Ακροαριστερός, ρατσιστής και φιλοϊσλαμιστής ο τρομοκράτης – μακελάρης του Μπρούκλιν

 

Ο Θεός βοήθησε και δεν υπήρξε πραγματική σφαγή

κατά την επίθεση του Φρανκ Τζέημς στον συρμό του μετρό στο Μπρούκλιν. Έριξε 33 σφαίρες και είχε άλλους δυο μεγάλους γεμιστήρες στο ολοκαίνουργιο Glock του, αλλά ευτυχώς, το όπλο μπλόκαρε και δε θρηνήσαμε θύματα. Εάν όλα πήγαιναν «καλά» για τον ακροαριστερό τρομοκράτη, σήμερα θα μιλούσαμε για μία απο τις μεγαλύτερες τρομοκρατικές επιθέσεις στην ιστορία των ΗΠΑ!

metro

Από τους πυροβολισμούς και τον πανικό που επικράτησε, τραυματίστηκαν 29 άνθρωποι, ανάμεσά τους μία έγκυος και ένα παιδί.

Ο Τζέημς, πέρα από το μεγάλο απόθεμα πυρομαχικών που φρόντισε να έχει για να να «ταΐσει» το Glock του, η τσάντα του περιείχε μεγάλη ποσότητα βεγγαλικών, που εάν τα πυροδοτούσε θα είχαμε πραγματική σφαγή στο μετρό του Μπρούκλιν. Επίσης είχε μαζί του ένα τσεκούρι και ένα μπιτόνι με βενζίνη. Ο Τζέημς συνελήφθη χθες από τις αρχές και έχουν ασκηθεί εναντίον του βαρύτατες κατηγορίες για τρομοκρατία.

james 4
james 5

Ο Φρανκ Τζέημς, ήταν γνωστός στο FBI από το 2019 για τις ακροαριστερες, ρατσιστικές και φιλοϊσλαμικές απόψεις του. Οπαδός των BLM, του Ζελένσκι και υπέρ του πολέμου κατά των λευκών, επιδίωκε την σφαγή! Οργάνωσε με μαεστρία την επίθεσή του, η οποία δείχνει από τον άρτιο σχεδιασμό της, ότι δεν έχουμε να κάνουμε με έναν ψυχοπαθή, αλλά με έναν άνθρωπο που ήξερε καλά πότε, πως και ποιους να χτυπήσει.

Ο Φρανκ Τζέημς που στα social media εμφανιζόταν με το όνομα Frank Whitaker, ανέβαζε συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προπαγανδιστικό υλικό από το έθνος του Ισλάμ τους Μαύρους Πάνθηρες, τον Μαύρο Απελευθερωτικό Στρατό και τους BLM.

james 1
james 2
james 3

Είναι εξοργιστική η σιωπή των ελληνικών μέσων ενημέρωσης για την πολιτική και ιδεολογική ταυτότητα του Φρανκ Τζέημς και ευρύτερα γι’ αυτό το τρομοκρατικό χτύπημα. Όταν ο ρατσισμός, η μισαλλοδοξία και το μίσος προέρχονται από την άκρα αριστερά, τότε το θέμα δεν υπάρχει ούτε για την Αυγή, ούτε για το Documento, ούτε και για την Eφ.Συν.

Ντροπή τους!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις