ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 14/04/22


Δικαστής αποφάσισε ότι ο δικηγόρος (Σούσμαν) που συνδέεται με την Κλίντον που κατηγορείται ότι είπε ψέματα στο FBI για την υπόθεση ψεύτικης σύνδεσης Τραμπ με την Ρωσία, θα οδηγηθεί σε δίκη. Και έπεται συνέχεια….Ντούραμ!
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 4 άτομα και κείμενο από το Twitter
 
> Οι ΗΠΑ προειδοποιούν ότι οι χάκερ έχουν αναπτύξει «εργαλεία στον κυβερνοχώρο» για να παραβιάσουν και να «αποκτήσουν πλήρη πρόσβαση» σε δίκτυα διοίκησης και ελέγχου και συστήματα ορισμένων βιομηχανικών διαδικασιών/ενέργειας…. Βρέθηκε η δικαιολογία για να πέσουν όλα; 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 Microsoft Releases Advisory to Address Critical Remote Code Execution Vulnerability (CVE-2022-26809) Original release date: April 13, 2022 Print weet Send Share Microsoft has released an advisoryo to address CVE CVE-2022- 26809, critical remote code execution vulnerability in Remote Procedure Call Runtime Library. A remote, unauthenticated attacker could exploit this vulnerability to take control of an affected system. CISA encourages users and administrators to review Microsoft's advisoryd and apply the recommended mitigations. HM comments 77 31 9 2"
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 FT Financial Times @FinancialTimes Armageddon is not the most sophisticated of Russian government-affiliated affiliated hacking groups that have attacked Ukraine, but it is among the most prolific ft.com Prepare for Armageddon: Ukraine's tactic against Russian hackers A close look at one long-running rivalry shows how Kyiv has so far withstood major cyber attacks 11:30 AM Apr 14, 2022 SocialFlow EB 18 comments 33.8K 12:59 PM 60 30 14" από το Twitter
 
>Η Μαρίν Λεπέν προειδοποίησε την Τετάρτη να μην σταλούν άλλα όπλα στην Ουκρανία και ζήτησε προσέγγιση μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας μόλις λήξει ο πόλεμος της Μόσχας στην Ουκρανία.
Ερωτηθείσα για τη στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία, η Λεπέν είπε: «Είμαι επιφυλακτική σχετικά με τις απευθείας παραδόσεις όπλων. Γιατί; Επειδή... η γραμμή είναι λεπτή μεταξύ της βοήθειας και του να γίνεις συμπολεμιστής», και εξέφρασε ανησυχίες για «κλιμάκωση αυτής της σύγκρουσης που θα μπορούσε να φέρει έναν ολόκληρο αριθμό χωρών σε στρατιωτική σύγκρουση».
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 6 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "Stalingrad & Poorski @Stalingrad_Poor France's Le Pen warns against sending weapons to Ukraine apnews.com France's Le Pen Penwarns against sending weapons to Ukraine PARIS (AP) French far-right presidential candidate Marine Le Pen warned Wednesday against sending any more weapons to Ukraine, and called for 5:50 PM Apr 14, 2022 TweetDeck" από το Twitter
 
>Το υπουργείο οικονομικών της Ουκρανίας λέει ότι η οικονομική κατάσταση της Ουκρανίας είναι τόσο κακή που δεν μπορούμε να επιβιώσουμε. Η Δυτική βοήθεια δεν είναι αρκετή καθώς δεν είναι «δωρεάν» βοήθεια αλλά δάνειο που πρέπει να αποπληρωθεί!!! Ο τζάμπας πέθανε κύριοι και θα πληρώσετε για τα πάντα που σας προσφέρουν οι «σύμμαχοι» σας. 
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "First Squawk @FirstSquawk · UKRAINE HEAD MINISTRY OF FINANCE SAYS UKRAINE'S FINANCIAL CONDITION IS so BAD WE CANNOT SURVIVE; WESTERN AID IS NOT ENOUGH AS IT IS NOT GRATUITOUS ASSISTANCE BUT LOAN THAT WILL HAVE ΤΟ BE REPAID 11:16 AM Apr 14, 2022 Twitter Web App" από το Twitter
 
>O πρόεδρος Πούτιν έστειλε μήνυμα, μέσω τηλεδιάσκεψης με εκπροσώπους της βιομηχανίας πετρελαίου και φυσικού αερίου, προς τις «μη φιλικές χώρες» που έχουν καθυστερήσει πληρωμές φυσικού αερίου και πετρελαίου, προειδοποιώντας πως «έχει ήδη τεθεί η υποχρέωση να μεταφερθούν οι πληρωμές για τους ενεργειακούς πόρους σε ρούβλια ώστε να απομακρυνθούμε σταδιακά από το δολάριο και το ευρώ», ενώ προειδοποίησε πως η 20η Απριλίου είναι καταληκτική ημερομηνία για τις πληρωμές σε ρούβλια! 
 
> Η Ρωσία απείλησε να αναπτύξει πυρηνικά όπλα μέσα και γύρω από την περιοχή της Βαλτικής Θάλασσας εάν η Φινλανδία και η Σουηδία ενταχθούν στο ΝΑΤΟ. «Σε αυτή την περίπτωση, δεν μπορεί να γίνει λόγος για μη πυρηνικό καθεστώς για τη Βαλτική», είπε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "Bloomberg Bloomberg @business Russia threatened to deploy nuclear weapons in the Baltic Sea region if Finland and Sweden join NATO bloomberg.com Russia Threatens Nuclear Buildup If Finland and Sweden Join NATO Russia threatened to deploy nuclear weapons in and around the Baltic Sea region if Finland and Sweden join the North Atlantic Treaty Organization as ass 11:41 AM Apr 14, 2022 SocialFlow"
 
>Τεράστια γεωμαγνητική ηλιακή καταιγίδα που είναι πιθανό να χτυπήσει τη Γη σήμερα, μπορεί να προκαλέσει παγκόσμιο μπλακάουτ. Τόσο η NASA όσο και η NOAA επιβεβαίωσαν την Τρίτη ότι εντοπίστηκε στεφανιαίας εκτίναξη μάζας (CME) να τρέχει προς τη Γη.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>Η ελισάβετ ΔΕΝ θα παρακολουθήσει τη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα στο Κάστρο του Ουίνδσορ για πρώτη φορά μετά από περισσότερα από 50 χρόνια! 
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from Susan h s=28&t=8ZT8RLzBJHsBkFbJqr1mWw Twitter Sky News Queen will not attend Easter Sunday church service as Prince Charles and Camilla also pull out news.sky.com/story/queen- Wi... 143 114 25 24 73 comments 20.1K 4:52PM" από το Twitter
 
>Ρωσικά υποβρύχια στη Θάλασσα ανοικτά της της Ιαπωνίας εκτόξευσαν πυραύλους κρουζ κατά τη διάρκεια ασκήσεων, δήλωσε την Πέμπτη το υπουργείο Άμυνας, σε μια περίοδο έντασης με το Τόκιο για την υποστήριξή του στην Ουκρανία. Χθες ανέφερα πως πρέπει να έχουμε την προσοχή μας στην Ιαπωνία. Τίποτα από όλα αυτά δεν γίνεται τυχαία.
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 2 άτομα και κείμενο από το Twitter
 
>Ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Ριάμπκοφ, προειδοποίησε ότι «τα οχήματα ή αεροσκάφη και όπλα που παραδίδουν ΝΑΤΟ και ΗΠΑ όπλα στην Ουκρανία είναι νόμιμοι στόχοι».
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from Susan t 358532610? s=28&t=Ykj6BoLXBlcpZYpL7Vyyyw Twitter A GORT NNGG #Reminder: Russian Deputy Foreign Minister, Sergei Ryabkov, says that "ΝΑΤΟ and US vehicles or aircrafts delivering weapons to #Ukraine are egitimate targets." GIF FLASHNEWS imgflip.com 233 68 36 11 BL R 13 comments 38.9K 9:30AM"
 
> Ο Ελον Μασκ κατέθεσε προσφορά εξαγοράς του Twitter για 54,2 δολάρια ανά μετοχή και δήλωσε πως αυτή είναι η τελευταία του προσφορά και σε περίπτωση μη αποδοχής της προσφοράς αυτής, θα αναθεωρήσει τη θέση του σαν μέτοχος. Ουσιαστικά ο Μασκ προσφέρει εννιά περισσότερα δολάρια την μετοχή από την σημερινή τιμή της!! Κανονικά, μόνο ένας τρελός δεν θα δεχόταν αυτή την προσφορά. Ο Έλον πιστεύει ότι το Twitter θα πρέπει να είναι ιδιωτικό για να προχωρήσει σε μια σειρά από αλλαγές απαραίτητες για το μέλλον. Είχαμε αναφέρει τις προηγούμενες ημέρες ότι εφόσον ο Μάσκ δεν δέχτηκε να γίνει μέλος του συμβουλίου της εταιρείας, πράγμα που τον υποχρεώνει να μην μπορεί να έχει μερίδιο μετοχών λίγο πιο πάνω από το 10%, θα προχωρούσε σε επιθετική εξαγορά. Αυτή τη στιγμή έχουμε μία επιθετική κίνηση των Λευκών Καπέλων σε ένα από τα πιο σημαντικά προπύργια των μεγάλων της τεχνολογίας που συνδέονται με το βαθύ κράτος. Αν δει κανείς τους μεγαλομετόχους του Twitter θα καταλάβει ότι πρόκειται για τις μεγαλύτερες εταιρείες της καμπαλ που εξουσιάζουν τον κόσμο. Επομένως, λογικά η προσφορά του δεν θα γίνει αποδεκτή σε συνάντηση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα, καθώς αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο της παγκόσμιας πληροφόρησης και της προσπάθειας από το βαθύ κράτος για λογοκρισία σε ότι δεν εξυπηρετεί τα σχέδια τους και φυσικά τον ΕΛΕΓΧΟ!!. 
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο από το Twitter
 
Από την άλλη, ο Μασκ το γνωρίζει αυτό και όλη αυτή η διαδικασία δεν είναι παράνοια στρατηγική κίνηση στη σκακιέρα, καθώς όπως αναφέρει στην δήλωσή του, σε περίπτωση μη αποδοχής της πρότασης θα αναθεωρήσει την μετοχική του θέση στην εταιρεία, δηλαδή αύριο ξεφόρτωμα μετοχών που θα προκαλέσει μεγάλη ζημιά στην εταιρεία και στο χρηματιστήριο γενικότερα. Πάντως όλη αυτή Η διαδικασία είναι πολύ σημαντικό γεγονός στον πόλεμο που διεξάγεται.
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 2 άτομα από το Twitter
 
>Η διεθνής υπηρεσία ατομικής ενέργειας αναφέρει πως το Ιράν ανοίγει νέο εργαστήριο φυγοκέντρισης σωματιδίων στο Natanz.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ‎κείμενο που λέει "‎REUTERS Reuters @Reuters Iran is opening new centrifuge-part workshop at Natanz -ΙΑΕΑ report reut. 30fOaiO م International Atomic Energy Agency IAEA 5:05 PM Apr 14, 2022 True Anthem‎"‎
 
>Αύριο 15 Απριλίου, ημέρα που βυθίστηκε ο Τιτανικός, ο Mr Pool ένα χρόνο πριν πόσταρε πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για όλα όσα περιμένουμε να συμβούν. Η έκφραση τεράστιας έκπληξης σε ένα ποστ του Pool ήταν παρόμοια με αυτή που έκανα σήμερα ακούγοντας για την έκρηξη στο πανίσχυρο πλοίο Μόσκβα, με απίστευτη δύναμη πυρός, την ναυαρχίδα στην μαύρη θάλασσα και καμάρι του Ρωσικού στόλου. Κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς τι έχει συμβεί, αλλά η έκρηξη πρέπει να προήλθε από κάποιο χτύπημα, το οποίο δεν ήταν μοιραίο για το πλοίο, καθώς σε αντίθεση με τις αρχικές ειδήσεις ότι βυθίζεται, το πλοίο επέστρεψε μόνο του στο λιμάνι της Σεβαστούπολης, όπως παραδέχτηκε και το πεντάγωνο: «Εκτιμούμε ότι το πλοίο είναι σε θέση να επιστέψει μόνο του, και αυτό κάνει. οδεύει περισσότερο προς την ανατολή τώρα νομίζουμε. Πιστεύουμε ότι πιθανότατα θα επιστέψει στη Σεβαστούπολη για επισκευές, αλλά δεν ξέρουμε τι ακριβώς το προκάλεσε». 
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο από το Twitter
 
Επίσης ο Κίρμπι είπε ότι το πλοίο επιχειρούσε με μερικά άλλα ρωσικά πλοία περίπου 60 μίλια (περίπου 96 χιλιόμετρα) νότια της Οδησσού."Η έκρηξη ήταν αρκετά μεγάλη ώστε εντοπίσαμε ενδείξεις ότι άλλα πλοία του πολεμικού ναυτικού γύρω της προσπάθησαν να έρθουν στη βοήθειά της, και έτσι τελικά αυτό δεν χρειαζόταν προφανώς. Έτσι διασχίζει τη Μαύρη Θάλασσα και θα συνεχίσουμε να προσπαθήσουμε να το παρακολουθήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε». 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight111 This expression was on my face few hours before when learned that Moskva missile cruiser was hit. That ship, besides it's amazing tirepower, was the pride Russia. This changes everything now. We are going on another lever now, and Defcon is around the corner. getting rough from now on. 351 10 042.4K9:17AM WhipLash347 WhipLash347 This expression was on my face few hours before when 1 MC M 46 comments 39.2K 9:17 AM 242 54"
 
Σίγουρα είχε στηθεί μεγάλη προπαγάνδα γύρω από αυτή την ιστορία, αλλά τελικά δεν συνέβη αυτό που ευχόταν οι Ουκρανοί και οι σύμμαχοί τους. Όμως είναι σίγουρο πως αυτό το χτύπημα οδηγεί την σύγκρουση σε άλλα επίπεδα που θα κλιμακώσουν την κατάσταση. Ακόμα δεν είδαμε τίποτα και απ’ ό,τι φαίνεται με την εξέλιξη των γεγονότων το Defcon 1 είναι στην επόμενη γωνία, με τον αγαπητό Whiplash να το τονίζει εμφατικά!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ15 Απριλίου, 2022 00:14

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις