Πρόεδρος Τραμπ: Η πράξη κατασκοπείας της Κλίντον τιμωρείται με την ποινή του θανάτου

Ντόναλντ Τραμπ – Συνέντευξη Τύπου στην επέτειο της εισβολής στο Καπιτώλιο | tovima.gr 

Ο 45ος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν μάσησε τα λόγια του για τις αποκαλύψεις ότι “πράκτορες” της Χίλαρι Κλίντον υπέκλεψαν

την κίνηση του διαδικτύου του γραφείου του στον Λευκό Οίκο λέγοντας ότι αυτή η προδοτική πράξη “τιμωρείται με θάνατο”.

Ο ειδικός εισαγγελέας Τζον Ντάραμ αποκάλυψε σε δικαστική κατάθεση την Παρασκευή ότι ένα στέλεχος τεχνολογίας που συνδεόταν με την προεκλογική εκστρατεία της Κλίντον “εκμεταλλεύτηκε” την αλληλογραφία στο ιντερνετ του Λευκού Οίκου για να κατασκευάσει την ιστορία για υποτιθέμενη Ρωσική εμπλοκή με τον Πρόεδρο Τραμπ.

“Το τελευταίο υπόμνημα του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Ντάραμ παρέχει αδιαμφισβήτητες αποδείξεις ότι η εκστρατεία μου και η προεδρία μου κατασκοπεύτηκαν από τους πράκτορες που πληρώθηκαν από την εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον σε μια προσπάθεια να αναπτυχθεί μια εντελώς κατασκευασμένη σύνδεση με τη Ρωσία”, ανέφερε ο Τραμπ σε δήλωσή του το Σάββατο.

 

 Πρόκειται για ένα σκάνδαλο πολύ μεγαλύτερο σε έκταση και μέγεθος από το Γουότεργκεϊτ και όσοι συμμετείχαν και γνώριζαν για αυτή την επιχείρηση κατασκοπείας θα πρέπει να υποβληθούν σε ποινική δίωξη”.

“Σε μια ισχυρότερη χρονική περίοδο στη χώρα μας, αυτό το έγκλημα θα τιμωρούνταν με θάνατο. Επιπλέον, θα πρέπει να καταβληθούν αποζημιώσεις σε όσους στη χώρα μας υπέστησαν ζημιά από αυτό”, πρόσθεσε.

Στην κατάθεσή του, ο Durham εξήγησε πώς ο Rodney Joffe – γνωστός ως Tech Executive-1 στο κατηγορητήριο του δικηγόρου της Κλίντον Michael Sussmann – και η ομάδα του στο Georgia Tech “εκμεταλλεύτηκαν” δεδομένα από την κίνηση στο διαδίκτυο που αφορούσαν τον Πύργο Trump, το διαμέρισμα του Trump στο Central Park και το Εκτελεστικό Γραφείο του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Sussmann παραπέμφθηκε από τον Durham τον Σεπτέμβριο του 2021 για ψέματα στον γενικό σύμβουλο του FBI James Baker σχετικά με μια υποτιθέμενη σχέση μεταξύ του Trump και της ρωσικής τράπεζας Alfa Bank, η οποία πυροδότησε την επιχείρηση αντικατασκοπείας του FBI γνωστή ως Crossfire Hurricane εναντίον του Trump το 2016.

Ο Durham διορίστηκε από τον πρώην Γενικό Εισαγγελέα William Barr το 2019 για να διερευνήσει τις ενέργειες του FBI που σχετίζονται με την “έρευνα” του για την απάτη περί συνωμοσίας με τη Ρωσία.

Φαίνεται ότι ο Τραμπ είχε δίκιο από την αρχή – και πάλι!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις