Γεμισαμε παλιοτομαρα...«Παρακαλώ ΑΦΗΣΤΕ με να βγω»

 

Ένα αλγεινό βίντεο μας έρχεται

από τις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα από την πόλη Έλτζιν του Ιλλινόις.

Στην ολιγόλεπτη καταγραφή που αναρτήθηκε στο twitter και ένα προκαλέσει οργή από χρήστες, παρουσιάζεται ένας μικρός μαθητής να προσπαθεί απεγνωσμένα να βγει έξω από μία κλειστή (όχι κλειδωμένη) αίθουσα.

Έχει σημασία ότι δεν ήταν κλειδωμένη, καθώς όπως θα παρατηρήσετε όταν ο μαθητής στην προσπάθειά του να βγει ανοίγει ελαφρώς την πόρτα, τότε εμφανίζεται ένας μασκοφόρος ενήλικας (άραγε καθηγητής;;) που του την σπρώχνει δια της βίας.

Αιτία της ιδιότυπης καραντίνας του παιδιού; Ότι δεν φορούσε μάσκα εντός του σχολείου!!!

Στο βίντεο μάλιστα ακούγεται να λέει:

«Είναι νόμος του Κυβερνήτη Pritzker να με αφήσετε να βγω από αυτό το δωμάτιο. Δεν μπορείτε να με κλειδώσετε σε ένα δωμάτιο. Δεν μπορείτε να με κλειδώσετε εδώ. Σας παρακαλώ, αφήστε με να βγω».

Στο μεταξύ θέμα προς συζήτηση είναι στην Πολιτεία του Ιλλινόις η απόφαση του τοπικού κυβερνήτη να αποσύρει το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στους εσωτερικούς χώρους, εξαιρώντας ωστόσο τους μαθητές!

Αυτού του είδους η εξαίρεση επέφερε την αντίδραση ακόμα και του νομικού κόσμου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΓΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ,ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ... ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΑΝΕΣ ΠΟΥΚΑΝΕΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΟΔΕΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥΔΩΣΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ ΤΙΜΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ

    ΓΙΟΛΑΝΤΑ (ΣΑΓΑΠΩ ΠΑΤΕΡΑ,ΜΗΤΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αστυνόμος Μπέεεκας13 Φεβρουαρίου, 2022 17:44

    Δεν έγιναν κάτι τέτοιοι ξαφνικά παλιοτόμαρα. Απλά σε τέτοιες συνθήκες ο καθένας βγάζει τον πραγματικό εαυτό του σε κοινή θέα.
    Επιπλέον "Αρχή άνδρα δείκνυσι" έλεγαν οι πρόγονοί μας. Σέ ελεύθερη μετάφραση "Δώσε εξουσία σε κάποιον γιά να δείς τον αληθινό του χαρακτήρα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Sinomosiologe ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΕΊΣΤΕ ΜΩΡΕ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΦΩΝΕΕΕΣ ΚΛΠ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΙ;ΚΑΠΟΥ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝΕ ΕΧΕΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΑΦΟΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ,Ε ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ 0 ΜΙΔΕΝ! ΗΛΙΚΙΑ ΝΑ ΠΕΘΕΝΟΥΝ...ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΙΒΟΤΟΥ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΤΙ;ΜΟΛΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ;;;


    ΝΗΛΣ ΧΟΛΓΚΕΛΣΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις