Ένας νεκρός στο Παρίσι από το μένος του κοβιντο-δικτάτορα Μακρόν...?...Χάος και αίμα!

 Γαλλία αντιεμβολιαστές κονβόι

Νεκρός στο Παρίσι;  Ήταν εμφανές. Επί 7 ώρες οι δυνάμεις καταστολής έδερναν ανηλεώς και έριχναν δακρυγόνα. Είχαν

κηρύξει ανθρωποκυνηγητό. Πολλοί διαδηλωτές κατά του υγειονομικού απαρτχάιντ τραυματίστηκαν σοβαρά. Αλλά ένας δεχόταν από τους Γιατρούς του Δρόμου το φιλί της ζωής σε μια απέλπιδα προσπάθεια. Χούντα και χάος στο Παρίσι. Ο πρόεδρος του κόμματος Les Patriotes ο Florian Philippot μιλά για έναν νεκρό. Κι άλλοι λογαριασμοί που στη συνέχεια αυτολογοκρίθηκαν κάνουν λόγο για 1 νεκρό στα Ηλύσια Πεδία. Πολλοί άλλοι συνεχίζουν να το μεταδίδουν.

Στο μεταξύ η αστυνομία μιλά για ανακοπή. Ο τραυματίας δέχθηκε και μαλάξεις από τους γιατρούς καθώς ήταν στο έδαφος που έδωσαν μάχη με το χρόνο να του σώσουν τη ζωή. Με τόσα δακρυγόνα με τόση ένταση και ανθρωποκυνηγητό και ανακοπή να ήταν προκλητέα από τις αποπνικτικές συνθήκες καταπίεσης καταστολής. Το θύμα μετά από ώρα διακομίστηκε με ασθενοφόρο. Παραμένει άδηλη η τύχη του. Ο πολιτικός αρχηγός που καταγγέλει το επεισόδιο δηλώνει την έντονη ανησυχία του. Αναρωτιέται αν είναι νεκρός. 

 

 

 

 Image

 

 Σοβαροί τραυματισμοί ..”δολοφόνε” φωνάζει το πλήθος καθώς ο πολίτης ήταν σοβαρά τραυματισμένος και πεσμένος στο έδαφος .

 

 

 Ο υπ. Εσωτερικών κάνει λόγο για 54 συλλήψεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ο ΚΛΟΝΟΣ?;ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΣΚΕΨΟΥ ΝΑΤΑΝ ΚΙ
    Ο ΜΑΚΡΟΝΝ.

    ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΙΖΕΣΑΙ!!!ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΜΑΣΚΗ ΑΤΕΣΤΗ ΚΑΙ ΑΜΠΟΛΙ!!!ΦΥΣΗΟΛΟΓΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΝΕ ΑΓΝΩΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!ΩΡΑΙΟ ΑΝΑΙΜΑΚΤΟ!ΥΠΕΡΟΠΛΟ. ΠΕΙΡΑΜΑ ΝΟΗΤΙΚΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ.ΕΩΣ ΠΟΤΕ;ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΙΖΕΣΑΙ?!ΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΡΟΧΟΡΟΥΝ...ΕΣΥ; ΕΠΙΚΑΛΕΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥ 3418/2005 + ΑΡΘ.339.κλπ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑΑΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΑΑ!(κάνε ΕΣΥ μια υπεύθυνη.δηλωση,πες τους νόμους του Συντάγματος!) το κατάλαβες;ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ

    ΝΗΛΣ ΧΟΛΓΚΕΛΣΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H χώρα της Δημοκρατίας, της Ισότητας, της Αδελφότητας εξέλεξε για πρόεδρό της τον ελάχιστο Μικρόν. Κατέβασε τα ΜΑΤ στους δρόμους μέχρι μέσα στα ρεστωράν που έτρωγαν οικογένειες και έριξαν δακρυγόνα ανάμεσά τους σαν κοινοί εγκληματίες. Εύχομαι να μή μακροημερεύσει στη χώρα γιατι δεν της αξίζει τέτοιος πρόεδρος. Ελπίζω και εύχομαι να έχουν πολύ καλύτερους να εκλέξουν.
    Capricorn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεκίνησαν οι συλλήψεις στη γέφυρα μεταξύ Αμερικής και Καναδά. Από την μεριά του Καναδά έχουν συλλάβει οδηγούς φορτηγών και τους πήραν τα φορτηγά τους .Μην με ρωτήσετε που τα πήγαν, δεν είπαν.Τριγμοι στην κυβέρνηση του Κάστρο 8 άτομα τα έχουν "πάρει μαζί του" Ο Κάστρο εχθές στο κοινοβούλιο έκανε τα δικά του δηλ. Κατανοεί πως ο κόσμος κουράστηκε μπλα μπλα μπλα .Από την άλλη έστειλε αστυνομια στη γέφυρα προκειμένου να δείξει δύναμη το σκουπίδι. Έχει τακτικά επικοινωνία με τον Sleepy Joe σχετικά με τους φορτηγατζηδες. Οι φορτηγατζηδες δεν το κουνάνε μέχρι να πάρει όλα τα μέτρα πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχθές ο Real Pat King μεσά από το αμάξι μαζι με τον κολλητό του είπαν διαφορά. Μέσα σε αυτά σχετικά με τον Scott Moe Κυβερνήτη του Saskatchewan. Είπαν σε αυτόν να πάρει όλα τα μέτρα πίσω ΤΩΡΑ .Όχι τέλος του μήνα αλλά τώρα, αλλιώς θα συνεχιστεί η απεργία και να σταματήσει να "δουλεύει " τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλά τηλεοπτικά κανάλια είναι υπέρ των φορτηγατζηδων, φέρνουν βέβαια στα τηλεοπτικά Παράθυρα και την αντίθετη πλευρά, χωρίς όμως να μπορέσει να τα βγάλει πέρα μιας και έχουν πλέον καταλάβει ότι ο κόσμος έχει ξυπνήσει. Είτε είναι απλός πολίτης,Δικηγόροι, Γιατροί κλπ κλπ .Τώρα μέσα στο φεις από εχθές δεν ανεβαίνουν πλέον από ομάδες των φορτηγατζηδων ειδήσεις. Μέσα από το YouTube τους έχουν μπλοκάρει. Ο μόνος που είναι "ορατος" είναι ο Real Pat King. Αυτά τα νέα μέχρι στιγμής καλή δύναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://www.youtube.com/watch?v=m7GbYBiD0F4 Live Αθήνα - 13/02/22 ΝΕΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://www.youtube.com/watch?v=z7KlAzsuoF8 ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις