Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ SONIA SOTOMAYOR "ΔΙΑΚΟΠΕΣ" ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ

 

Οι πεζοναύτες των ΗΠΑ

συνέλαβαν την Τετάρτη τη δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου Sonia Sotomayor μετά από έρευνα τριών μηνών για το αν είχε αποδεχτεί πληρωμές σε μετρητά για αποφάσεις που ευνοούσαν τις εντολές μάσκας και εμβολιασμού και έκανε εν γνώσει της ψευδείς δηλώσεις για να ενισχύσει τον φόβο του Covid.

Πηγή από το Σώμα Γενικού Εισαγγελέα Δικαστών του Ναυτικού των ΗΠΑ είπε ότι η JAG άρχισε να ερευνά κατηγορίες εγκληματικων πραξεων τον περασμένο Μάιο, αφού έλαβε πληροφορίες ότι η Sotomayor είχε δεχτεί από τον δισεκατομμυριούχο Johnathon Gray, έναν μεγαλο δωρητή του DNC, χρήματα συνολικού ύψους 3.450.000 δολαρίων, ένα τεράστιο μπόνους. στα επίσημα $266.000/έτος. που ειναι ο μισθός της.

«Διαπιστώσαμε, οριστικά, ότι έγιναν οι οικονομικές συναλλαγές. Δεν μπορώ να αποκαλύψω πώς γιατί, ξέρετε, θα τους βοηθούσε να αποφύγουν να πιαστούν στο μέλλον. Ωστόσο, έπρεπε να αποδείξουμε ότι πήρε τα χρήματα σε συναλλαγη "κατω απο το τραπεζι" επειδή υποσχέθηκε να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να επιβάλει τις οδηγίες περί μασκων και εμβολίων. Κάναμε τη σύνδεση και το πώς το καταφέραμε θα βγει μεσα απο τη δικαστικη διαδικασια», είπε η πηγή μας.

Καθώς η JAG έσκαβε βαθύτερα, ανακάλυψε ότι τα χερια της Sotomayor είχαν "μολυνθει" κι απο εναν αλλο "βρωμικο" δωρητη του  DNC, τον Reid Hoffman, έναν Αμερικανό επιχειρηματία στο Διαδίκτυο, κεφαλαιούχο επιχειρηματια, podcaster και συγγραφέα. Ο συνιδρυτής του Linked-In, η εκτιμώμενη καθαρή περιουσία του Χόφμαν κυμαίνεται στα 2 δισ. δολάρια. Έχει υποστηρίξει οικονομικά πολλούς Deep Staters όπως οι Joseph Biden, Gretchen Whitmer, Pete Buttigieg και Bill DeBlasio. Τον Απρίλιο του 2021, πρόσθεσε την Sotomayor στη λίστα με τους δικαιούχους , ύψους 625 χιλιάδων δολαρίων.

«Έγραψε τα μετρητά ως «συμβουλευτική αμοιβή». Συμβουλευτική για τι; Και το δήλωσε ετσι. Αλλά δεν ανέφερε ποτέ αυτά τα έσοδα, αν μπορείτε να τα ονομάσετε έτσι, στις πιο πρόσφατες οικονομικές δηλώσεις της, τι πρέπει να υποβάλλουν οι SCJs κάθε χρόνο. Και πάλι, τώρα έχουμε αδιάσειστα στοιχεία ότι πήρε τα μετρητά του για να προωθήσει εντολές», είπε η πηγή μας.

Επιπλέον, είπε ότι η JAG υπεκλεψε ένα email που είχε στείλει η Sotomayor στον Δρ. Anthony Fauci την Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου. «Ξέρεις, Tony, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να διασφαλίσω ότι οι τρέχουσες εντολές θα παραμείνουν σε ισχύ, σύμφωνα με τις οδηγίες του CDC. «Ήταν τα λόγια της. Την επόμενη μέρα η Sotomayor έκανε έναν σημαντικό ψευδή ισχυρισμό σχετικά με τον αντίκτυπο του Covid στα παιδιά, λέγοντας σε μια ακρόαση στο Κογκρέσο ότι περισσότερα από 100.000 Αμερικανακια νοσηλεύτηκαν σε κρίσιμη κατάσταση με Covid-19, ένας ισχυρισμός τόσο εξωφρενικός που ακόμη και οι σύμμαχοί της στο Deep State αναγκαστικαν να την επιπλήξουν.

«Δεν πιστεύουμε ότι είπε κατά λάθος 100.000. Αν είχε πει ψέματα και έλεγε 10.000 ισως και να γινοταν πιστευτη μα το νουμερο που ανεφερε ηταν εξωφρενικα ψευδες. Παρασύρθηκε προσπαθωντας να γινει αρεστη στους χρηματοδοτες της. Ωστόσο, δεν είχε κανένα νόμιμο λόγο για αλληλογραφία με τον Fauci, και είναι άμεση σύγκρουση συμφερόντων. Η ουσία είναι ότι διέπραξε προδοσία και γι' αυτό η JAG αναγκάστηκε να ενεργήσει», είπε η πηγή μας.


Η JAG, πρόσθεσε, μοιράστηκε τα ευρήματά της με τον Στρατηγό του Σώματος Πεζοναυτών Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ, διοικητή του επιχειρησιακου τομεα των  «Λευκων Καπέλων» του στρατού των ΗΠΑ, ζήτησε τη βοήθειά του για τη σύλληψη της ανωτατου δικαστικου.

«Ο Μπέργκερ εξέτασε το ένταλμα σύλληψης και είπε ότι θα ενεργούσε σύμφωνα με αυτό το συντομότερο δυνατόν», είπε η πηγή μας.

Το ASAP ήρθε τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν ένας απροσδιόριστος αριθμός πεζοναυτών των ΗΠΑ παραβίασαν την πολυτελή κατοικια της  στην D.C. αφού απενεργοποίησαν ένα σύστημα συναγερμού και εξασφάλισαν ότι ήταν μόνη στο σπίτι, όπως είχαν δείξει οι πληροφορίες. Η Sotomayor φέρεται να κοιμόταν στο κρεβάτι όταν οι πεζοναύτες την υπέταξαν χρησιμοποιώντας απλη σωματικη δύναμη.

«Ουσιαστικά τη φίμωσαν, και την έβαλαν σε ένα πολιτικό όχημα, ένα ειδικο βαν, για μεταφορά σε ένα κέντρο επεξεργασίας. Μην αναρωτιεστε, σύντομα θα κατευθυνθεί στο Γκουαντάναμο», είπε η πηγή μας. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Για ολους τους εγκληματιες ρε παιδια θα ειχα καποιον καλο λογισμο ως (ελαφρυντικο)στο βαθος του μυαλου μου!Ομως για δικαστες εαν με οριζαν διακαστη για να κρινω επιορκους δικαστικους θα τους εκτελουσε χωρις κανεναν δισταγμο!Τον λογο τον γνωριζετε φυσικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ.ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΊΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ...ΧΑΧΑΧΑ!

    ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΜΠΑΓΛΑΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΑΙΔΌΦΙΛΟΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΣΟΤΟΜΑΓΙΟΡ.

    A.S.A.P. ΟΙ MARINES TOY BERGER=SEMPER FI ΘΑ ΑΡΙΒΑΡΟΥΝ ΚΙ ΕΔΩ ΔΙΟΤΙ Η ΒΡΩΜΑ ΚΙ Η ΔΥΣΩΔΊΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΛΕΟΝ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΡΩΗΝ....ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΣΗΣ ΥΠΟΨΙΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΤΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑΪΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΜΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ.....

    ΛΑΤΡΕΥΩ TΟΥΣ USMC.EIXA ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ 2ου ΠΠ,ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΕΝΑ ΔΥΟ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΙΦΟΛΟΓΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΊΡΙ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΚΟΧΟΝΕΣ ΟΧΙ ΚΟΎΛΕΣ ΕΤΣΙ;

    ΡΙΤΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΛΕΩ ΣΕ ΠΕΛΑΓΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ .
    ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ.
    ΑΤΑ . ΜΑΜ ΚΑΙ ΑΤΑ .
    ΡΑΒΔΙ ;
    ΕΔΩ ΕΧΕΙ ,ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις