ληθη της ιστοριας....

Ο καθενας διαλεγει οποια απο τις 3 επιλογες θελει να πιστεψει κι αναλαμβανει τις ευθυνες του....

Ολα παντα ηταν θεμα προσωπικης βουλησης... 





SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr


Σχόλια

  1. Sinomosiologe ΠΕΣΤΑ!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΠΟΝΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΧΙ ΑΦΕΛΉΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΖΕΡΟΚΑΚΟΥΛΙΔΕΣ ΟΧΙ ΜΕ ΦΡΑΠΕ ΜΕ ΚΑ ΠΟΥΤΣΙΝΟ!ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ.😁

    ΝΗΛΣ ΧΟΛΓΚΕΛΣΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνομοσιολογε σε χαιρομαι και σε απολαμβανω. Εισαι σαφης.
    Ο ανθρωπος ωφειλει να αφυπνιστει επιτελους ως προς το ματριξ που τρωει και τον τρωει...
    Η προσωπικη μου εκτίμηση ειναι οτι το φως και τα φωτονια γεμιζουν σταδιακα τον αχρονο χωροχρονο μας και παμε καλα. Να εισαι καλα και καλυτερα ευχομαι. Καλη μας ανασταση, καλη μας επι της ουσιας απελευθερωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοιταξε συνομοσιολογε θα σου πω τα εξης:Αυτη τη στιγμη μια μεγαλη μεριδα του πληθυσμου εχει περασει το μεγαλυτερο μερος της ζωης του στα σκ@τα με το συμπαθειο και μιλαμε παγκοσμιως.Οντως μερικοι απολαμβανουν φραπεδες κεφτεδες και μπουφεδες αλλα η πλειοψηφια φυτοζωει.Οταν λοιπον τα τελευταια χρονια βγαινουν διαφοροι με πληροφοριες "εκ των εσω" και σου λενε πχ θα διαγραφουν χρεη η οτι υπαρχουν τεχνολογιες που σου δινουν την υγεια σου κσι πως ολα αυτα θα τα δειτε συντομα,οι ανθρωποι αυτοι που τα ακουν διψουν στην κυριολεξια για μια σταγονα καλυτερης ζωης.Ειναι φυσικο να ειναι ανυπομονοι οταν καποιοι τους υποσχονται μεγαλες αλλαγες προς το καλυτερο και μαλιστα συντομα.Σημειοτεον οτι οι πιο πολλοι δεν γνωριζουν τα περι αδερφοτητων για να ξερουν ποσο βαθια πισω παει το πραμα.Ακομα και γω που χω αντιληφθει 5 πραγματα (απο τα 1000) και ξερω οτι η τρυπα ειναι βαθια εντουτοις πιανω τον εαυτο μου ωρες ωρες να νιωθει την ιδια ανυπομονησια.Ισως γιατι η ζωη ειναι μικρη και θελουμε ολοι να προλαβουμε να γευτουμε λιγη ευμαρεια.Ισως γιατι η τεχνολογια εχει προχωρησει και θεωρουμε οτι τα προβληματα θα λυθουν πιο γρηγορα.Ισως γιατι απο παντου ξεπηδανε αδιεξοδα και ο κοσμος δεν ξερει που να στραφει.Παντως αν παει καποιος για ψαρεμα ας μου κρατησει μια συναγριδα παρακαλω....και ας μη βρεξει και κ@λο...θα κανω την καρδια μου πετρα και θα την ψησω στα καρβουνα.

    ΓΑΜΙΩΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολοι θα θελαμε να γινοταν την επομενη μερα αλλα δεν γινεται ετσι.
      Για τ αδιεξοδα που εχει ο κοσμος κατα το μεγαλυτερο ποσοστο ευθυνεται ο ιδιος.Ενω ηξερε τι ψηφιζε τοσα χρονια συνεχιζε να ψηφιζει τους κλεφτες γιατι ηθελε να κλεβει κι αυτος.
      Αλλα ακομα κι οταν δεν πηγαινε να ψηφισει εσκαγε στα γελια που τους επιασε κοροιδα κι αφηνε μονο τα κομματοσκυλα να πηγαινουν ενω αυτος προτιμουσε να πηγαινει για μπανιο και το θεωρουσε μαγκια.
      Οταν φοβασαι να κουνηθεις για να μην μπλεξεις και επειδη προς το παρον την βγαζεις κουτσα στραβα και δεν σ ενδιαφερει αν πεθαινει ο διπλανος σου τοτε δεν αξιζεις καμια σωτηρια και το μελλον σου ειναι προδεδιαγραμμενο

      Διαγραφή
    2. Προδιαγεγραμμενο το ορθον...

      Διαγραφή
    3. Συνομοσιολογε θα συμφωνησω εν μερει μαζι σου στο οτι οι βολεμενοι δε μιλανε...και γιατι να μιλησουν αφου ειναι βολεμενοι.Η καραμελα ομως του αυτο που ψηφιζουμε καλα να παθουμε πρεπει να σταματησει.Η cia σε αρθρο καποια χρονια πριν ξεκαθαριζε με τον πιο ευγλωττο τροπο οτι μετα την μεταπολιτευση οι κυβερνησεις στην Ελλαδα επιλεγονται απο το βαθυ κρατος.Οποτε δεν εχει καμια σημασια αν βλεπουμε τα κακως κειμενα αν φηφισουμε η οχι και κυριως τι θα ψηφισουμε,το deep state εχει ηδη προαποφασισει για τα προηγουμενα και τα επομενα χρονια ποιες κυβερνησεις θα περασουν απο Ελλαδα.Χαρακτηριστικα θυμαμαι εκπομπη πριν το 2007 νομιζω απο εναν τυπα που ηξερε τα εκ των εσω οτι μετα τους σαμαροβενιζελους θα βγαιναν με σειρα Τσιπρας και μετα Κουλης.Μεχρι τοτε τον Τσιπρα μας τον μοστραραν ως αρχηγο....15μελους σε σχολειο.Πως ηξερε την σειρα οεο?Η ψηφος ειναι η ψευδαισθηση οτι κανουμε το δημοκρατικο μας καθηκον και την συνεχεια την οριζει η σινγκιουλαρ λοτζικ.Οσο για τα αδιεξοδα αυτα δημιουργουνται απο τα μιντια και τους τοξικους ανθρωπους που ειναι υπεραριθμοι και δυσκολα τους αποφευγεις.Αν εισαι αναγκασμενος να μενεις πχ σε ενα μικρο διαμερισμα στην πολη με μονη διεξοδο μια τιβι και ενα ιντερνετ θα παρατηρησεις οτι τα μηνυματα που περνανε στον κοσμο ειναι δυστοπικα και οτι στην ουσια οτι και να κανουν θα μεινουν μια ζωη παγιδευμενοι.Σε αυτο οικτρο περιβαλλον προσθεσε και τους τοξικους που σου επιρριπτουν ευθυνες και σε καταρρακωνουν ψυχολογικα ενω ταυτοχρονα δεν βρισκεις ανθρωπους να πεις μια φιλικη κουβεντα για να ξελαμπικαρει το μυαλο και να δεις τον κοσμο με αλλα ματια.Προσθεσε επισης οτι καποιοι ειναι αρρωστοι η χρεωμενοι η εχουν αρρωστο ατομο και δεν εχουν χρηματα ουτε προσωπικη ζωη.Γι αυτο οταν ακουνε οτι υπαρχει λυση και θα ρθει συντομα νιωθουν ανυπομονησια.Δεν τους αδικω.Βλεπω και νιωθω την απελπισια τους και δε μπορω να τους κρινω σκληρα επειδη υπαρχουν μερικοι σαπιοκοιλιαδες βολεμενοι.

      ΓΑΜΙΩΤΑΚΗΣ

      Διαγραφή
    4. Η CIA βγαζει κυβερνησεις επειδη ψηνει πολλους "επικινδυνους" να μην πανε να ψηφησουν και τους υπολλοιπους πως αν δεν γινουν κομματοσκυλα δε θα βρουν δουλεια και καλοπεραση

      Διαγραφή
    5. Δεν αντιλεγω ειναι και αυτα πρακτικες για διευκολυνση της cia.Αλλα το ερωτημα παραμενει...πως γνωριζε ενα ατομο χρονια πριν την σειρα με την οποια θα ερχονταν οι κυβερνησεις και μαλιστα οτι δεν θα τελειωναν τις τετραετιες?Και οχι τιποτα αλλο τοτε νομιζα οτι ελεγε σπεκουλες και δεν εδωσα σημασια ωστε να τον θυμαμαι και να τον ξανακουσω.Και επιμενω...δεν κρινω αυστηρα τους ανθρωπους που εχουν αναγκη για κατι καλυτερο αλλα κρινω αυστηρα αυτους που εκμεταλλευονται την απελπισια και πουλανε ελπιδα καθοτι αλλο ενημερωση και αλλο πουλω ελπιδα για κατι που ισως δεν ερθει ποτε.

      ΓΑΜΙΩΤΑΚΗΣ

      Διαγραφή
  4. 🤣 ΚΑΛΑ ΤΟ ΥΠΈΡΟΧΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΦΡΑΓΚΑ ΓΚΕΣΑΡΑ ΕΎΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑΝ ΧΕΡΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ,ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΕΙ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ,ΤΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΚΙΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥ ΤΑΤΑΞΑΝ ΟΧΙ ΚΑΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ... ΩΡΕ ΓΙΑΟΎΡΤΙ.ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΣΟΥΛΑ

    Νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρομερή δουλειά από τον διαχειριστή του site και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω και τουλάχιστον εγώ δεν έχω πάρει καμία απάντηση παρόλο που έχουν παρακολουθήσει και διαβάσει πολλα και διαφορά είναι γιατί για την ΠΤΠ εξυπηρετεί η αύξηση του πληθυσμού? Επίσης το πατρίς , θρησκεία, οικογένεια παραπέμπει σε αξίες που είναι συμβατές με τα θέλω του Κυρίου μας εν αντιθέσει με την ΝΤΠ που όλοι γνωρίζουμε τι ακριβώς προβάλλει και έχουν ως δικό τους άρχοντα τον έξω από εδώ...

    Μήπως τότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι η ΠΤΠ είναι το αντίπαλο δέος της ΝΤΠ και σε πνευματικό επίπεδο εκτός όλων των άλλων...?

    Επίσης αυτό που εμφανίζεται η Κίνα ως σύμμαχος της Ρωσίας - η οποία Ρωσία αντιμάχεται την ΝΤΠ - δεν μου στέκει καθόλου από την άποψη ότι το μοντέλο της Κίνας με τον απόλυτο έλεγχο και την υποταγή του πληθυσμού είναι ακριβώς αυτό που θέλουν να πετύχουν σε όλον τον πλανήτη...

    Πολλά τα ερωτήματα ...ξέρω ...αν μπορεί κάποιος να απαντήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις