ΣΤΗ ΦΑΚΑ Ο "ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ" ΤΟΥ OBAMA DAVID AXELROD

 

Μολις λαβαμε την είδηση

​​ότι τα "Λευκα Καπελα" συνέλαβαν την Παρασκευή τον πρώην "στρατηγό" της πολιτικης εκστρατειας του Ομπάμα Ντέιβιντ Άξελροντ κοντά στα λημερια του στο προάστιο South Loop του Σικάγο.

Μια εμπιστευτική πηγή από το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα Δικαστών του Ναυτικού των ΗΠΑ είπε  ότι οι πεζοναύτες των ΗΠΑ έπιασαν τον Άξελροντ καθώς ταξίδευε από το Σικάγο στο εξοχικό σπίτι ενός φίλου του στο Γουάιτινγκ της Ιντιάνα.

Αν και δεν ήθελε αυτή τη στιγμή να παράσχει τα στοιχεία της JAG εναντίον του Axelrod, είπε ότι τόσο ο Αντιναύαρχος Crandall όσο και ο Στρατηγός του Σώματος Πεζοναυτών David H. Berger ενέκριναν την επιχείρηση αφού συνέταξαν ένα στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης στο όνομα του Axelrod.

«Θα δώσω πρόσθετες λεπτομέρειες μόλις εγκριθουν», είπε η πηγή μας. «Μπορώ να πω ότι κανένας πεζοναύτης των ΗΠΑ δεν τραυματίστηκε και ο Άξελροντ δεν αντιστάθηκε. Η σύλληψή του, να είστε βέβαιοι, είναι δικαιολογημένη».

Περιέργως, το όνομα του Axelrod —μέχρι χθες— δεν είχε εμφανιστεί σε υποψηφιες λιστες συλληψεων

Ένας μακροχρόνιος παίκτης στον κόσμο της πολιτικής του Σικάγο, ο Άξελροντ είναι περισσότερο γνωστός ως ο επικεφαλής στρατηγικής για τις προεδρικές εκστρατείες του Χουσεΐν Ομπάμα. Μετά την εκλογή του Ομπάμα, ο Άξελροντ διορίστηκε ως Ανώτερος Σύμβουλος του εγκληματία Ομπάμα.

Θα παρεχουμε περισσοτερες λεπτομεριες το συντομοτερο δυνατο





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Πολυ κλάμα θα πέσει στην Πολιτεία του Ιλλινοι και ειδικά στην πόλη των "Ανέμων" πού την κοσμουν μεγάλης περιοπής διαμάντια ανεκτίμητης αξίας.
    Τέτοιοι κραδασμοί τεκτονικού σεισμού θα προκαλέσουν ρήγματα βαθιά.
    Ό senator Richard Durbin (μέγας δημοκράτης), τα χει δώσει όλα για τον αγώνα κατά του ιού και για το καλό των πολιτών με την παρέα του θα εξαπέλυαν την εκστρατεία των εκστρατειών για την ανίχνευση κρουσμάτων, που θα έκαναν τους κινέζους να ζηλεύουν.
    Γι αυτό ο επικεφαλής υγείας του Μπάιντεν θέλει την "χώρα του" πρωτοπόρα.
    Πιό κινέζικα ρεζίλια δεν γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις