ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ Ν ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΒΛΕΦΑΡΑ ΜΑΣ.....?

 

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν επέβλεψε σήμερα ασκήσεις με πυρηνικά όπλα από το κέντρο επιχειρήσεων

στο Κρεμλίνο μαζί με τον στενό σύμμαχό του, τον Λευκορώσο ομόλογό του Αλεξάντερ Λουκασένκο, ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του Ρώσου προέδρου.

Η Ρωσία έπληξε με βαλλιστικούς πυραύλους και πυραύλους κρουζ θαλάσσιους και χερσαίους στόχους στο πλαίσιο στρατηγικών πυρηνικών ασκήσεων που επέβλεψαν οι δύο άνδρες.

Οι ετήσιες ασκήσεις περιελάμβαναν εκτοξεύσεις των υπερηχητικών πυραύλων Kinzhal και Tsirkon και ορισμένων άλλων όπλων, ανέφερε το Κρεμλίνο σε ανακοίνωσή του.

Το Κρεμλίνο έχει ανακοινώσει ότι οι ασκήσεις αυτές εντάσσονται σε μια τακτική διαδικασία εκπαίδευσης και διαψεύδει ότι συνιστούν ένδειξη κλιμάκωσης της ουκρανικής κρίσης.

 

Την ίδια ώρα, η Ανακριτική Επιτροπή της Ρωσίας ξεκίνησε σήμερα έρευνα σχετικά με αναφορές ρωσικών μέσων ενημέρωσης ότι ένα ουκρανικό βλήμα εξερράγη στην περιοχή Ροστόφ της Ρωσίας περίπου 1 χλμ. από τα σύνορα, ανέφερε η υπηρεσία στον ιστότοπό της.

Αναφορές για το περιστατικό μετέδωσαν νωρίτερα τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων RIA και TASS, τα οποία επικαλέστηκαν ανώνυμη πηγή των υπηρεσιών επιβολής του νόμου.

Το ερώτημα που “καίει” αυτή τη στιγμή τον πλανήτη είναι αν οι διεθνιστές της Δύσης είναι σε θέση να ρισκάρουν να πέσουν πυρηνικά πάνω στον πλανήτη, καθώς η ρωσική ηγεσία είναι αποφασισμένη να πολεμήσει μέχρι τελικής πτώσεως σε περίπτωση που δεν έχει άλλα περιθώρια να ξεφύγει τον πόλεμο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΓΡΑΦΤΕ ΣΤΟ YOUTUBE:UNBELIEVABLE ANGELS SEEN ENTERING A RUSSIAN ORTHODOX CHURCH DURING AN ALL NIGHT VIGIL!


    ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΓΓΈΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΕΤΏΝΤΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΨΆΛΛΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ.
    ΟΙ ΦΤΕΡΩΤΟΙ KARISTUS ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΎΝΔΕΣΉ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΡΩΣΣΙΑ.

    ΠΟΛΛΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΣΠΕΤΣΝΑΖ ΕΙΝΑΙ KARISTUS ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΉ. ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ DHOR KRISTIL ME TA ΕΡΠΕΤΆ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΙΤRE EINAI UP CLOSE AND PERSONAL.
    OI 6ης ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΦΤΕΡΩΤΟΙ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΎΟΝΤΑΙ.
    Ο ΜΙΧΑΉΛ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΡΧΗΓΌΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ.
    ΚΙ Ο ΜΙΧΑΗΛ...ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΤΩ ΩΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ.
    ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΕΙΚΌΝΕΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΥΨΩΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΟ ΤΈΡΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΤΑΓΜΆΤΩΝ ΕΝ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΗΣ.

    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΣΕΠΤΈΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015;ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ;ΝΑΙ ΚΑΤΑΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ ΚΙ ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ. ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΕΡΑΤΑ...
    ΟΙ ΑΊΝΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΖΗΣΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΜΟΥΡΙΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΊΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΈΡΟΧΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΚΙ ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ.
    ΕΙΠΑΜΕ ΛΕΜΟΥΡΙΑ=ΒΑΣΗ ΤΑΫΓΈΤΗΣ ΠΛΕΙΑΔΩΝ.

    ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΠΉΡΕ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΤΟ ΣΠΑΘΊ Η ΑΓΙΑ ΡΩΣΣΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ....ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ KARISTUS ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΛΥΡΕΙΟΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΩΘΕΝ.

    ΤΑ ΚΑΤΑΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΛΟΓΙΣΤΕΙ ΞΑΝΑ ΚΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΤΑΞΙΆΡΧΗΣ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΈΡΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΎΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΦΩΤΟΣ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ.

    "ΜΙΧΑΗΛ";
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΙΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΟΎΜΕ.
    Η ΔΥΝΑΜΙΣ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΙΣ ΜΑΣ.
    Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΣΟΥ ΞΙΦΟΣ ΜΑΣ.
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.
    ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΨΥΧΕΣ ΣΟΥ.
    ΚΙ ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΜΑΣ.


    ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΑΘΟΡΥΒΑ.

    ΣΕΒΑΣΜΟΣ+ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΏΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΡΙΑ,ΛΙΒΥΗ,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΉ, ΑΡΚΤΙΚΗ,ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΓΑΙΑΣ ΠΟΛΕΜΆΝΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΆΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.


    ΡΙΤΑ











    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις