Ο "ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ" ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ "ΑΥΤΟΣ"....!!!

 

«Πες μας, πες μας

οτι θέλουμε να μάθουμε για τον Ομπάμα».

Οι ερευνητές της JAG στο GITMO τη Δευτέρα πιεσαν τον νεοαφιχθέντα Δρ. Anthony Fauci για ενοχοποιητικές πληροφορίες σχετικά με τον Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, είπε μια πηγή της JAG


Σε μια 3ωρη «συνέντευξη», οι ερευνητές πιεσαν αρκετα τον  Fauci ελπίζοντας ότι ο κακός του Deep Sate θα επιβεβαίωνε μια έκθεση του Γραφείου Στρατιωτικής Επιτροπής του Νοεμβρίου 2021 που συνέδεε τους Ομπάμα – Μπαράκ και Μάικλ(Μισελ) – με τη διαδοση της μάσκας και τον εμβολιασμό.

Εντολές που σάρωσαν τη χώρα κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της ψευτικης πανδημίας. Είναι ο ισχυρισμός του στρατού ότι ο Ομπάμα κατασκεύασε τα πάντα, από την πανδημία μέχρι τις κλεμμένες εκλογές έως την τρέχουσα ύφεση και ότι ο Φάουτσι ήταν το δεξί του χέρι σε θέματα που αφορούσαν την πανδημία.

Αν και ταραχώδης και εμφανώς νευρικός, ένας επιφυλακτικός Δρ. Φάουτσι από το Deep State δεν είπε λέξη για τον Ομπάμα, επικαλούμενος το δικαίωμά του στην 5η Τροποποίηση να παραμείνει σιωπηλός και απαιτώντας την άμεση παρουσία του δικηγόρου του.


Στον Φάουτσι ειπώθηκε ότι δεν είχε δικαιώματα και ότι ο στρατός των ΗΠΑ, υπό τις εξουσίες που παραχωρήθηκαν από τον Νόμο για την Εξέγερση του 1807, είχε κατασχέσει τα εγχώρια περιουσιακά του στοιχεία. Οι κατασχέσεις φέρονται να περιλαμβάνουν εκατομμύρια δολάρια σε μίζες που είχε λάβει ο Fauci από κατασκευαστές φαρμακευτικών προϊόντων εμβολίων Covid-19, καθώς και κινεζικές μίζες επειδή ενέκρινε τη μεταφορά των δολαρίων των φορολογουμένων των ΗΠΑ στο Εργαστήριο Ιολογίας της Γουχάν στην Κίνα υπό το πρόσχημα των ερευνητικών επιχορηγήσεων.

«Τα δικαιώματά σας ανακαλούνται. Δεν χρειαζόμαστε πραγματικά να μας πείτε τίποτα. Έχουμε αυτό που χρειαζόμαστε. αλλιώς, δεν θα ήσουν εδώ. Θα θέλαμε απλώς να το ακούσουμε από τα χείλη σας. Τα ψέματα Covid τελείωσαν», είπε ένας ερευνητής της JAG στον Fauci.

Σε εκείνο το σημείο, είπε η πηγή μας, ο Φάουτσι σήκωσε τα μάτια του και χαμογέλασε. «Ο Covid δεν θα τελειώσει ποτέ. Ο Covid είναι ένα επαναλαμβανόμενο τσουνάμι, είναι εδώ και είναι πραγματικό. Είστε τρελοί. Ο Μπαράκ δεν έχει κανένα ρόλο σε τίποτα από όλα αυτά. Ποιος μου το έκανε αυτό; 

[Ραντ] Πολ; Ατού?"

«Υποθέτω ότι είναι άσκοπο αν μιλάς ή δεν μιλάς. Είσαι μπερδεμένος με κάθε τρόπο. Υποθέτω ότι μπορούμε να φέρουμε τη γυναίκα σου και να δούμε τι ξέρει για τις σχέσεις σου με τον Ομπάμα», είπε ένας από τους ερευνητές.

«Αφήστε τον έξω από αυτό, αυτός δεν ξέρει τίποτα», απάντησε ο Fauci.

Οι ερευνητές δεν πίεσαν το ζήτημα του φύλου επειδή δεν είχε σχέση με τα εγκλήματα του Φάουτσι ή του Ομπάμα. Ωστόσο, το σχόλιο του Fauci, είτε είναι αληθινό είτε είναι ένα αγχωδες ολισθημα, αποτελεί παράδειγμα ενός περίπλοκου χαρακτηριστικού που μοιράζονται εξίσου το Hollywood και η Washington Deep Staters: Μια έλξη για τρανς συντρόφους.

Πιο σημαντικό για τους ερευνητές ήταν η φοβερή ευλάβεια του Fauci για τον Ομπάμα, ένα άλλο χαρακτηριστικό που μοιράζονται τα κλιμάκια του Deep State.

Η πηγή μας είπε: «Ο JAG το έχει δει αυτο ξανά και ξανά. Αυτοί που φέραμε ενώπιον της δικαιοσύνης—τιμούν τον Ομπάμα. Πέφτουν στην φωτια για εκείνον, και είναι σαν η απλή αναφορά του ονόματός του να προκαλεί φόβο στις καρδιές τους. Το Deep State, εκείνοι που πιέζουν για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη - υπήρχαν πολύ πριν ο Ομπάμα ερθει στο προσκηνιο. Όμως η τυφλή και βουβή αγάπη που τρέφουν για αυτόν, και μόνο γι αυτόν, είναι απιστευτο φαινόμενο. Ο Φάουτσι δεν θα πρόδιδε τον σκοτεινό άρχοντα του, οπότε το δικαστήριο του ορίστηκε για τις 18 Απριλίου».

Οταν ξεκινησει θα εχουμε νεωτερα...






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 




Σχόλια

  1. Απο την στιγμη που δεν εχει σταματησει η απατη του κοβ παγκοσμιως το να πιανουν τον εναν φαουτσι πισω απο τον αλλον δεν εχει νοημα.Γιατι οσους φαουτσι και να πιασουν δεν αλλαζει τιποτα στην καθημερινοτητα μας.Το πρηξιμο των μετρων παραμενει.Μαλλον κατι αλλο ψαχνουν και οχι να σταματησουν τον κοβ.Ο κοβ για καποιους ειναι προσοδοφορος.

    ΓΑΜΙΩΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.12 Απριλίου, 2022 21:34

    ΒΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ !
    ΚΕΡΑΣΦΟΡΟΣ ΟΧΙΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Αφήστε τον έξω από αυτό, αυτός δεν ξέρει τίποτα»,
    Για τον σύζυγο, τι να τους έλεγε; το γνώριζαν.
    Για το "δεν ξέρει τίποτα", αυτός κι αν ξέρει.
    Να μην το μάθει μόνο ο Μπαρούχ.
    Γιατί κι ο Μιχάλης δεν ξέρει τίποτα.
    Απλά ένας θεραπευτής του ηταν.
    Μην ξεχνάμε, βγήκε "αρνητικός" στον ιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ14 Απριλίου, 2022 00:13

    ΚΥΤΤΑ ΧΕΡΑΚΙ Ο ΦΑΟΥΤΣΙ ! ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟ .ΣΑΝ ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΖΑΡΑ ,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΡΥΤΙΔΑ ,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ ΦΛΕΒΑ.ΚΥΤΤΑ ΜΕΤΩΠΟ .ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΠΩΠΟΙ .
    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ 80 ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ,ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΑΙΔΟΠΟΥΛΟ ;
    Α ! ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ! ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΚΛΩΝΟ ΜΟΥ !.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις