Γιατι οι Ρωσοι μεταφερουν πυροσβεστικά οχήματα στο εργοστάσιο χάλυβα Asovstal στην Ουκρανία...?

 


Πυροσβεστικά οχήματα μεταφέρονται στο χαλυβουργείο Azovstal στη νότια Μαριούπολη της Ουκρανίας ... αλλά δεν υπάρχει πυρκαγιά.  Τα φορτηγά πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για την διοχετευση νερού μέσα στο εργοστάσιο, για να πνιξουν τους τρεις χιλιάδες Ναζί του Συντάγματος Azov που κρύβονται στις τεράστιες κατακόμβες κάτω από το εργοστάσιο.  Κάθε πυροσβεστικό όχημα θα αντλεί περίπου 35.000 γαλόνια ανά ώρα στο υπόγειο συγκρότημα μέσω των υπέργειων αεραγωγών μέχρι να πνιγούν ή να πεθάνουν από ασφυξία όλα τα στρατεύματα των ΝΑΖΙ.

Το χαλυβουργικό συγκρότημα Azovstal είναι ένα σημαντικό κομμάτι υποδομής για την Ουκρανία και την περιοχή.   Η καταστροφή του με βόμβες για να φτάσουν στους Ναζί του Συντάγματος AZOV, τους εργαζόμενους των Biolabs και τους (ετσι ακουγεται) αξιωματικούς του ΝΑΤΟ που κρύβονται από τα ρωσικά στρατεύματα εκεί, θεωρείται πολύ υψηλό τίμημα για να πληρωθεί.   Δήλωσε ένας Ρώσος αξιωματούχος που ζήτησε να διατηρήσει την ανωνυμία του: "Οι Ναζί δεν έχουν καμία αξία, ως άνθρωποι ετσι κι αλλιώς. Η χαλυβουργία, ωστόσο, είναι αρκετά πολύτιμη και σημαντική για την πολη".

Ενώ ο βομβαρδισμός του εργοστασίου έχει, προς το παρόν, αποκλειστεί, το εργοστάσιο μπορεί να επιβιώσει από την κατάκλυση με νερό.

Χρησιμοποιώντας τον κοντινό ποταμό Kal'mius στα βόρεια του εργοστασίου και την κοντινή Θάλασσα του Αζόφ στα νότια του εργοστασίου, πολλαπλά πυροσβεστικά οχήματα μπορούν να διοχετευσουν το καθένα περίπου 35.000 γαλόνια νερού ΑΝΑ ΩΡΑ σε φρεάτια εξαερισμού, για να γεμίσουν με νερό τις τεράστιες υπόγειες σήραγγες.

Τουλάχιστον δέκα πυροσβεστικά οχήματα λέγεται ότι είτε βρίσκονται καθ' οδόν, είτε βρίσκονται ήδη στο εργοστάσιο, για να αρχίσουν να αντλούν νερό από τον ποταμό ή τη θάλασσα και να το διοχετεύουν στις υπέργειες στοές εξαερισμού που μεταφέρουν φρέσκο αέρα στο σπηλαιώδες δίκτυο σηράγγων κάτω από το εργοστάσιο.

Αν οι Ναζί της ΑΖΟΦ κλείσουν τους αεραγωγούς, θα πάθουν ασφυξία.  Αν δεν κλείσουν τους αεραγωγούς, θα πνιγούν.   Όπως και να έχει, η πολιορκία στο εργοστάσιο θα τερματιστεί με τρόπο που το ίδιο το εργοστάσιο θα μπορέσει να επιβιώσει και να ανακάμψει.

Η επιχείρηση ροής νερού έχει αναφερθεί ότι θα ξεκινήσει αύριο...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις