ΤΗΝ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΧΑΡΟΣ....!!!

 

Η Anita Dunn δεν πέρασε

χαρούμενη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Χωρίς λουλούδια, χωρίς σοκολάτες και χωρίς κάρτες με ανάγλυφες χαριτωμένες καρδιές.

Ωστόσο, έβαλε το κεφάλι της σε μια θηλιά στον κόλπο του Γκουαντάναμο, όπου κρεμάστηκε μετά από μια μακρά, αυτοεπιβεβλημένη απεργία πείνας που ξεκίνησε στις 27 Ιανουαρίου, όταν ένα στρατιωτικό δικαστήριο καταδίκασε την πρώην χειριστρια του Μπάιντεν για προδοσία και επέβαλε μέγιστη επιτρεπόμενη ποινή — θάνατος.

Πηγές του GITMO είπαν ότι η Νταν λιμοκτονούσε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για αυτό που αποκάλεσε «την παράνομη σύλληψη και δίωξη δημοκρατικά εκλεγμένων αξιωματούχων από τον στρατό και των ανθρώπων που υπηρέτησαν κάτω από αυτούς». Αρνήθηκε στερεά τροφή και ήπιε μόνο νερό κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο πιο διαβόητο κέντρο κράτησης της χώρας. Η συνήθως ευφυής Νταν είχε χάσει 15 κιλά, σύμφωνα με μια ιατρική αξιολόγηση πριν από την εκτέλεση, τη στιγμή που η ασφάλεια του GITMO τη συνόδευσε από ένα κελί 6×9 στον χώρο της εκτέλεσης νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Όταν βγήκε με χειροπέδες από ένα Humvee, η Dunn επέπληξε αυτάρεσκα τον Αντιναύαρχο Crandall και άλλους παρευρισκόμενους αξιωματικούς, η φασαριόζικη ομιλία της εμποτίστηκε με μεγαλο μίσος και 7 φορές επικαλέστηκε το όνομα ενός άνδρα που δεν παρευρέθηκε εκει, μουρμουριζοντας το όνομά του ανάμεσα στα σκασμένα χείλη της.

"Αυτό είναι όλο που κάνει ο Τραμπ, έτσι δεν είναι; Ακολουθείς τον Τραμπ. Ο Τραμπ δεν είναι πρόεδρος, ο Τζόζεφ Μπάιντεν είναι. Τελικά θα υπάρξει ένας απολογισμός, για όλους εσάς και για τον Τραμπ», είπε.

Η απεργία πείνας της δεν είχε υποβαθμίσει τη λεκτική της δύναμη, αλλά παρόλα αυτά φαινόταν πιο αδύναμη από ό,τι στο δικαστήριο. Βουλιαγμενα μάγουλα και κενά κούφια μάτια αποκάλυψαν ένα άτομο απογυμνωμένο από σθένος και ηθικη. Ήταν σαν να συγκέντρωσε τις τελευταίες της δυνάμεις για να επιτεθεί λεκτικά στον Ντόναλντ Τζ. Τραμπ.

«Δεν θα ξεφύγεις με αυτό, ούτε και ο Τραμπ», είπε, καθώς ένας ένστολος πεζοναύτης την έσπρωξε στην αγχόνη.

Ο υποναύαρχος Crandall μίλησε: «Anita Dunn, ο Donald Trump δεν σε έβαλε εκεί που στέκεσαι. Δεν σου είπε να διαπράξεις προδοσία. Η έλλειψη αυτογνωσίας σας είναι ιδια σαν όλων των ανθρώπων που έχουν σταθεί σε αυτή την πλατφόρμα. Πρέπει να ρωτήσω αν έχετε να πειτε καποιες τελευταίες λέξεις, τις οποίες νομίζω ότι έχετε ήδη μοιραστεί μαζί μας, ή εάν θέλετε να πειτε τωρα τις τελευταίες ."

Έσκυψε στην πλατφόρμα, μετά έπεσε στο πλάι σαν να την χτυπούσε μια ριπή, με το ισχίο της να χτυπά την περιστρεφόμενη μεταλλική πόρτα που είχε σχεδιαστεί για να τελειωσει τη ζωη της. Φώναξε από τον πόνο καθώς ένας στρατιώτης στην κορυφή της εξέδρας έβαλε το λαιμό της σε μια πλεγμένη θηλιά. Η στάση της άλλαξε ξαφνικά. Η Νταν, με τα χείλη να τρέμουν και τα μάτια να βουρκώνουν, φώναξε τον άντρα της, σαν να ήταν εκεί, και ικέτευσε για έλεος.

«Δεν το αξίζω αυτό», είπε. «Λυπάμαι για οτιδήποτε έχω κάνει λάθος, αλλά είμαι καλός άνθρωπος».

Λίγη ώρα αργότερα είχε φύγει, με το άψυχο σώμα της να στρίβει στον αέρα καθώς κρεμόταν από το μήκος του σχοινιού.


Διαπιστώθηκε ο θάνατος στις 9:07 π.μ. της Δευτέρας.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 








Σχόλια

  1. Ο ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ 16oυ χαχαΧΑΑΧΑ! ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΟΧΙ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΤΩΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.


    ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΧΑΦΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις