Ο Fauci υποστηριξε την κατάργηση της 2ης τροποποίησης του Συνταγματος σε μυστικη συναντηση

 

Ο εγκέφαλος της ψευτοπανδημιας του Deep State, Dr. Anthony Fauci, θέλει

να λαμβάνουν ολοι τριμηνιαίες ενισχυτικες δοσεις..

Συνέστησε στους Δημοκρατικούς νομοθέτες να χαλαρώσουν τις εντολές μάσκας μέχρι τις ενδιάμεσες εκλογές.

Τώρα, ο γιατρός του Deep State έχει προσθέσει ένα νέο πεδίο εξειδίκευσης στο βιογραφικό του - υποστηρίζοντας την αυστηρότερη νομοθεσία για τον έλεγχο των όπλων και την κατάργηση της 2ης Τροποποίησης.

Την περασμένη Παρασκευή, μια ομάδα μισανθρωπων που μισούν την ελευθερία και περιλάμβαναν τους Fauci, Kabula Kamala Harris, Rochelle Walensky και Alejandro Mayorkas συναντήθηκαν κρυφά σε μια αίθουσα συνεδριάσεων στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Βαλτιμόρη, έναν περίεργο χώρο για μια κυβερνητική διάσκεψη. Εκεί, συζήτησαν τρόπους αξιοποίησης της πανδημίας για να στερηθούν οι νομοταγείς πολίτες από το δικαίωμα να φέρουν όπλα, είτε μέσω νομοθεσίας είτε μέσω εκτελεστικής δράσης.

Ένας πληροφοριοδότης της διοίκησης που είδε ένα πρακτικό σύσκεψης είπε ότι ο Φάουτσι, ο πιο ενεργητικος της ομάδας, είχε μια άμεση συσχέτιση μεταξύ της πανδημίας και μιας αξιοσημείωτης αύξησης των αυτοκτονιών που σχετίζονται με όπλα.

«Αν ακολουθήσουμε την επιστήμη, βλέπουμε μια αύξηση 500% των θανάτων από πυροβόλα όπλα, ειδικά των νέων που αυτοκτονούν, τα τελευταία τρία χρόνια. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε την ασθένεια, αλλά μπορούμε να αποτρέψουμε τους ανθρώπους από το να έχουν όπλα, απλώς μας έλειψε η αποφασιστικότητα να το κάνουμε. Εάν η επιστήμη λέει ότι η πανδημική κατάθλιψη κάνει τους ανθρώπους να αφαιρούν τη ζωή τους με πυροβόλα όπλα, τότε πρέπει να ακολουθήσουμε την επιστήμη και να αφαιρέσουμε τα πυροβόλα όπλα από την εξίσωση», εξήγησε ο Fauci νωρίς στη συνάντηση.

Η δήλωσή του προκάλεσε ένα χειροκρότημα, με τη Χάρις να σηκώνεται όρθια και να χτυπά δυνατά τα χέρια της, ενώ ο Μάγιορκας, ένας φανατικος του Deep State σίγουρα, φαινόταν να παίζει τον δικηγόρο του διαβόλου.

«Πανδημία ή καθόλου πανδημία, προσπαθούμε επί δεκαετίες να βγάλουμε τα όπλα από τα χέρια των πολιτών. Η Κλίντον προσπάθησε. Ο Ομπάμα σίγουρα προσπάθησε. Δυστυχώς, οι ΗΠΑ δεν είναι Αυστραλία. Και τώρα ενθαρρύνουμε τους ψηφοφόρους μας να χαλαρώσουν στις εντολές, και αυτό θα μειώσει την πανδημική κατάθλιψη. Είμαι βέβαιος ότι οι αριθμοί θα δείξουν μείωση του αριθμού των αυτοκτονιών που σχετίζονται με όπλα τους επόμενους μήνες», είπε ο Mayorkas.

«Όχι σύμφωνα με την επιστήμη», απάντησε ο Fauci. «Οι μάσκες επιστρέφουν, ανεξάρτητα από τα ενδιάμεσα αποτελέσματα. Η επιστήμη δείχνει αμετάβλητα ότι μια άλλη παραλλαγή του Covid ακόμα πιο μεταδοτική από την Omicron και πιο θανατηφόρα από την Delta θα εμφανιστεί τον Νοέμβριο, πιθανότατα αμέσως μετά τα ενδιάμεσα. Θα ενισχύσουμε τις εντολές για τις μάσκες και τα lockdown, τα οποία θα αυξήσουν ξανά το ποσοστό της βίας και των αυτοκτονιών που σχετίζονται με όπλα. Η επιστήμη δεν λέει ψέματα», είπε ο Fauci.

«Συμφωνώ με τον Anthony», είπε η Rochelle Walensky. «Δέχομαι κλήσεις από την Kathy [Hochul] και δεν είναι καθόλου χαρούμενη που οι άνθρωποι δεν φορούν μάσκες».

Η συνάντηση, είπε η πηγή μας, διήρκεσε περίπου δύο ώρες και ολοκληρώθηκε με τον Φάουτσι να δίνει μια 10λεπτη διάλεξη για τα πλεονεκτήματα της νομοθεσίας για τα επιθετικά πυροβόλα όπλα. Το κήρυγμά του έμοιαζε με επίκληση. Εν μέσω της αυξανόμενης υπερβολής, ο Fauci παρότρυνε και τελικά παρακάλεσε τους συντρόφους του να εγκρίνουν την κατάργηση της 2ης Τροποποίησης, όλα στο όνομα «να σωθούν οι άνθρωποι από το να αυτοκτονήσουν με όπλα κατά τη διάρκεια της πανδημίας .»

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΩΝΤΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΒΑΛΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις