ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΝΤΑΡΙΟ

Μπορεί να είναι εικόνα φωτιά και κείμενο που λέει "SOLDIERS OF LIGHT" 

Δειτε τι λεει μια αστυνομικος του Ονταριο

για οσα συμβαινουν στον Καναδα...

Λεει οτι υπαρχουν πολλοι μεσα στο σωμα που σκεφτονται ετσι αλλα δεν ειναι ευκολο να το δημοσιοποιησουν...

Καποτε που σας ειχα γραψει ενα αρθρο για τους "στρατιωτες" του συστηματος που πολεμουν το συστημα εκ των εσω ηξερα πολυ καλα τι ελεγα.

Σε ολο τον πλανητη στα σωματα ασφαλειας και τον στρατο υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι που οπως ειχα πει κανουν την πιο επικινδυνη δουλεια.Να χτυπουν το συστημα εκ των εσω και να προσπαθουν να κρατουν ισορροπιες για να μην αποκαλυφθουν ειτε για τη δικη τους ασφαλεια ειτε για την ασφαλεια του σχεδιου.

Το μεγαλυτερο και πιο καιριο χτυπημα να ξερετε θα δωθει(αν τελικα το καταφερουν) απο εκει που δεν το περιμενουν.Αλλωστε ολες οι μεγαλες αυτοκρατοριες στο παρελθον δεν επεσαν απο τον εξωτερικο εχθρο...

Δειτε ποσο απλα τα λεει η αστυνομικος

 

 

 

 

 

SINOMOSIOLOGOS 

sinomosiologos.blogspot.gr 

Σχόλια

  1. Sinomosiologe ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΝΕ...ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ""ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ"" ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ(ΑΣ ΠΟΥΜΕ).
    ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΝ ΚΙΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΥΠΑΛΗΛΛΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΚΑΝΑ ΑΥΤΟΙ ΒΓΕΝΑΝ ΜΕ ΤΣΑΜΠΑ ΣΎΡΙΓΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΟΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΜΥΑΛΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΤΟΞΥΚΟΜΑΝ.ΤΡΕΛΑ! ΠΡΑΜΑΤΑ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ...ΔΕΝ ΒΑΖΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΦΥΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣ...ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙΑΙΑΙ! ΝΕΜΕΣΙΣΣΣ! ΠΑΝΤΑΧΟΥ! ΠΑΑΑ...ΡΩΝ! ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΝΝΤΑ! ΠΛΗΡΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ!

    ΤΖΟΛΙ ΠΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις