ΤΑ "ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ" ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΤΟΥ ΣΒΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΟΥΤΣΙ

 

Όπως είδατε νωρίτερα, για την άρση όλων των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού μέχρι τα τέλη Μαρτίου μίλησε

ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, αναφέροντας ωστόσο, για να μην παίρνουν «αέρα» οι πολίτες ότι «δεν υπάρχει τέλος της πανδημίας».

Όλοι αναρωτήθηκαν αν πρόκειται να δώσουν μια «ανάσα» στους ανθρώπους (ειδικά εν όψει πιθανών εκλογών) και να επανέλθουν αργότερα ξανά με μέτρα, καθώς ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο για σενάριο αναζωπύρωσης το Φθινόπωρο.

Τελικά μάλλον βρέθηκε ο λόγος που η κυβέρνηση αποφάσισε να ανακοινώσει χαλάρωση μέτρων!

Χθες Τετάρτη, ο συντονιστής του Λευκού Οίκου για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, Τζεφ Ζίεντς, παρέα με τον διεθνιστή Φάουτσι και την επικεφαλής των CDC, πρόσωπα τα οποία με ΕΥΛΑΒΕΙΑ ακούν κυβέρνηση και τηλέ-ειδικοί, έκανα λόγο πως περνούν σιγά-σιγά σε μία εποχή, όπου ο COVID δεν θα είναι κρίση!!!

«Ως αποτέλεσμα όλης αυτής της προόδου και των εργαλείων που έχουμε όλοι, κινούμαστε προς μια εποχή που ο κορωνοϊός δεν είναι κρίση, αλλά είναι κάτι από το οποίο μπορούμε να προστατεύσουμε και να αντιμετωπίσουμε», είπε ο Zients κατά την διάρκεια τακτικής ενημέρωσης. «Ο πρόεδρος και η ομάδα μας για τον Covid σχεδιάζουν ενεργά για αυτό το μέλλον», κατέληξε.

Τώρα αν προκύψει αναζωπύρωση πιο μετά ή κάτι άλλο, αλλάζει το πράγμα! Οι διεθνιστές έδειξαν χθες τον δρόμο για προσωρινή χαλάρωση και όλως τυχαίως η κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα το ίδιο. Το μένος κατά των ανεμβολίαστων παραμένει πάντως και μένει να φανεί, αν εν όψει εκλογών, υπάρξει απόφαση για χαλάρωση μέτρων και στους μη εμβολιασμένους ή ακόμα και επανεξέταση του θέματος των υγειονομικών. Ίσως θα πρέπει να ρωτήσει κανείς τον… Φάουτσι!

Δείτε:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Τα μάτια σας και τα αυτιά σας σήμερα στην Ottawa έχουν έρθει και έρχονται πολλοί αστυνομικοί, πούλμαν μεγάλη κίνηση. Μπείτε στο YouTube Live Truckers Freedom Convoy 2022,Ottawa Feb.17th Ο Real Pat King από πολύ νωρίς έκανε live στο φεις,του έγινε μια μικρή παρατήρηση όταν μίλησε στον ασύρματο με άλλον οδηγό φορτηγού. Του είπε ηρεμία ακολουθούμε το πρωτόκολλο που έχουμε. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει και μετά η δική μας αντίδραση. Από χθες η αστυνομία έδιωξαν κάποια φορτηγά. Ένα έδιωχναν 4 ερχόντουσαν. Σήμερα έχει βροχή στην Ottawa και περιμένουν πολύ χιόνι. Εχθές έγινε χαμός στο κοινοβούλιο σχετικά με τους φορτηγατζηδες και τον Κάστρο να προσπαθεί να πείσει ότι είναι για το καλό μας όλο αυτό. Σήμερα 10 το πρωί ώρα Ottawa θα προσπαθήσει να περάσει τον Στρατιωτικό Νόμο. Είμαστε εχθροί εμείς όλοι και ο φασίστας Κάστρο ο Δημοκράτης. Καλή δύναμη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις τώρα το CBC NEWS CANADA ανέφερε δημοσιογράφος ότι είναι Στρατιωτικοί με τους φορτηγατζηδες μαζί και γνωρίζουν πολύ καλά τα αδύνατα σημεία της πολιτείας και πως θα αντιδράσουν οι αστυνομικοί. Οι Στρατιωτικοί είναι κατά των εμβολίων η δημοσιογράφος είπε ότι αναμένεται φασαρία εκεί στην Ottawa. Έχουν άρχισει οι αστυνομικοί και αφήνουν σημειώματα οσων αφορα την διαμαρτυρία, στα φορτηγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση που μας δίνεις.Κουράγιο και με την νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις