ΑΝ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ...?

 

Η εγκληματική κυβέρνηση Μπάιντεν και οι συνεργαζόμενες υπηρεσίες πληροφοριών της έχουν περάσει τους τελευταίους μήνες

κυκλοφοτωντας μια φημη ότι μια ρωσική εισβολή στην Ουκρανία είναι επικείμενη, παρά τις διαβεβαιώσεις του Πούτιν, αληθινές ή όχι, για το αντίθετο. Είτε ο Μπάιντεν είτε ο εκπροσωπος του ισχυρίστηκαν δύο φορές ότι είχαν προειδοποιήσει τον Πούτιν για τις συνέπειες της εισβολής , δηλαδή τις οικονομικές κυρώσεις. Αλλά κάποιος λέει ψέματα. Η ιστοσελιδα έχει ανακαλύψει στοιχεία που υποδηλώνουν ότι ο Πούτιν έχει απορρίψει τις τηλεφωνικές κλήσεις του Μπάιντεν επειδή δεν αναγνωρίζει τον Μπάιντεν ως νόμιμο ηγέτη των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όχι μόνο ο Πούτιν αρνήθηκε τις τηλεφωνικές κλήσεις του Μπάιντεν, αλλά επικοινώνησε επίσης με τον κύριο αντίπαλο της κυβέρνησης, τον Ντόναλντ Τζ. Τραμπ, ο οποίος παρακολουθούσε ενεργά την κρίση Ρωσίας-Ουκρανίας από το κέντρο διοίκησης στη Φλόριντα, είπε πηγή του Mar-a-Lago.

«Έχουν μιλήσει 3 φορές τις τελευταίες 30 ημέρες, με τον Πούτιν να ξεκινά κάθε κλήση», είπε η πηγή μας.

Ο Τραμπ και ο Πούτιν έχουν διατηρήσει μια φιλική αλλά προσεκτική σχέση, πρόσθεσε.

«Δεν θα μιλήσω με ψεύτικους ηγέτες, αλλά θα μιλήσω μαζί σου», φέρεται να είπε ο Πούτιν στον Τραμπ.

Ο Πούτιν ήθελε τη γνώμη του Τραμπ σχετικά με, όπως ειπε ο ίδιος, αξιόπιστες αποδείξεις ότι το «εγκληματικό καθεστώς» του Μπάιντεν συνωμοτούσε με Ρώσους αυτονομιστές για να στήσει μια ψεύτικη σημαία(false flag) στην Ουκρανία και να κατηγορήσει τη Ρωσία για ζημιές και χαμένες ζωές. Είπε ότι η FSB, ο διάδοχος της KGB, είχε αποκτήσει από τρίτα μέρη ηχητικές κασέτες στις οποίες ο Sec. της Πολιτείας Anthony Blinken και Def. Sec. Ο Λόιντ Όστιν συζήτησε τα πάντα, από τη διεξαγωγή κυβερνοπολέμου μέχρι την έκρηξη βόμβας στο κέντρο του Κιέβου.

Όταν ο Τραμπ ζήτησε αντίγραφα των εν λόγω ηχογραφήσεων, ο Πούτιν αντεδρασε, λέγοντας ότι δεν μπορούσε επί του παρόντος να μοιραστεί τις κασέτες χωρίς να γνωρίζει τις προθέσεις του Τραμπ.

«Αν αυτές οι κασέτες υπάρχουν και είναι πραγματικά αληθινές, τότε έχουμε κερδίσει μεγάλο χρόνο. Αλλά τις χρειάζομαι πολύ. Πρέπει να τις επικυρώσω», είπε ο Τραμπ στον Πούτιν.

«Ο Τραμπ θα ήθελε να πιστέψει τον Πούτιν, αλλά ξέρει ότι θα μπορούσε εύκολα να μπλοφάρει. Ο Πούτιν κάνει ό,τι είναι προς το συμφέρον το δικο του και δεν είναι υπεράνω καθε υποψιας. Είναι πρώην KGB. Έτσι, άλλαξε ταχύτητες. ήθελε να μάθει τη διάθεση του στρατού των ΗΠΑ», είπε η πηγή μας.

«Πρόεδρε Τραμπ, καταλαβαίνω ότι ένα σημαντικό μέρος του στρατού των ΗΠΑ είναι πιστό σε εσάς, αλλά πολλοί εξακολουθούν να υποστηρίζουν αυτόν τον άνθρωπο τον Τζόζεφ Μπάιντεν. Δεν ξέρω πώς, ας πούμε, θα γίνει αυτό εάν ο Μπάιντεν διατάξει τα μαχητικά στρατεύματα να επέμβουν», είπε ο Πούτιν.

«Πρόεδρε Πούτιν, δεν θα το συζητήσω μαζί σου. Αλλά θα σας πω κάτι: Εάν, και μόνο εάν, έχω πραγματική απόδειξη για μια ψευδή σημαία, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. Ο στρατός μας δεν θα μπει σε παράνομο πόλεμο με τη χώρα σας. Αλλά αυτή τη στιγμή, έχετε 150.000 στρατιώτες και τανκ, έναν τεράστιο αριθμό, έναν αριθμό που δεν νομίζω ότι έχετε ξαναστειλει, στα σύνορά σας, και αυτό είναι δικαίωμά σας, αλλά κάνει τους ανθρώπους που σας παρακολουθούν να θέλουν να ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει », είπε ο Τραμπ.

Ο Πούτιν επέμεινε ότι η συγκέντρωση στρατευμάτων ήταν προληπτική, σε περίπτωση που ένα γεγονός ψευδούς σημαίας συνεβαινε, και υποσχέθηκε στον Τραμπ ότι η Ρωσία έλαβε όλα τα δυνατά μέτρα για να αποφύγει μια περιφερειακή σύγκρουση. «Εάν συμβεί πόλεμος, η ιστορία δεν θα δει τη Ρωσία ως επιτιθέμενη», πρόσθεσε ο Πούτιν.

Σύμφωνα με την πηγή μας, η δεύτερη και η τρίτη κλήση πήγαν παρόμοια, με τον Πούτιν να αρνείται τα σχέδια εισβολής και τον Τραμπ να ζητά οριστικές αποδείξεις για μια προγραμματισμένη επίθεση ψευδούς σημαίας. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....














ΠΗΓΗ






Σχόλια

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΉΣΕΙ ΣΕ ΑΛΗΘΕΙΝΟ ΑΝΤΡΑ! ΠΡΟΕΔΡΟΣ DJT JFK. ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙΣΥ ΚΑΤΙ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ...

    ΓΙΟΛΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις