Ο Πούτιν θα στείλει δώρο στον Άδωνι ένα κιλό ρωσικό χαβιάρι

 


100 εκατομμύρια ρούβλια να μοίραζαν οι πράκτορες της Καγκεμπέ σε

ντόπιους πράκτορες για να τορπιλίσουν το κλίμα υποστήριξης στο ουκρανικό λαό, δεν θα κατάφερναν αυτό που κατάφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης με μία ανάρτηση σήμερα το απόγευμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν υποδέχθηκε τη Σαχτάρ Ντόνετσκ σε φιλικό αγώνα στο στάδιο Καραϊσκάκη κατά του πολέμου, με όλα τα έσοδα του αγώνα να πηγαίνουν στους πρόσφυγες της Ουκρανίας. Η Θύρα 7, αρνήθηκε να συμμετέχει βγάζοντας μια μακροσκελή ανακοίνωση εξηγώντας τους λόγους της απουσίας της. Ήταν το πρώτο σοβαρό χτύπημα σε αυτή την πρωτοβουλία.

Το δεύτερο και χειρότερο όμως χτύπημα που δεν θα το σκεφτόταν πιθανότατα ούτε ο ίδιος ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ήρθε από τον υπουργό ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο κορυφαίος υπουργός και αντιπρόεδρος της Ν.Δ. έδωσε το παρών στο στάδιο Καραϊσκάκη, υποτίθεται για να στηρίξει κι αυτός με την παρουσία του την πρωτοβουλία και με τον οβολό του τους πρόσφυγες της Ουκρανίας. Στην πραγματικότητα όμως, επέφερε ένα χτύπημα που πιθανότατα να είναι σκληρότερο και από βολή πυραύλου Ισκαντέρ στο γραφείο του Ζελένσκι.

Ο Άδωνις δημοσίευσε δύο φωτογραφίες.

Η πρώτη, δείχνει τις άδειες εξέδρες του σταδίου Καραϊσκάκη, λες και ήθελε να απεικονίσει με τον πλέον γλαφυρό τρόπο την άρνηση των Ελλήνων οπαδών να συμπαρασταθούν στους Ουκρανούς.

 

928688A5 AE91 41DD 9257 B410F19CDF69
Η φωτογραφία με τις άδειες εξέδρες του σταδίου Καραϊσκάκη που αποκάλυψε ο Άδωνις
Η φωτογραφία με τις άδειες εξέδρες του σταδίου Καραϊσκάκη που αποκάλυψε ο Άδωνις

Θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει ότι ήταν άλλη μία ατυχής επιλογή του υπουργού, ο οποίος έχει σπάσει όλα τα κοντέρ στις γκάφες. Ο υπουργός θα μπορούσε κάλλιστα να δημοσιεύσει μία φωτογραφία από τον αγωνιστικό χώρο, από τον πίνακα του σκορ, από μία selfie του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τους παίχτες της Σαχτάρ, τον πλανόδιο σουβλατζή, ή έστω την φωτογραφία του με φανελάκι Αζόφ. Επέλεξε όμως να δείξει τις άδειες εξέδρες του γηπέδου.

Εκεί λοιπόν που κάποιος καλοπροαίρετος οπαδός του Ζελένσκι θα θεωρούσε ότι «εντάξει, ήταν άλλη μία κοτσάνα του Άδωνι» και ότι δεν είχε κάποιο υστεροβουλία, ήρθε και η δεύτερη φωτογραφία για να βάλει ταφόπλακα στην όποια δικαιολογία.

Στην δεύτερη φωτογραφία λοιπόν, φαίνεται το εισιτήριο του αγώνα, πίσω φυσικά από το νύχι του Άδωνι Γεωργιάδη που φανερώνει ότι κάποτε στο παρελθόν είχε κάνει και μανικιούρ, πολύ παλιά όμως.

AD94B45C 849E 42E1 A59C FCCD648490C9
Πίσω από το νύχι του Άδωνι, κρύβεται η αλήθεια

Λίγα εκατοστά λοιπόν από το αμφιλεγόμενο νύχι του υπουργού, αποκαλύπτεται το ποσό που διέθεσε για να βοηθήσει τους πρόσφυγες της Ουκρανίας. Σε αντίθεση με το νύχι, το ποσό δεν είναι καθόλου αμφιλεγόμενο. Είναι ξεκάθαρο. Ένα ολοστρόγγυλο κουλούρι. Τρία ολοστρόγγυλα κουλούρια μαζί με τα δεκαδικά: 000. Σαν τον κωδικό του θρυλικού Θανάση Βέγγου, όταν έκανε το μυστικό πράκτορα: Πράκτωρ 000.

9EA905D0 1DDF 4C37 9CFC DC235A860840

Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Ο Άδωνις ως άλλος φανερός πράκτωρ, κατάφερε να γελοιοποιήσει όσους προσπάθησαν να διοργανώσουν μία εκδήλωση έμπρακτης στήριξης στους Ουκρανούς και να κάνει τον αρχηγό της KGB να σκίζει τα πτυχία του, για τα λεφτά που ξόδεψε και για τους πράκτορες που χαράμισε, αφού όλοι μαζί δεν κατάφεραν να φτάσουν ούτε στο νυχάκι του «έπους Άδωνι».

D7527853 D590 49ED A407 35B144BA5454
Το tweet – έπος του υπουργού ανάπτυξης
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Selfie 🤣ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙ ΚΑΛΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΦΩΤΟ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΖΕ Ο ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ! ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΥΒΛΕΣ...

    ΤΟ ΛΕΕΙ ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ ΑΡΑ ΤΖΑΑΑΑ...ΜΠΑ...

    ΕΛΠΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ12 Απριλίου, 2022 00:14

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΠΙΘΑΝΟ ! ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΣ ! Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ( ΤΣΙΜΠΟ....) ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΝΟΜΑΣΕΙ ΜΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ,ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ,Ο ΘΟΥ ΒΟΥ ,ΠΡΑΚΤΩΡ ΟΟΟ ΚΑΙ Η ΓΑΛΑΝΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙΔΟΣ ! .ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΩΝΟ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ,ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΩΣΑΣΝ ΣΤΗΝ ΧΟΥΦΤΑ ΚΑΝΑ ΔΙΦΡΑΓΚΟ ΝΑ ΔΩΣΗ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ .
    ΠΟΣΑ ΖΗΤΗΣΕ Η ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ;
    ΣΑΣ ΛΕΩ ! ΘΑ ΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμη και ο Κουρουμπλής που όπως γνωρίζουμε όλοι ότι,
    ΕΝΩ ΕΒΛΕΠΕ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ, ΑΚΟΥΓΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ,
    Τέτοια γκάφα δεν θα την πάθαινε.
    Αλλά που να φανταστούν τα ηλιθια ότι οι μάσκες, οι μπατονέτες, τα "εμβόλια" που ήταν η εμμονή τους, θα κατέληγαν στο "θετικοί στον ιό" που θα έκανε το αφήγημά τους αληθινή ιστορία και για το εαυτό τους.
    Η Βασίλισσα της Γλωσσολογίας και όχι μόνο, Αννα Ευσταθίου-Τσιροπούλου, ίσως να θέλησε να απελευθερωθεί (δική μου υποψία και κάτι μ' έσπρωχνε για να το ξεστομίσω) απ' αυτό το μίασμα πρίν μολυνθεί το ίδιο.
    Για το αφήγημα που κατέληξε Αληθινή Ιστορία, δηλαδή αυτό που ζούμε σήμερα, η Amazing Polly δείχνει στους εύπιστους πως θα φθάναμε στο σήμερα μιας και το βίντεο που μπορείτε να δείτε είχε αναρτηθεί τον Δεκέμβριο του 2019.

    https://rumble.com/vyb40j-psy-ops-goes-mainstream-fixed-audio.html

    Αρχές Οκτωβρίου του 2019 και 23 Ιανουαρίου του 2020 είχε αναρτήσει για τον βάλτο της Ουκρανίας τα ακόλουθα:

    Ukraine: Seized by Globalists - Canadian Involvement - CIA, Freeland + https://www.bitchute.com/video/VHud_qBZrhM/

    CENSORED: Growing Up Deep State ---- Edited Re-Upload
    https://www.bitchute.com/video/pSN_sZZovFA/

    Kαι μία γεύση τώρα για την Birx που μας αποχαιρέτησε πριν εννέα μήνες.
    Η ανάρτηση είναι του Μαρτίου 2020.

    AIDS, Corona and the Ukraine Swamp
    https://www.bitchute.com/video/pkHDj7eUb60/



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις