Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ

 

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Λαβρόφ ξεκαθαρίζει

ότι η ρωσική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία θα θέσει τέλος στην παγκόσμια τάξη πραγμάτων που βασίζεται στην υπεροχή των ΗΠΑ. 

Ο λόγος για το τέλος του ευρωατλαντικού μπλοκ είναι ότι η ένωση ΕΕ-ΗΠΑ δεν υποστηρίζεται πλέον από τις ίδιες τις ΗΠΑ. 

Το τέλος της εποχής του Ατλαντισμού ξεκίνησε υπό την κυβέρνηση Τραμπ και συνεχίστηκε υπό τη λεγόμενη «κυβέρνηση Μπάιντεν». 

Η εκλογική νοθεία του 2020 σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε από κύκλους βαθιάς πολιτείας στην Ουάσιγκτον για να εγκαταστήσουν ξανά έναν Πρόεδρο στον Λευκό Οίκο που χειραγωγήθηκε και κατευθύνθηκε από τους μεγάλους παγκοσμιοποιητικούς κύκλους ισχύος.

 Πολλές φορές έχουμε δει πώς ο διαχωρισμός των Ηνωμένων Πολιτειών από το ευρωατλαντικό μπλοκ υπό τον Τζο Μπάιντεν δεν υλοποιήθηκε επειδή ο Τζο Μπάιντεν δεν τήρησε τις κατευθυντήριες γραμμές που προορίζονταν για αυτόν. 

Η Ρωσία, γνωρίζοντας καλά ότι η Ουάσιγκτον έχει επί του παρόντος έναν αναπληρωτή υπεύθυνο, έχει ξεκινήσει τη στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία για να αντιμετωπίσει το θανατηφόρο πλήγμα του ευρωατλαντικού μπλοκ. 

Η συμμαχία που σχηματίστηκε πριν από έξι χρόνια από τον Τραμπ και τον Πούτιν επιτυγχάνει τον απώτερο στόχο της να τερματίσει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.  















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Και με τους μπολιασμένους τι γίνεται; Τι θα απογίνουν όλοι αυτοί; Μόνο στην Ελλάδα τρυπήθηκαν οι τρεις στους τέσσερις ήδη. Μήπως τελικά η νέα τάξη θανάτων πέτυχε τον σκοπό της κι εμείς ψάχνουμε ψύλλους στα άχυρα; Είναι κάτι που με προβληματίζει πολύ όταν βλέπω καθημερινά η ξαφνικίτιδα να θερίζει σαν τον Χάρο νέο κόσμο. Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις