Ο επικεφαλής υγείας του Μπάιντεν επαινεί τα στρατόπεδα θανάτου της Κίνας από τον Covid...!!!

 

Ο στρατός των ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι

έχει υποκλέψει ένα email που συντάχθηκε από τον "Honcho" του HHS Xavier Becerra που επικροτεί την πολιτική «μηδενικού Covid» του Xi Jinping και τη χρήση στρατοπέδων εγκλεισμού για καραντίνα και βασανισμό θετικών στον Covid-19 πολιτών .

Μια πηγή των «Λευκων Καπέλων» στη Διοίκηση Κυβερνοχώρου του Στρατού των ΗΠΑ, Φορτ Γκόρντον, είπε ότι «οι καλοί τύποι» υποκλεπτούν τα email του Deep State από την έναρξη της πανδημίας. Η περισσότερη αλληλογραφία που υποκλαπει, είπε, είναι καλοήθης φλυαρία και αλόγιστη ώθηση—συζήτηση οικογενειακών διακοπών, αγαπημένων αθλητικών ομάδων και άλλων κουτσομπολιων

. Περιστασιακά καταγράφουν μηνύματα κρυπτογραφημένα με Pretty Good Privacy (PGP), ένα εμπορικά διαθέσιμο cypher που κάποτε είχε προταθεί από τον Edward Snowden, αλλά αργότερα διαπιστώθηκε ότι είχε τρωτά σημεία. Αλλά επειδή είναι τόσο απλό να σπάσει, το Cyber ​​Command αντιμετωπίζει όλα τα αποκωδικοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως παραπληροφόρηση ή τρολάρισμα, εκτός εάν η JAG επαληθεύσει ανεξάρτητα το περιεχόμενο.

«Το Deep State είναι ικανό να παίζει παιχνίδια. ξέρουν ότι παρακολουθούμε. Πριν από λίγο καιρό λάβαμε μερικά κακώς κρυπτογραφημένα email που έστειλε η Πελόζι στον Τσακ Σούμερ. Όταν τα αποκωδικοποιήσαμε, εγραφε «Πηγαίνετε να γ@μηθειτε εσεις και ο Ντόναλντ Τραμπ.» Αυτό και κάτι παρόμοια λαμβαναμε συχνα», είπε η πηγή μας.

Αλλά το μήνυμα του Becerra προς τη Διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky και την Kamala Harris ήταν γραμμένο σε απλό κείμενο.

«…Το ότι δεν έχουμε υιοθετήσει τη μέθοδο διακυβέρνησης του Προέδρου Xi είναι κρίμα. Τα στρατόπεδα καραντίνας είναι η σωστή ιδέα, αλλά φοβόμαστε τόσο πολύ τον έλεγχο που δεν θα τα χρησιμοποιήσουμε μόνοι μας. Ξέρω ότι συμφωνούμε ότι είναι πραγματικά καιρός να διδάξουμε σε αυτή τη χώρα ποιος είναι πραγματικά υπεύθυνος. Ο Πρόεδρος Xi το κάνει - χωρίς να τα κάνει σκατά. Μίλησα με τον Antony [Blinken] και συμμερίζεται τη γνώμη μου για αυτό το θέμα. Πρέπει να ενισχύσουμε το παιχνίδι μας ή να φέρουμε έναν πραγματικό άντρα σαν τον Πρόεδρο Xi υπεύθυνο εδώ», ανέφερε μέρος του email.

«Βλέπουμε μερικές πιθανότητες. Θα μπορούσε να είναι άλλη μια προσπάθεια για τρολάρισμα. Θα μπορούσε να είναι γνησιο και ξέχασε να το κρυπτογραφήσει. Το SOP μας πρέπει να επιβεβαιώσει ότι συνέταξε το email, κάτι που έκανε, και στη συνέχεια το στέλνουμε στο Navy JAG για περαιτέρω έρευνα. Θα κάνουν μια βαθιά ερευνα σε αυτό. Και αν πιστουμε ότι ήταν αυθεντικο τοτε αυτό είναι προδοσία και εριστική συνωμοσία. Θα παρακολουθούμε επίσης για άλλα email που έχει γράψει ο ίδιος ή αυτά στα οποία τα έστειλε», είπε η πηγή μας.

Εχουμε αποδειξει σε προηγούμενα άρθρα ότι ο Becerra, αν και ένας χαμηλων τονων άνθρωπος στο αρμα του Μπάιντεν, έπαιξε βασικό ρόλο στην ψευτοπανδημια και παρακολούθησε πολλές ιδιωτικές συναντήσεις στις οποίες ο ίδιος, ο Walensky, ο Fauci και άλλα μέλη της εγκληματικής ομάδας του Μπάιντεν για την Covid Task Force. συνωμότησαν για να υποδουλώσουν νομοταγείς Αμερικανούς πατριώτες. Μερικοί από αυτούς έχουν φύγει τώρα, είτε περιμένουν δίκη είτε νεκροί, και ελπίζουμε ότι ο Μπεκέρα θα κατηγορηθεί αναπόφευκτα στο δικό του στρατιωτικό δικαστήριο.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....









 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Αν αυτός είναι Ο επικεφαλής υγείας του Μπάιντεν, τότε καλά να πάθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις