ΤΟ DEEP STATE ΞΕΣΠΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

 

Το Deep State επέλεξε τη Φιλαδέλφεια

ως δοκιμαστήριο για να μετρήσει πώς οι πολίτες θα ανταποκριθούν ψυχολογικά σε έναν νέο γύρο σαρωτικών εντολών Covid-19, σύμφωνα με μια έκθεση του Γραφείου της Στρατιωτικής Επιτροπής της 12ης Απριλίου που συντάχθηκε από τα «Λευκα Καπελα» στον Στρατηγό του Σώματος Πεζοναυτών Ντέιβιντ Η. γραφείο του Μπέργκερ.

Σε αυτό που ο στρατός πιστεύει ότι είναι αντίποινα στις συλλήψεις του Deep State, η πόλη της Φιλαδέλφειας και ο κακόβουλος δήμαρχος της Jim Kenney επέβαλαν για άλλη μια φορά στους πολίτες δρακόντειες εντολές που είχαν σκοπό να προκαλέσουν αναταραχή, σύγχυση, κακουχίες και οικονομική καταστροφή.

Η πόλη της "αδελφικής αγάπης" εξέδωσε την περασμένη εβδομάδα μια νέα εντολή μάσκας εσωτερικού χώρου, η οποία τέθηκε σε ισχύ στις 18 Απριλίου, επικαλούμενη μια ανύπαρκτη αύξηση των υπομεταβλητών κρουσμάτων Omicron BA.2. Ο δήμαρχος Kenney είπε ότι μια "θανατηφόρα" αύξηση του Omicron σάρωνε την πόλη και η Cheryl Bettigole, η επίτροπος υγείας της πόλης, είπε σε συνέντευξη Τύπου ότι ο Covid αρρωσταίνει "χιλιάδες κατοικους της Φιλαδελφεια" - ένα κραυγαλέο ψέμα.

Στην πραγματικότητα, τα άτομα που δεν έχουν δοκιμαστεί για τον ψεύτικο ιό ενημερώνονται ότι είναι θετικά στον Covid και ότι θα τεθούν σε καραντίνα για 7 ημέρες. Για παράδειγμα, η Θέλμα Ρόμπινσον από τη νότια Φιλαδέλφεια είχε ακούσει σε βραδινή εκπομπή του CNN ότι ο Covid είχε καταλάβει την πόλη . Εκείνη την εποχή είχε ένα ήπιο κρυολόγημα και, με πολλή προσοχή, μπήκε στο διαδίκτυο για να προγραμματίσει ένα τεστ Covid-19 σε ένα τοπικό CVS για την επόμενη μέρα. Μόλις έφτασε στο CVS, είδε μια σειρά από φοβισμένα ατομα γύρω από το κτίριο. Έχοντας άλλες εργασίες να εκτελέσει εκείνο το πρωί, παρέλειψε το τεστ. Σαράντα οκτώ ώρες αργότερα έλαβε ένα email που έλεγε ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεών της ήταν διαθέσιμα. Ήταν ανεπιθύμητα νέα. Σύμφωνα με το τεστ που δεν είχε κάνει, βρέθηκε θετική στο Omicron και ενθαρρύνθηκε να απομονωθεί για τουλάχιστον επτά ημέρες και να φορα μάσκα αν έβγαινε έξω.

Το email την ενθάρρυνε επίσης να εμβολιαστεί, παρόλο που είχε ήδη υποβληθεί σε τριπλο εμβολιασμό.

Αν η περίπτωση της κυρίας Ρόμπινσον ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, θα μπορούσαμε να το κατηγορήσουμε για ανθρώπινο λάθος. Ωστόσο, καταστάσεις όπως η δική της έχουν αναφερθεί ευρέως από την έναρξη της πανδημίας.

Όταν εγγράφεστε στον ιστότοπο ενός φαρμακείου, το όνομά σας και άλλες αναγνωρίσιμες πληροφορίες εισάγονται σε μια βάση δεδομένων, η οποία κοινοποιείται στο CDC και στους φορείς υγείας της κομητείας και της πολιτείας, ακόμα κι αν δεν εμφανιστείτε ποτέ για την πραγματική εξέταση. Στα παρασκήνια κάποιος μέσα σε αυτά τα πρακτορεία αποφασίζει αυθαίρετα ποιον να δηλώσει θετικό στον Covid.

«Ξανά στα παλιά τους κόλπα, προσποιούνται υποθέσεις και ανασταίνουν εντολές που δεν χρειάστηκαν ποτέ και πάντα αποδεικνύονταν αναποτελεσματικές. Είδαμε ένα σχέδιο για την ατζέντα τους και δεν σταματά με εντολές μάσκας ή με τη Φιλαδέλφεια», είπε η πηγή μας.

Στις 19 Απριλίου, ο δήμαρχος της Φιλαδέλφειας θα αναπτύξει μια ομάδα επιβολής του Covid για να ελέγξει τις επιχειρήσεις ως προς τη συμμόρφωση με τις μάσκες. Τα ανυπότακτα καταστήματα και εστιατόρια θα έχουν μόνο 72 ώρες για να υιοθετήσουν τις αυταρχικές πολιτικές της πόλης, διαφορετικά θα αντιμετωπίσουν αυστηρά πρόστιμα και πιθανή απώλεια αδειών λειτουργίας. Αυτές οι παράνομες ρυθμίσεις θα προκαλέσουν μεγάλες αντιξοότητες σε επιχειρήσεις που σχεδόν χρεοκόπησαν κατά το πρώτο και το δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Επιπλέον, οι εντολές μάσκας σε εσωτερικούς χώρους είναι μόνο η αρχή, καθώς ο δήμαρχος Kenney σκέφτεται την ιδέα να επαναφέρει τις εντολές παραμονής στο σπίτι και ακόμη απαιτεί από τους πολίτες να επιδείξουν αποδείξεις εμβολιασμού για να μεταβούν στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

«Δεν περιμέναμε ότι θα κανουν αυτή την κίνηση μετά τα ενδιάμεσα», είπε η πηγή μας. «Αλλά υπάρχει στρεβλή σκέψη. Πολλοί δημοκράτες του Deep State πιστεύουν ότι η πτώση του αριθμού των δημοσκοπήσεων του Μπάιντεν οφείλεται στην άρση των εντολών και θέλουν να δουν εάν η επαναφορά των εντολών θα τονώσει τη δημοτικότητά του. Ακούγεται τρελό, το ξέρω, αλλά είναι αλήθεια. Δεν είναι επίσης χαρούμενοι που ο αριθμός τους μειώνεται, χάρη στη δουλειά των Λευκών Καπέλων, και  θα εκτονώσουν την οργή τους στους ψηφοφόρους τους». 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις