ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ...

Πως βγαίνεις από αυτή την κατάσταση; 

Επειδη εχω μαθει να λεω

την αποψη μου απο πριν κι οχι να γινομαι μετα Χριστον προφητης 

το ιδιο θα συνεχισω να κανω και τωρα...

Το covid pass ουσιαστικα δεν καταργειται αλλα αναστελλεται.

Ο επιφανειακος λογος ειναι ο τουρισμος και τα φραγκα αφου δεν υπαρχει σαλιο...

Ο λιγοτερο επιφανειακος ειναι οτι αφου το καταργει η Ε.Ε. ειμαστε υποχρεωμενοι να το κανουμε κι εμεις...

Ο λιγοτερο ακομα επιφανειακος ειναι οτι οπως δειχνουν τα πραγματα ειναι θεμα χρονου οι εκλογες και στη ΝΔ δε θα βρισκουν ουτε την ψηφο τους...

Η δικη μου εξηγηση ειναι οτι ο πολεμος αναμεσα στην ΝΤΠ και την ΠΤΠ συνεχιζεται κανονικα και τα προβατα θελουν να τα εχουν καλα με οποιον βοσκο κερδισει.

Αν κερδισει η ΠΤΠ που δειχνει να εχει το πανω χερι,αν και μονομαχια εχει πολυ δρομο ακομα τα πραγματα θα καλυτερεψουν για τους ανθρωπους οχι γιατι μας αγαπανε αλλα γιατι η αυξηση και η μακροζωια των ανθρωπων οφελει τα σχεδια τους.

Αν κερδισει η ΝΤΠ τοτε χωρις ουσιαστικο αντιπαλο...απο Σεπτεμβριο θα ζησουμε Οργουελικες στιγμες που δεν μπορουμε καν να φανταστουμε.

Επισης μην ακουσω εγω θα τους κανω κι εγω θα τους δειξω γιατι μονο γελια θα με πιασουν.

Οπως εχω ξαναφερει περιμενω η συγκρουση να κορυφωθει το 2025.Φυσικα σχεδια ειναι αυτα κι αλλαζουν.Ομως τον τελικο λογο δεν τον εχουν αυτοι αλλα αν επικρατησει η ΝΤΠ τοτε ενας Παγκοσμιος Πολεμος θα μας φαινεται το καλυτερο πραγμα που θα μπορουσε να μας συμβει....!!!

Ευχομαι αυτος που κανονιζει τι θα επιτραπει και τι οχι να συμβει,να μας λυπηθει και να μην γινει τιποτε απ ολα αυτα...αλλα ρεαλιστικα προς το παρον δεν μας αξιζει τιποτε καλυτερο...





SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΑΚΡΕΙΒΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sinomosiologe Καθαρές κουβέντες λες, ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΎΜΕ! ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΑΤΖΈΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η Ν 1
    ΤΟΠΕ Ο DJT TOΠΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Ο ΛΑΒΡΟΦ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΡΎΤΗΤΑ ΘΑ ΛΈΓΑΜΕ 2 ΔΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΚΑΙ Η ΑΣΙΑ ΟΛΟΙ, ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΧΆΣΕΙ Η ΝΤΠ.ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ Κ ΠΟΣΟ ΥΠΑΚΟΎΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΤΠ.ΚΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΝΤΠ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.Κ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΒΌΛΕΨΕ Ο ΚΒΝΤ.ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΊΠΟΤΑ...! ΕΝΑΣ ΚΆΝΕΙ ΚΟΥΜΆΝΤΟ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.ΑΓΑΠΗ ΠΙΣΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙΜΙΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΉΚΟΝΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟ ΑΛΛΟΟΟ 🇬🇷

    Χάρι Κλιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Sinomosiologe έχεις ένα πολύ καλό μπλόκ που ΑΠΟΤΙ είδα έχει σχόλια εξερετικα καλά, και αστούς να λένε.
    Τα σχόλια με ΕΙΚΟΝΙΤΣΕΣ φάτσες και διάφορα τέτοια και ας μην τα λένε και γραμματιζουμενα του τεστιν.🤣
    Μας βάζουν να σκεφτόμαστε! Επίτηδες το κάνουν για να σκεφτόμαστε!όσοι σχολιάζουν ΚΑΤΑΥΤΟΝ τον τρόπο.
    Εν το τιγάνιο τους μετέφερε τους κεφτέδες; ΤΟΥΤΈΣΤΙΝ...

    ΣΠΑΝΟΒΑΓΓΕΛΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ (ΓΥΛΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνομωσιολογε θυμάσαι το Τραχώνι Λεμεσού και τα συμβάντα;
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΔΕΝ ΔΩ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΤΟΥΣ ΒΟΡΓΙΑ, ΚΟΚΚΙΝΟΑΣΠΙΔΑ, ΦΑΡΝΕΖΕ, ΑΛΝΤΟΜΠΡΑΝΤΙΝΙ, ΤΖΙΤΖΙ, ΕΣΤΕ, ΚΟΛΩΝΑ, ΠΑΜΦΥΛΗ, ΓΑΙΤΑΝH, MENTITΣΙ, ΡΟΚΦΕΛΕΡ, ΟΡΣΙΝΙ, ΚΟΝΤΙ, ΣΟΜΑΓΚΛΙΑ, ΜΠΡΕΚΣΠΙΡ, ΓΟΥΙΝΤΣΟΡ, ΚΡΟΥΠ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΔΩ ΤΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΕΥΡΩ, ΤΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΠΕΤΡΟΔΟΛΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΔΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΑΠΙΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ,
    ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    AN ΔΕΝ ΔΩ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ, ΟΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΔΩ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΤΟΝ ΟΗΕ, ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΘΕΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ, ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΣΕΒΑΣΤΕ SINOMOSIOLOGE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις