Η ΕΤΑΙΡΙΑ "USA Corporation" ισως πεσει αυτην την εβδομαδα....

 

Αν όλα πάνε καλά, η σατανική οντότητα που είναι

γνωστή ως ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΟΦ ΑΜΕΡΙΚΑ Corporation θα χρεοκοπήσει και θα εκραγεί αυτή την εβδομάδα. Εάν συμβεί αυτό, τότε ένα φαινόμενο ντόμινο θα έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση των εκβιασμένων, δωροδοκημένων και πλύσης εγκεφάλου ανόητων που παρουσιάζονται ως ηγέτες σε άλλες χώρες της G7. Η αμερικανική εταιρεία έχασε μια προθεσμία εξωτερικών πληρωμών στις 31 Ιανουαρίου. Τους δόθηκε προθεσμία μέχρι αυτή την εβδομάδα για να βρουν τα χρήματα ή να κοπούν τα δανεικά χρήματα που χρειάζονται για να παραμείνουν στην "επιχείρηση".

Ζητάμε από τους κυρίως Ασιάτες πιστωτές να μην τους επεκτείνουν άλλα κεφάλαια και να αφήσουν αυτή την κύρια πηγή του κακού του κόσμου να πεθάνει. Τα Λευκα Καπέλα υπόσχονται να κινηθούν μετά την έκρηξη για να αποκαταστήσουν τη δημοκρατία, την ελευθερία του Τύπου και την ικανή οικονομική/κοινωνική/περιβαλλοντική διαχείριση.

Φυσικά η Χαζαρική μαφία και οι πολιτικοί σκλάβοι της προσπαθούν υστερικά να το αποτρέψουν ξεκινώντας τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο στην Ουκρανία. Είναι σαν ένας μαθητής που προσπαθεί να ανατινάξει το σχολείο του για να αποφύγει μια εξέταση η ενα διαγωνισμα που ξέρει ότι θα αποτύχει.

Εντάξει, ας ξεκινήσουμε εξετάζοντας τα σημάδια ότι η αμερικανική εταιρική κυβέρνηση καταρρέει. Τα μεγαλύτερα σήματα έρχονται από τις χρηματοπιστωτικές αγορές, όπου οι γνώστες των πληροφοριών σπεύδουν για την εξόδο.

Το χρηματηστηριακο διάγραμμα δείχνει μακράν τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή πώληση σε τουλάχιστον μια δεκαετία. 

Το ίδιο και χειροτερο συμβαίνει στην αγορά του αμερικανικού δημοσίου, όπου οι τιμές έχουν εκτιναχθεί μετα τη μεγαλύτερη "έκρηξη" από το 1973 και μετα.

Κάθε μακροχρόνιος παρατηρητής της αγοράς γνωρίζει ότι συνήθως όταν οι μετοχές ανεβαίνουν τα ομόλογα πέφτουν και αντίστροφα, όταν και τα δύο καταρρέουν, είναι ένα γεγονός "μαύρου κύκνου".

Η γκρίνια της ψεύτικης κυβέρνησης Μπάιντεν ότι «η Κίνα δεν αγόραζε τα 200 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο από εμάς που υποσχέθηκαν», είναι μια αδύναμη δικαιολογία. Η απάντηση των Κινέζων ηταν οτι δεν υπήρχε τίποτα να αγοράσει γιατί η οικονομία των ΗΠΑ έχει καταστραφεί και δεν έχει τίποτα να πουλήσει εκτός από όπλα (τα οποία αρνούνται να πουλήσουν στην Κίνα) και καλαμπόκι (την πρώτη ύλη των προβάτων τους).

Ακόμα κι αν η αμερικανική εταιρεία κάνει για άλλη μια φορά ένα βρώμικο τέχνασμα για να αποφυγει την πτώχευση, ο λαός βρίσκεται σε ετοιμοτητα για εξέγερση ενάντια στους διεφθαρμένους και ανίκανους κυβερνήτες του.

Σημειώνουμε, για παράδειγμα, μια αυξανόμενη εξέγερση από τον στρατό του Καναδά ενάντια στους συμβιβασμένους ανώτατους διοικητές τους.

https://en-volve.com/2022/02/08/trudeaus-personal-security-resigns-i-refuse-to-obey-his-tyrannical-orders-against-the-people/

https://www.redvoicemedia.com/video/2022/02/canadian-police-officer-has-an-urgent-message-for-fellow-officers-its-time/

https://www.globalresearch.ca/video-whistleblower-canadian-army-major-stephen-chledowski-breaks-ranks-spills-truth/5770195?utm_campaign=magnet&utm_source=article_page&utm_medium=related_articles

Μας έστειλαν αυτό το απόσπασμα σχετικά με την κατάσταση σχετικά με τον Τριντό από μια πηγή της Μοσάντ και παρόλο που δεν γνωρίζουμε ποιος το είπε αυτό, αξίζει να το μεταφέρουμε:

Δεν είναι επιλογή του Τριντό να παραιτηθεί ή να προσπαθήσει να παραμείνει. Είναι απόφαση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF). Αυτή είναι μια κρίσιμη απόφαση που θα επηρεάσει ολόκληρο τον κόσμο. Αυτή δεν είναι μια μάχη μόνο για τον Καναδά, είναι μια μάχη για τον κόσμο. Αυτό είναι το πρώτο ντόμινο της διαφθοράς και αν πέσει, ολόκληρο το σχέδιο του WEF αποτυγχάνει γιατί όλα τα διεφθαρμένα ντόμινο θα πέσουν αν αναγκαστούν να φύγουν από την εξουσία. Το να τους αφήσουμε στην εξουσία είναι απλώς μια σύντομη ανάπαυλα για το Λαό.

Ειλικρινά, το WEF δεν έχει την πολυτέλεια να παραιτηθεί ο Τριντό. Αν πέσει, πέφτει ο Μπάιντεν, πέφτει η Αυστραλία, πέφτει η Νέα Ζηλανδία και πέφτει όλη η Ευρώπη. Στη συνέχεια συμμετέχει και ο υπόλοιπος κόσμος.

Ο λογικός κόσμος είναι τρελός να μην κάνει την Οττάβα τον λόφο στον οποίο θα πεθάνουν και να μην ενδώσει. Είναι μια απροσδόκητη ευκαιρία. Μάλλον μια ευκαιρία που δεν θα ξανάρθει.

Οι Truckers(φορτηγατζηδες) είναι πραγματικά ο Λαϊκός Στρατός. Πού αλλού θα μπορούσατε να συγκεντρώσετε γρήγορα έναν τόσο ισχυρό, νεότερο Στρατό για να αντιμετωπίσετε πιθανώς τον Στρατό της Παγκοσμιοποίημενης Τυραννίας; Είναι ένας στρατός που όλοι οι άλλοι μπορούν να ενταχθούν και να μείνουν πίσω. Ο μισός στρατός της παγκοσμιοποίημενης τυραννίας θα τους εγκαταλείψει και θα ενταχθεί στους Truckers αν φανούν ότι τα καταφέρνουν στην Οττάβα.

Οι οδηγοί φορτηγών μπορούν να το κερδίσουν, αλλά θα χρειαστεί υποστήριξη από όλους. Υπάρχει ένα παράθυρο ευκαιρίας που δεν θα μείνει ανοιχτό για πάντα. Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας.

Το WEF δεν πρόκειται να πεσει χωρίς μάχη ή χωρίς μεγάλο φόβο ότι θα συντριβεί από αυτό το παγκόσμιο κίνημα. Ακόμη και τότε τα μέλη του WEF θα φοβούνται πολύ μήπως καταλήξουν σαν τον Μουσολίνι να κρεμιέται στην πλατεία του Μιλάνου και θα παλέψουν για να το αποφύγουν.

Νομίζω ότι οι άνθρωποι υποτιμούν πολύ τη συνολική σημασία της Οτάβα και υποτιμούν τη δυσκολία να ξεπεράσεις τον Τριντό. Αυτός και το WEF απλά δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν. Φοβάμαι επίσης ότι οι άνθρωποι του κόσμου δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν στην Οτάβα. Θα είναι πιθανότατα η τελευταία μάχη του Λαού αν χάσουν την Οτάβα.

Δεν συμφωνώ ότι πρόκειται μόνο για μια μη βίαιη αντιπαράθεση. Δεν νομίζω ότι το WEF θα αναδιπλωθεί λόγω μιας μακροχρόνιας μη βίαιης διαμαρτυρίας μερικών χιλιάδων φορτηγατζήδων. Επεξεργάζονται αυτό το σχέδιο τυραννίας εδώ και 100 χρόνια. Νομίζω ότι θα παραδωθουν μόνο αν είναι σαφώς πιο αδύναμοι σε δύναμη από τον Λαϊκό Στρατό. Είτε πρόκειται για μη βίαιη είτε για μη βίαιη αντιπαράθεση, για να πετύχει κάποιος τρόπος απαιτεί μεγάλη δύναμη πίσω από τους Truckers με προφανή εφεδρεία να περιμένει πίσω τους. Αυτό σημαίνει ότι το WEF πρέπει να δράσει τώρα προτού ο Λαϊκός Στρατός μεγαλώσει πολύ με ισχυρά αποθέματα. Αναμένω δράση από το WEF σύντομα για να καταπνίξει αυτή την εξέγερση. Δεν πρόκειται για τον Τριντό, αυτό είναι το σχέδιο του WEF που εφαρμόζεται σε όλο τον κόσμο. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι να υποστηρίξουν σθεναρά τους Truckers και να μπουν στη μάχη εάν τους επιτεθούν.

Αυτό που πρέπει να κάνουν αυτοί οι Καναδοί πατριώτες είναι να απαιτήσουν από την κορυφαία ομάδα και την καναδική κυβέρνηση να παράσχει απόδειξη ότι ο Covid -η δικαιολογία που χρησιμοποιούν για να εξαναγκάσουν τους τοξικούς εμβολιασμούς- υπάρχει ακόμη. Έχουμε ζητήσει προηγουμένως από την Health Canada, τον ΠΟΥ και το CDC, μεταξύ πολλών άλλων μερών, να παράσχουν έστω και ένα δείγμα του ιού Covid (Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ID) και δεν τα κατάφεραν. Αντίθετα, έχουμε τον CEO του Vaccinator in Pfizer, Albert Israel Abraham Borla, να λέει ότι βασίζουν τα εμβόλια τους σε έναν ψεύτικο ιό: «Δεν μελετήσαμε τον «πραγματικό» ιό, αλλά έναν ιό που κατασκευάσαμε στο εργαστήριο».


Ο πραγματικός λόγος για το εμβόλιο είναι το σημάδι του κοινωνικού ελέγχου  και όχι η καταπολέμηση της πανδημίας. Ως απόδειξη, οι Ρ3 Ελευθεροτέκτονες μας έστειλαν αυτήν την εικόνα ενός πρωτότυπου μηχανήματος ΑΤΜ που δεν θα έχει λιγότερη πρόσβαση σε χρήματα εκτός και αν αποδείξεις ότι έχεις εμβολιαστεί.

Έτσι, ο στρατός σε όλη τη Δύση πρέπει να θυμάται, ότι η επιβολή ιατρικών θεραπειών στους ανθρώπους με βάση τα ψέματα είναι έγκλημα πολέμου σύμφωνα με τους νόμους της Νυρεμβέργης. Τιμωρείται με θάνατο.

Ήδη οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι της Φαρμακευτικής εταιρείας βρίσκονται σε φυγή. Αυτή η είδηση για παράδειγμα σημειώνει:

  Μέρες αφότου η Pfizer παραδέχτηκε ότι ένας έλεγχος ασφαλείας θα μπορούσε να εξαλείψει δισεκατομμύρια από την αποτίμησή της στο χρηματιστήριο, ο διευθύνων σύμβουλος της Moderna, Stéphane Bancel, εξαργυρωσε μετοχες εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων και διέγραψε τον λογαριασμό του στο Twitter.

https://www.planet-today.com/2022/02/moderna-ceo-just-dumped-400-million-in.html?m=1

Πηγές της CIA αναφέρουν ότι συνελήφθη. Οι άλλοι διευθύνοντες σύμβουλοι έχουν επίσης συλληφθεί ή βρίσκονται σε φυγή, αναφέρουν οι πηγές.

Την περασμένη εβδομάδα συνελήφθησαν επίσης πολλοί κορυφαίοι παγκόσμιοι ηγέτες.Φημες μιλουν για τον πριγκηπα Καρολο....





 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 






Σχόλια

  1. Μπηκε σε εφαρμογη ο Στρατιωτικος Νομος εδω Καναδα ο Θεος να βαλει το χερι του .Θελει να τους παρει τα φορτηγα ,φυλακιση και προστιμα .Αυτα σε πρωτη φαση θα δουμε τις εξελιξεις .Ο Στρατος δεν ειναι μαζι του,τουλαχιστον αυτο μαθαινουμε εδω δεν ξερω τι θα γινει ,οι οδηγοι συνεχιζουν να κλεινουν τα συνορα σε πολλα σημεια μεταξυ Αμερικη ,Καναδα δυσκολευουν τα πραγματα εχουν ανοιξει και καποιον λογαριασμο στο Telegram προκειμενου να μαζεψουν και λεφτα αλλα και να σταθει ο κοσμος κοντα τους ,το εχουν αναγκη πρεπει ολοι να ειμαστε μαζι τους .Καλη Δυναμη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3 province's είμαστε μέχρι στιγμής εκτός Στρατιωτικού Νόμου Saskatchewan, Alberta, Manitoba.
    Οι κυβερνήτες είπαν όχι. Ο Κάστρο τους έδωσε το δικαίωμα εάν αλλάξουν απόφαση αργότερα .Δηλαδή το Όχι τους να γίνει Ναι .Ο Real Pat King έκανε δήλωση παρέα με άλλα 6 άτομα ζωντανά από Ottawa. Οδηγίες, επόμενα βήματα και να μην μας πιάνει πανικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προκειμένου να υπάρξει Στρατιωτικός Νόμος πρέπει να περάσει από το Κοινοβούλιο. Εκεί θα δούμε ποιοι είναι υπέρ και ποιοι κατά.Να μην φύγει κάνεις από τις θέσεις τους .Πολεμάμε για την ελευθερία μας. Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΕΝΑΙΑ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΟΜΑΣΤΕ ΕΠΟΥΔΕΝΗ ΛΟΓΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ !!! ΣΑΣ ΣΤΕΡΝΩ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΑΠΑΝΤΕΣ !!!

      Διαγραφή
  4. ΦΗΜΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΊΓΚΙΠΑ ΚΆΡΟΛΟ.....

    ΕΥΧΗ ΚΑΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΆΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ " ΦΗΜΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΎΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ".

    ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΥΛΩΝΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΠΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ, ΘΑ ΡΙΞΩ ΚΑΝΟΝΙΕΣ ΥΔΡΑΙΙΚΕΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΆΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕ ΝΑ'ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ "ΓΑΜΠΡΟΊ ΤΗΣ ΕΠΙΓΕΙΑΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ"

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις