Πώς ένας Ουκρανός δισεκατομμυριούχος χρηματοδότησε τον Χάντερ Μπάιντεν, τον Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και το Νεοναζιστικό Τάγμα Αζοφ

How One Ukrainian Billionaire Funded Hunter Biden, President Volodymyr Zelensky, And Neo-Nazi Azov Battalion 

Αυτός είναι ο λόγος που

ο φορητός υπολογιστής του Χάντερ Μπάιντεν μιλά για «Παιδιά που καίγονται ζωντανά» στην Ουκρανία;

Ο Kolomoysky είναι ιδιοκτήτης της Burisma Holdings

Το πραγματικό πρόσωπο που ήταν ο ευεργέτης και το αφεντικό του γιου του Αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν, Χάντερ Μπάιντεν, στην ουκρανική εταιρεία φυσικού αερίου Burisma Holdings, δεν ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της Burisma Holdings, Mykola Zlochevsky, αλλά ο Ihor Kolomoysky . ήταν μέρος της νεοσυσταθείσας ουκρανικής κυβέρνησης, την οποία η ίδια η κυβέρνηση Ομπάμα είχε στην πραγματικότητα μόλις εγκαταστήσει στην Ουκρανία , σε αυτό που ο επικεφαλής της «ιδιωτικής CIA» εταιρείας Stratfor σωστά αποκάλεσε «το πιο κραυγαλέο πραξικόπημα στην ιστορία».


Λίγο μετά το ουκρανικό πραξικόπημα της κυβέρνησης Ομπάμα, στις 2 Μαρτίου 2014, ο Κολομοΐσκι, ο οποίος υποστήριξε την ανατροπή του Γιανουκόβιτς, διορίστηκε κυβερνήτης του Ντνεπροπετρόβσκ της Ουκρανίας . Ο Χάντερ Μπάιντεν, χωρίς εμπειρία στον κλάδο ή την περιοχή, θα ενταχθεί στην Kolomoysky's Burisma Holdings δύο μήνες αργότερα , στις 12 Μαΐου 2014 .

 


Μια μελέτη του 2012 για την Burisma Holdings που έγινε στην Ουκρανία από το Κέντρο Δράσης κατά της Διαφθοράς (ANTAC), μια ερευνητική μη κερδοσκοπική που συγχρηματοδοτήθηκε από τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος και το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ , διαπίστωσε ότι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της Burisma Holdings δεν ήταν άλλος από Ουκρανός δισεκατομμυριούχος- ο ολιγάρχης Ihor Kolomoysky.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις